IDA

It's my soul honey that's up at eighty

ELIN

Publicerad 2013-01-23 22:29:00 i Ida,

 
Hej hej!
Visst är jag lik Elin på denna bild? Tog den imorse för att jag skulle kolla mitt hår i caaamen. Så såg jag att jag såg ut som Elin! Och så började jag sakna henne så himla mycket!
 
 
Två andra bilder där jag är lik Elin och hon lik mig:
 
 
Så nu har ni fått se. Dock är vi ju inte så himla lika egentligen. Men det är kul att vi är lite lite lika för att jag tycker att Elin är så fin och då blir ju jag automatiskt också fin. Plus att det är kul på somrarna när alla golfgubbar tror att jag är sjukt ambitiös och jobbar på både Systembolaget och Terassen. En win-win-situation så att säga. Nåväl, jag hoppas att hon snart flyttar till mig så att vi kan prata och kramas och lyssna på musik ihop varje dag. Tills dess får hon väl ha det så himla bra i Sri Lanka........................

det var dimman och ljuset och rösterna

Publicerad 2013-01-20 22:19:58 i Ida,

Det som är saken med livet är att det inte väntar på en. Sekunderna har alltid varit lika långa och morgonen kommer alltid lika snabbt som den gjorde dagen innan. Även om vi skulle behöva en dag som var stillastående och som väntade med att sätta igång tills vi var redo för den så går det inte. Det blir alltid morgon, det blir alltid kväll och sen blir det morgon igen. Livet bryr sig inte om vad som känns eller vad som inte känns och det hjälper inte till på något särskilt sätt. Jag vet inte riktigt vad jag ville säga, mer än att livet inte riktigt väntar på en som man ibland kanske vill, och ibland kanske inte vill.
 

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela