IDA

It's my soul honey that's up at eighty

dimmiga dagar

Publicerad 2011-04-27 07:56:13 i Ida,

Morgonen kommer alltid och ibland har den försökt spola bort all smuts med hjälp av sitt regn och försöker lysa upp hjärtat med små solstrålar och påminner dig om saker med sina dofter av blommor och björklöv..
Då kanske man bara ska le tillbaka

happy easter

Publicerad 2011-04-21 14:54:42 i Ida,

Hej hej hallå!
Här sitter jag:
Och bara är så där allmänt glad! Tar fina kort på mig själv i photoboothen på mammas mac-dator. Jag förstår varför alla bloggare/ego-tjejer tar kort på sig själva hela tiden. Man blir ju tusen gånger snyggare än vad man egentligen är! Kolla hyn! Skulle Elin ta fram sin proffskamera skulle sanningen inte se lika fager ut.
Nåväl, glad påsk på er! Själv skippar jag påsken och åker till Milano med MIN MAN. Detta uttryck (min man) är ju också väldigt populärt i bloggar runt omkring i cybervärlden. Lite töntigt tycker jag. Jag håller mig till mina egna smeknamn på Rasmus. Som när vi är på Ica och ska köpa lax till middag. Då ropar jag på Rasmus; - Kom min lilla lax och hjälp mig att välja bit!
Mohahaha. I Milano ska vi i alla fall kolla på fotboll och upptäcka staden. Rasmus tar med två Inter-tröjor som vi tydligen ska ha på oss. Jag som tänkte vara fin hela resan, men får väl offra mig lite.



PUSS till er och ha en bra påsk!
(Lyckades jag med plut-minen? Har lite svårt för den då min underläpp är dubbelt så stor som min överläpp. Men allt kan man inte få här i livet..)

love

Publicerad 2011-04-20 13:58:38 i Ida,

Vi målar naglarna i rött rosa svart och vitt, sjunger tyst högt falskt eller rent, älskar ärligt oärligt i hemlighet eller öppet och vi alla ler åt solen

who am i to say

Publicerad 2011-04-14 21:05:58 i Ida,

Allt är lika lätt som himlen, blått och genomskinligt, svårt att ta på men lockande att sväva igenom säger du. Trädens tecknade konturer längs horisonten avmålas och om du snurrar ett varv med armarna utsträckta så känns det verkligen att jorden är rund. Någonstans tar någon små steg för steg uppför Himalaya och samtidigt funderar en annan på hur det uttalas, - Med ett kort eller långt A?


Ingen kan torka mina tårar, viskar du för dig själv ut i det blåa genomskinliga. Det finns någon som torkar mina, med sin röst och egna ord ur en bok med sin kind mot min. Har du provat det? Förr var jag alltid jag själv och ingen mer men på senaste tiden älskar jag varje liten del av någon mer och mer för varje dags soluppgång. Fräknar på knäna och leenden som kanske inte någon förutom jag sett förut.


Ja allt är så väldigt osammanhängande men så är ju också allt vi gör och känner. Man skrattar utan lycka och gråter utan ledsamhet, sedan tvärtom och efter det om och om igen. Visst vore det skönt att dansa hela natten och prata andra språk som gör en lite mer någon annan. Men man orkar inte dansa förevigt, förr eller senare behöver man vatten.

Vattnet och havet som hör ihop med horisonten och när solen går ner ser man inte längre vilket som är vilket. Det är nog det som är lite meningen för man ska inte simma för långt ut..

mja

Publicerad 2011-04-08 08:59:05 i Ida,

Man ska vara så mycket. Glad och social, trevlig och utåtriktad, orädd och självständig. Man ska ta för sig, peka på vad man vill ha och sedan ta det utan att bry sig om det runt omkring.

Det är faktiskt så det är. Det har blivit någon typ av ram och om man är där lite utanför är man lite annorlunda och ingen kan sätta fingret på en. Alla konkurrerar på något vis om samma sak idag. Alla vill vara den som människor letar efter och ingen vill vara den som inte är den.

På något vis känns det som att alla inte riktigt får chans att bara vara sig själva. Det går inte riktigt när det finns så mycket man måste tänka på. Jobb och karriär och framtid, betyg och umgänge. Allt ska vara tiptop och stackars den som inte kan tala för sig själv, vad ska det bli av den?

Det finns människor och så finns det människor. Det finns första intryck och så finns det ett andra intryck. Idag känns det som om det är det första som räknas och om man inte prickar rätt på det så är det lite kört. Det är ju bara det att alla kanske inte är sådana människor som ger ett första intryck. Men dem är sådana som ger ett andra intryck om defår en chans. Och de som istället ger ett första kanske inte ens har ett andra. Men människor lever ändå länge på en bestämd uppfattning.

Lite så känns det som att det är just nu.

oh my heroes

Publicerad 2011-04-03 12:28:00 i Ida,



Det spelar ingen roll hur många år det går och vart vi är,
för mig kommer ni alltid att vara dom allra allra bästa

friday

Publicerad 2011-04-01 15:42:17 i Ida,

Heeeeeeeeej!
Jag är otroligt duktig på att berätta för er om vad som händer i mitt liv, jag vet. Jag har tappat skrivinspirationen tror jag. Men idag är jag på bra humör och det är fredag så då tänkte jag ägna en liten tanke åt min kära blogg.
Idag har jag jobbat och senare ska jag åka till Etuna. Åh vad det är mycket åkande hit och dit, känns lite som att jag bor i min väska och den är inte så stor tyvärr. Men fin, min mormor har gjort den. Nåväl. Imorgon ska jag göra högskoleprovet, guuud vad kul det ska bli. Verkligen! Från kl åtta till fyra på en lördag, mm. Men men, vem vet, jag kanske tycker det är roligt?

Faktiskt så har jag börjat uppskatta vissa ämnen lite mer nu när jag har vikarierat på högstadiet. Biologi och kemi tillhörde tex. inte mina favoritämnen när jag gick i skolan. Men nu när jag försökt hjälpt 8or och 9or i dessa ämnen tycker jag allt att det är lite intressant och inte alls så svårt som jag minns att det var.
Sen kommer jag dock på att jag är 21 år och kemin och biologin jag försöker förstå och undervisa i är gjord för 14/15/16-åringar. Då sjunker det sakta in i min hjärna att jag aldrig kommer bli något smart kemist. Men det gör inget.


Åh jag har tittat på Beverly Hills rätt mycket på senare tiden. Varför har jag inte upptäckt den serien tidigare? Jag blir så glad av den. Oftast i alla fall. Men nu verkar det som om Dylan och Brenda ska göra slut. Jag vill inte, det ger mig ångest, jag tycker dom ska vara ihop!! Jag blir så kärleksfull när jag tittar på dom. Vill bara krama Rasmus och låtsas att vi bor i Kalifornien och inte får träffas för våra föräldrar men gör det i smyg ändå.
Tyvärr är ju inte fallet så riktigt. Men jag får kramas i alla fall!
Usch vad mycket pladder det blev nu då! Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha!
Hejdååå

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela