IDA

It's my soul honey that's up at eighty

This is the new year, and I don't feel any difference

Publicerad 2008-12-31 13:32:53 i Ida,

Jaha, så var det dags att skriva mitt sista blogginlägg 2008. Redan när jag skrev den där första meningen så satte jag kraven högt på att det här måste bli ett extraordinärt inlägg och något ni aldrig kommer att glömma. Men precis som allt annat, så kommer det hur ni än gör att torka bort lika snabbt som ett vattenstänk i öknen, så jag ska nog inte göra något onödigt långt.

Bara sammanfatta året med några, eller en del ord.

2008 har bjudit på många nya bekantskaper, framförallt. Men som vi alla vet att det är, så hittar man inte bara, utan man tappar även. Och det har nog hänt det med.
Men!
Karin, min älskade fina bekräftelsetörstande lata vän. Three years and still runnin. Jag hoppas att det fortsätter för en lång lång tid till!
Pao, jag tror att hela det här året var vårt faktiskt. Tack för alla sjuka kvällar, alla aströtta stunder och alla hemska jobbdagar. Utan dig så hade det faktiskt inte alls vart kul. Inte alls.
Alexandra, dina rödhåriga händelser och dina inte så lugna fyllor har vart underhållande. Tack sötnos för att jag har fått iakkta dessa.
Petra, alla stunder när de andra har tränat och vi mest har... Solat, vart på mcdonalds, pratat om alla möjliga människor i ett grupprum och gjort minst sagt underliga saker som jag inte har kunnat sluta skrattat åt, har vart ovärdeliga! Thanks.
Hanna, det är läskigt att jag har blivit van vid att alltid ha dig bredvid mig varje dag, och att det inte alls kommer att vara så om ett halvår. Men det är iallfall ett halvår, till..
Louise, träningen går inte alls bra, men vi har iallfall försökt och jag saknar alla cykelturer till hälsoskaparna. Jag hoppas att vi kommer igång igen eller att vi hittar någon annan... Träningsform..
Elin, min söta syster som har fått lyssna på alla problem, roliga saker och som har gått ut och gått med mig. <3
Och som alltid, så ska man ju ha nyårslöften. Och ja, ni vet säkert vissa av dem redan och som jag väljer att inte nämna här.
Men!
Emma, Lina, My, Linnéa och Evija.
Jag hoppas att jag kommer att anstränga mig mer för att hinna ses, jag hoppas att vi fortsätter på rätt spår, jag hoppas att vissa saker löser sig och jag hoppas att jag inom snar framtid kommer att besöka London.

Därför att ni är sådana som jag inte vill ska försvinna ur mitt liv, och som jag känner att jag fortfarande kan göra en massa saker för att förhindra att det blir så.

Sen dom som jag tappat. Antingen så har jag försökt men inte fått någon respons, och då är det mest värdelöst. Eller så är det helt enkelt så att vissa.. Kanske inte var dom man trodde att dom var.

Annars så..
Har det hänt mycket saker som jag kunde ha lämnat ogjorda och som bara resulterat i ångest. Men det var längesen nu. Jag har dock direkt efter dessa saker har hänt, badat i fontäner med Pao och sedan cyklat halvnaken till Tosterö kl fyra på morgonen samtidigt som vi tillsammans plockat lite rabarber. Kanske inte något sånt man nämner i sin blogg, mamma, men jag var tvungen därför att jag hade så jävla roligt den kvällen =)

Alla sommarkvällar på gräsmattorna med pastasallad är något jag inte kommer att glömma, och inte heller Coldplay konserten som var bland det finaste.

Alla fikor på George har vart veckodagarnas höjdpunkter, och jag hoppas att det fortsätter så.

Ja det finns så mycket att nämna, men som jag säkert redan har glömt bort eller som jag inte vill skriva här.

Men jag måste samtidigt säga att jag ser rätt mycket fram emot 2009. Vi tar studenten, vi har bara en termin kvar! Sen är vi fria och kan göra precis som det står på våra "att göra listor", eller hur P?

Nu har jag rätt bråttom, ikväll blir det nyårsfirande med alla bästa i Eskilstuna.

Gott nytt år!!!
Ida

Vem tänder stjärnorna

Publicerad 2008-12-30 00:02:22 i Ida,

Idag så har jag handlat kläder.
Efter det så kände jag en känsla som nog kan beskrivas som bitterljuv. Därför att kläder är underbart på alla sätt och vis. Man får uttrycka sig i en massa färger, man har något nytt att ha på sig och man känner sig lite omgjord på något sätt.

Alla människor väljer att utrycka sig själva på sina små egna vis.
Genom kläder, färger, prylar, status, roller, musik, åsikter osv. Man måste på ett vis framhäva sig själv och sitt jag och sin personlighet.
Därför att om man har något som är speciellt för just en själv, så kommer människor runt om dig att komma ihåg dig lättare. Och det är bra, därför att man vill inte vara någon som likt en regndroppe föll från himlen men lika snabbt löstes upp när den nådde marken och blev ett med alla tusen vattenpölar.

Men på något sätt så är det hela väl lite sorgligt egentligen, eller är det inte?
Egentligen borde människor kunna få känna sig precis lika egna och speciella, även fast dom inte jämt blev ihågkomna för alla vackra kläder dom bar, eller för att dom var så roliga dygnet runt, eller för att dom hade dom senaste prylarna, eller för att dom kunde lira gitarr som ingen annan kunde, eller för att dom var så "självsäkra" och tyckte och tänkte om precis allting och hävdade sig på sitt egna oövervinnliga sätt.

Jag säger verkligen inte att det är något fel med att vara sådana, som vi alla faktiskt är. Jag har bara tänkt på att vad skulle alla människor vara utan allt det där. Förhoppningsvis samma personer.
Men ibland undrar man lite, om det är som en väggfasad som spricker mer och mer ju mer man lutar sig mot väggen och ju mer man stryker med fingrarna i de näst intill osynliga skavankerna. Och tillslut så har den spruckit helt och väggen, eller människan, kanske står där, osäker, övervinnlig och helt helt.. Vanlig? Fast samtidigt läskigt främmande?

Jag hatar att jag älskar dig

Publicerad 2008-12-29 01:24:20 i Ida,

Här är jag tadaaaaaaaaaa, den omtalade PAO!!!





Just nu ligger vi och kollar hur vårt framtida barn kommer se ut hahah.




Gulligt va? vad hände med pannan?




Vår bebis som pojke. Vilken ska vi välja?

Det är söndag, klockan är halv ett och vi lyssnar på hot and cold finns inte så mycket mer att göra en söndags kväll. Imorgon blir det shopping i sthlm i alla fall. Jag och Ida har många planer på gång som vi ska genomföra inom en snar framtid.

Just nu finns det inte så mycket att skriva Ida ligger och nynnar jääääääätte fint......eller inte.
Idag när vi skulle gå hem till mig gick jag och Ida över isen, men vi var för tunga så den sprack och vi trillade ner i det iskalla vattnet. Men jag som har gått räddningslinjen kan ju allt det där med isräddningar, så jag drog upp Ida och mig. Man tar fram sin närmaste nyckel, sätter fast den i isen och drar sig upp med all styrka som går att använda. På det sättet kom vi alltså upp. Sen bar jag Ida på ryggen och ringde till mina brandmän som alltid är redo att hämta mig. Så nu sitter vi här hemma i sängen och tar det lugnt.

Haaaahahahaaaaaa.
Godnatt
Paulina Nyström

Hey there mister

Publicerad 2008-12-26 23:19:42 i Ida,

Godkväll.
Är så sjukt jävla trött, måste gå och lägga mig.
Igår så var vi ute, det var roligt och vi dansade nästan hela kvällen.
Detta resulterade självklart i att vi blev jäkligt hungriga så jag & Pao var tvungna att dra och handla mat. Sedan så tog vi våra sedevanliga genvägar över tomter och staket, Pao med sin kebabtallrik i handen och jag med min uppmärksamma uppsyn över vart hon landade när hon skulle hoppa över staketen och krypa igenom taggbuskarna.

Vi kom hur som helst hem, satt och fnissade lite och tog ett moget beslut som innebar att båda var tvungna att sova på golvet, därför att det skulle bli orättvist om en fick sova i soffan. Alexandra den lilla snarkaren hade redan tagit den andra soffan och låg där och sov så gott. Pao försökte ta hennes filt men utan vidare framgång då hon vaknade till alla fem gångerna.
Lite synd för jag frös. Haha! Tack iaf tjejer för kvällen, hade jättekul =)

Vaknade imorse i ett kebabluktande rum (uäh), chillade och åkte sen till Sthlm med Karin Jaser och Pao. Där fanns det inte så mycket att hämta eftersom att affärerna tyvärr stängde vid sex och jag var dessutom astrött och irriterad.
Vi åt lite och åkte sen hem. Men det var iaf soft att göra någonting och inte bara ligga kvar hemma. :)

Såååå var gårdagen och dagen kortfattat. Julen har förövrigt varit mysig och vanligt julig.

I helgen blir det bara en massa jobb vilket är bajs men det är iaf pengar!

Nu ska jag sova,
Godnatt

gimmie gimmie gimmie

Publicerad 2008-12-23 19:48:28 i Ida,

Juuul juuul, strååålande juuul...
Just nu så är allt så lugnt och fint. Vi lyssnar på Carola, klär granen med röda kulor, dricker glögg, äter knäck, alla har slagit in paketen och julmaten är klar. Vi har bara varandra här hemma och allt är så mysigt.


He-he.
Just nu så funderar jag på om jag ska dra ut och springa för att jag är så rastlös. Elin springer runt i långkalsonger och röd mössa och klär granen samtidigt som vi båda sjunger lite till Abba som vi kört in i skivspelaren. Malte har, om jag inte har fel, vart nere på konsum och panikhandlat julklappar till mig & Elin när han insåg att vi hade köpt en till honom. Nu gick han precis förbi med en chipsskål och en sprite och har tänkt att sätta sig framför tvn mitt i all stress. Schyst!
Pappa försöker göra klart maten samtidigt som han försöker tvinga någon att städa toan.
Mamma går mest runt och säger att vi ska klä granen "fint och inte hänga upp allt pynt vi har". Och att vi måste DAMMSUGAAAA!!!!

Juuul juuuuuuuul välsignade juuuul

Igår och idag har jag vart med Evija. Vi har pratat om universum, människor och varit på George. Det har vart myyssssiiiigtttt. :)

Hejdååå

chillin'

Publicerad 2008-12-22 16:23:58 i Ida,

Just nu är jag en mycket soft och omtyckt person. Mamma ringer och frågar om mina julklappar jag kommer få, Evija kommer snart hit och Karin ringer stup i kvarten. Dessutom så ligger jag i min säng och har lite kaffe här bredvid, det är wonderfuuuuuuuuuuuuuuuligt.

Hihi.
Nejdå nu ska jag inte överskatta min situation. Det kan kanske finnas människor som har det softare just nu. Kanske.... Nä. Jag har det softast.:)

Jajaja. Det är jul alldeles strax. Jag har öppnat ögonen för mångkulturiteten. Heter det så? Iallfall så har jag gjort det.. På flera sätt. Ni fattar ingenting, och det är kanske tur.

Men det känns som att jag efter varje dag lär känna mig själv mer och mer. Öppnar upp ögonen och vrider hjärnan på ett annat vis och tänker ur andra synvinklar.

Det är coolt, jag beundrar mig själv en aning.
Hur som helst, nu tror jag detk nackar på dörren. PUSs

Christmas timeee

Publicerad 2008-12-21 16:47:37 i Ida,

Hejs!
Juuuuuuletid, stillar ro och frid, å på himlen stjärnan vi seeer...

Har ni tänkt på hur många jullåtar det finns som man inte alls kan texten på men som man sjunger ändå. Fast den där kanske går så, vad vet jag.

Jaja. Helgen har flutit på i trötthetens tecken, en trötthet över många saker.

Men idag är det söndag och nya tag, för imorgon så är det ingen skola. Nepp! Bara george-mys med Evija om jag får hoppas.

Annars så.........................
Är jag mållös.
Och dum i huvudet, tydligen. Men det är jag inte alls ensam om. Hela världen är full av många människor som alla är och gör precis som jag. - Fel, rätt, dumma saker, saker som är dumt i andras ögon men inte i deras, rätta saker, roliga grejer och framförallt prioriterar på sitt egna vis och efter vad dom mår bäst av.

Ni kanske inte förstod, men jag menar, man ska alltid se till att man själv i första hand mår bra. Efter det kan man börja att göra saker som behagar andra. Men det handlar om att ge och ta,  och att inte att bara en drar pulkan medan den andra klagar på att det går för sakta.

Ha-ha. Ett litet roligt oförståeligt exempel såhär i juletid.. En juletid med tre plus... Och sol.... Och ingen snö... Och en enorm längtan...

Efter mera sol och värme. MMmmMMmmMMmmmm.

Ovah and out
Idah

,

Publicerad 2008-12-18 17:34:17 i Ida,

Det förra inlägget var skrivet med lite ironi. Förstod ni inte det?

Aja, nu äter jag iaf crunchy och kollar på the hills. Och imorgon har jag lov. det är naaaaajs


Petra I'm thinking of you

Idag kommer Evijis hem!!!!


<3

Can't read my can't read my..

Publicerad 2008-12-17 19:43:07 i Ida,

Tralalalalaa halloooo.
Jag sitter här och taggar. Jag ska nämligen springa idag. Har jag bestämt. Jag ska bli en hälsosam människa. Avstå från allt som har med osunda saker att göra. Alltså, - mejeriprodukter, vitt bröd, snabba kolhydrater, alkohol, färdiglagat, koffein, stillasittande och strålning.

Så att, ett tag framöver så kommer jag vara otrolig inaktiv vad gäller både internet och telefonsamtal samt mina älskade sms. Lösningen blir att skicka brev, det ska bli roligt att få =)
Jag kommer tyvärr behöva lägga till 7 spänn på George när jag ska dricka mitt gröna te, och jag kommer inte att kunna sitta still där i mer än en timme i sträck. Sen måste jag ut och röra på mig. M O T I O N E R A.
Mina matvanor kommer bli ännu skummare än tidigare, så att hedanefter så kommer måltiderna endast bestå av vatten, morötter och linser samt gärna lite broccoligratäng ifall det finns.

När jag tänker efter så blir det nästan som en liten resa tillbaka i tiden, när det inte fanns så mycket annat att göra än att röra på sig, äta det mest livsviktiga och skriva meddelanden på stenplattor. Och när jag var liten så ville jag alltid åka tidsmaskin tillbaka till medeltiden, så varför inte?

När ni sedan kommer att återse mig dagen innan studenten så kommer jag att stråla som aldrig förr. Min kropp kommer att vara byggd av vatten, slimmade muskler och grönsaker. Min hjärna kommer vara otroligt klartänkt efter den minimala mängden av strålning jag fått i mig, och jag kommer vara tömd på alla gifter som jag dagligen intar. Det ni!

Så att, I'll be back......... In a while......


Can't read my can't read my pokerface nnananana...


Forever lost

Publicerad 2008-12-16 13:54:31 i Ida,

Haha, skrev nyss en svenska uppsats om alla epoker som jag inte alls har någon som helst aning om vad jag skrev i. Pladdrade på om saker som varken jag eller hon kommer att förstå. Ska bli intressant att se mitt resultat, haha.
Är så jävla seg i huvudet, kom på att jag inte hade druckit något kaffe idag så jag gick och köpte. Kan vara därför hoppas jag. Annars kanske det beror på min hjärnspricka som Karin gav mig i lördags... =)

Jag och alla tjejer har pratat om Kroatien idag, wihooo det kommer bli så roligt. Och vi ska mellanlanda en natt i Berlin också, soft!

Idag är det förövrigt en dag då jag hör allt jag säger i typ tredjeperson, om ni förstår. Det känns liksom inte som om det är jag som pratar. Då borde jag ha fått lyssnat på musik hela dagen istället, men trots det så har jag behövt diskutera borgensman och lån. Inte så roligt alls.
Man borde egentligen få frågan varje dag
"Hur känner du dig idag, vad har du lust med och inte?"
Sen så bara aaaa men idag så är jag jäkligt social och på hugget, så det passar fint med en fördomsdiskussion och lite svenska tal.
Sen nästa dag så bara aaaa nääe jag är rätt trött och tänkig, så det vore snällt om jag kunde få sätta mig ner och läsa Isfolket hela dagen..
Så är det ju tyvärr inte.
Men men, snart är det helg, snart är det lov, snart är det januari och sen vår.

Och ni betyder mest för mig

Söndag

Publicerad 2008-12-14 16:11:05 i Ida,

Jag är hungrig men jag orkar inte resa mig ur sängen. Så frågan är om jag kommer att dö utav svält eller utav ansträngning då jag går ut till köket. Återstår helt enkelt att se.

Hur som helst så har helgen i all ära varit bra. I fredags så bakade jag, Pao och Karin pepparkakor. Jag brände mig på sockret som vi skulle limma ihop vårt pepparkakshus med. Det gjorde ont faktiskt. Men ingen tyckte synd om mig. När karin däremot brände sig på kolet för några veckor sen, då var det minsann jäkligt synd om henne. Jaja, jag är en hård människa.

Eller inte. Just nu så ligger jag här och känner för att gråta. P3 spelar timme efter timme upp ekot, tiden rinner iväg och jag borde plugga på upplysningen och renässansen. Men jag orkar inte. Helg är helg, skola är skola.
Inget bra motto alls, ta inte efter det.

Å ena sidan, så är det en bra utveckling som sker just nu i mitt huvud, därför att det går framåt, och andra saker glöms bort. Men å andra sidan, så är det inte något bra det utvecklar sig i heller, det är bara att det är något annat. Något annat som återigen är så himla... Jag hittar inte ordet, men skulle kunna använda mig av lönlöst.

Shit, kan radion ge upp partymusiken? Det är söndag, klockan är fyra och det är mörkt. Damien Rice hade passat många gånger mer bättre.
Kan man säga så?

Känner på mig att mamma inom snar framtid kommer att komma in och rynka på näsan åt mitt golv och yttra ordet "hälsofara", så det är väl bäst att man tar tag i någonting. Och med någonting menas just nu mat.

Jag tar studenten om typ fem månader. Det är lite sjukt. Att inte träffa alla varje dag kommer vara skumt. Usch lite sorgligt, och nu så började Kent sjunga på radion också.

Ajöss

This one's for you

Publicerad 2008-12-11 16:51:30 i Ida,

Somliga går med trasiga skooor.
Inte jag däremot. För jag har faktiskt köpt ett par vinterskor.
Dessa skor har bara medfört positiva saker änsålänge.
Jag har torra fötter för det första. Men det är faktiskt inte det som är förundrande, utan det är alla kommenarer om att jag helt plötsligt ser kvinnlig ut. Shit! Hur fan såg jag ut förut då?
Okej jag gillar converse och tygskor, men det är väl inte så himla okvinnligt?
Tydligen så är det iallfall det... Och nu har jag hamnar i en liten obekväm sits, därför att jag har svårt att svika mina kära ovintriga skor. Men nu, när det tydligen var så mycket snyggare med dem andra, så vet jag inte vad jag ska göra riktigt.
Kanske gå med en av varje? Eller varför inte barfota....

Förövrigt, gå och häng dig, helt ärligt. Är så sjukt jävla irriterad på människor som inte fattar det man har försökt förklara tusen jävla gånger. Shit, bry dig inte då. Tycker bara det är så jävla tråkigt, men det tycker tydligen inte du. Så, skitsamma. Var bara tvungen att skriva det, hoppas du läser det här för du fattar ju det uppenbarligen inte på något annat sätt. Och allt snack hit och dit om att man inte pallar, det är ju bara rena bortförklaringar. If you care you care. Det är inte mer med det.

Kärlek till smidtjejerna, ni lyser upp alla dagar :)

Ajöss

cause here it's still summer

Publicerad 2008-12-10 10:03:49 i Ida,

Det vore coolt att bli en sådan som bestämmer hur musikvideor ska vara till låtar. Fast jag vet inte, det kanske är artister som bestämmer sånt?

I vilket fall. Helgen var chill... Dom här dagarna har bestått av hård skolgång. Jag menar det faktiskt, har pluggat, hållt tal, skrivit inlämningar. Har nog inte varit såhär aktiv sammanlagt på hela hösten. Undrar vart den tillfälliga motivationen kom ifrån.

Jag ska bli en optimist. Börja på en ny era i mitt liv, bosätta mig med Pao, pyssla ihop små saker, laga rå-ris, gå onsdagspromenader med en kaffetermos, sätta en tofs på handleden och flytta den till den andra varje gång man tänker en negativ tanke. Och den kommer sitta kvar där på vänstra handleden. Alltid.

Jaaahaja, det var lite dreams. Nu väntar jag på My så att hon kan komma hit och socialisera lite. Och Petra.

Jag saknar dig linnissssssss!


Ajöss

Jag, Petra & vår kära svenskalärare

Publicerad 2008-12-08 20:18:07 i Ida,

Ida säger:
jag hör din röst när du skriver så där

petraek; säger:

hahaha
petraek; säger:

ändå coolt

petraek; säger:

att jag på nått sätt kliver in i din hjärna nu och typ .......

petraek; säger:
FOOOESSHOOOEE IDAAA!!!
Ida säger:

och sen lite

Ida säger: 

"schhhh schh schhhhh" + bajsblick

petraek; säger:

hahahahhahahaaa

petraek; säger:

och sen en tyst variant. där du helt plöstligt ser min fejja.... när jag träder fram som karin... med hennes citron smiiiiilleeeeeee

Ida säger:

haaaaaaaahahhahaha

Ida säger:

och går lite liksom gungande med fötterna lite utåt

petraek; säger:

mhhmmmm som ett hologram framför dina ögonnn.... foooesshoooe.... foooessshoooeee

Fredag kväll

Publicerad 2008-12-05 20:08:16 i Ida,

"Maybe I don't really wanna know
How your garden grows
cause I just wanna to fly
Lately, did you ever feel the pain
In the morning rain as it soaks you to the bone

Maybe I just want to fly
 I want to live I don't want to die
Maybe I just want to breathe
 maybe I just don't believe
Maybe you're the same as me
we see things they'll never see
 you and I were gonna live forever"

Oasis - Live forever

G E N I A L I S K T

Shakin

Publicerad 2008-12-03 21:28:53 i Ida,

Godkväll!
Denna kväll spenderar jag med att fördjupa mig i buddhismen. Och faktiskt så tycker jag att det verkar vara en rätt soft religion. Det handlar liksom om att man måste inse att allt är lidande. Och att allt kommer vara det, så länge man inte inser att det är den oändliga livstörsten som gör att allt blir lidande. När vi en dag öppnar ögonen, våra sinnen, tankar, vårt jag osv, och slutar ställa krav på livet och hela tiden söka efter saker som gör oss lite lyckligare, det är då vi kommer att kunna uppnå nirvana. Och där sprack det faktiskt lite, för att det är nog inte riktigt vad jag vill. Poff gå upp i rök och liksom aldrig mer finnas. Då återföds jag nästan hellre. Fast näe, inte om man hela tiden ska sträva efter upphävandet av lidandet.

Jaja, hur som helst så sa My nyss att det skulle vara typiskt mig att konvertera till buddhismen.
SÅ! En dag kanske jag kommer klädd i munkdräkt och har rakat av mig håret. Bli inte förvånade, och framförallt, ge mig gåvor så att ni mår bättre. Så att ni kommer ur ert lidande.


Förövrigt så går jag numera på dagis. På Smid så har alla på senaste tiden haft vääääldigt hög frånvaro, så att om man inte har varit borta en vecka i streck tillexempel, utan bara någon dag här och var, då måste man hör och häpna ta med sig ett läkarintyg. Haha?
Dessutom så är våra lärare så smarta, och säger att dom vill ha ett läkarintyg därför att "om man är sjuk på dagar här och där, så kan man ju faktiskt ha en långvarig infektion i kroppen....." Och det är ju inte bra! Inte inte inte bra! Egentligen så säger dom ju bara så för att alla ska skolka mindre.
Dessutom är det inte ens någon som skolkar så mycket.
"Alla har närmare 20 % frånvaro!!!!"
........Ja, under en 12 veckos period ja. Det är inte mycket alls. Så länge man inte har IG i en massa ämnen så förstår jag inte riktigt vad det är att tjafsa om. Menmen...

Näepp, ska väl ta och återgå till Siddharta Gautamaaa.

Ajöss


Det ska bli kul att se hur det blir när saker som för dig är mer intressanta börjar hända. Om du kommer att komma tillbaka då. När det passar.

Purple raaaaaain

Publicerad 2008-12-02 22:44:46 i Ida,

Miiiihihihhihi.
Det är tisdags kväll. Tisdagar tror jag är den värsta dagen på veckan. Därför att då har man så jävla långt kvar till helg. Torsdag, fredag och möjligtvis onsdag är och förblir dom dagarna man ser lite ljus i.

Men trots det så har jag ju en massa ljus runt omkring mig, hela tiden.
Och det är mina små vänner. Som små blinkade stjärnor gör ni mina dagar inte helt nattsvarta.. Ni lyser upp som om det inte fanns någon natt, bara dag. Här kommer en liten dikt till er:
"Vänner är som stjärnor,
du ser dom inte alltid
men du vet att dom finns där!"
<3<3<3<3
Me love you love you long time

För övrigt så har vår kära mamma varit borta på Nordirland sen igår.
Huset är upp-och-ner vänt, jag ska flytta hemifrån, Elin ha fått magkatarr, Malte är nånstans på hockey, och pappa chillar.

Haha, det var iaf vad vi skrev till mamma när hon skickade ett sms och frågade hur det var. När vi sedan svarade med det ovanstående så ringde hon upp och var nära på att börja grina. Vi var tvungna att förklara att så där var inte riktigt fallet.
VI HÅLLER STÄLLNINGARNA HÄR HEMMA!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag åka sjutåget. J i p p i!

(Jag kanske verkar en aning pessimistisk just nu. Men det är inte så, alls. Jag är positiv. Nyfiken på livet!)

Godnatt

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela