IDA

It's my soul honey that's up at eighty

pusssssssssss

Publicerad 2010-07-28 21:56:14 i Ida,

HEJ!
Mmm nu sitter jag här igen. Trist! Jag har träningsvärk i benen och är jättemätt. Träningsvärken fick jag när jag var ute och sprang igår för första gången på ca. tre månader. Duktigt va? Något mer behöver jag inte berätta om den lilla springturen, mer än att jag fick håll efter 100 meter och glassbilen tutade förbi efter 120. Var det ett tecken tro? Eller ett omedvetet hån? Faktum är nämligen så att jag har försökt att äta mindre glass på senaste tiden. Inte för att det har fungerat bra, men hur stor är chansen att glassbilen kör förbi mig i lilla Mariefred just när jag ska träna? Hmmm.

Nåväl. Idag kom min mormor och morfar hit, vi har umgåtts och ätit och varit på stan. Mysigt.

Annars har jag tagit ledigt fram till söndag, det är dumt att anstränga mig för mycket känner jag.. Hmm sedan har jag inte gjort så mycket mer.. Jo jag har byggt en koja med Rasmus! Mycket fin. Och så har jag tittat på Hot chick med lina och pao. Hahahaha älskar den.

Nä nu ska jag gå.
HejDÅ!

don't shrug your shoulders, lay down beside me

Publicerad 2010-07-27 16:08:49 i Ida,

Hade glömt bort lite hur det är det där när tiden går så fort hela tiden och efter det känns det som en evighet sedan fast det var nyss och igår och för några timmar sedan.. Hur det kittlar i nacken och solen skiner ute och allt är stillsamt och roligt fast man vill skrika lite och blir förvånad av saker som sägs som man inte hört på länge men som man gillar. Och ler åt i smyg och suger upp som smält isglass längs armen. Och det smakar exakt lika bra..

summer's speed is the speed of sound

Publicerad 2010-07-23 18:47:58 i Ida,

Jag är lite trött men blir glad när jag tänker på att vi ska dansa och skratta ikväll, alla vi som gör det bäst. Och det är så många som gör det bäst just nu, 10/10 skulle jag vilja säga!

=)



Lite så där va!

When I met you

Publicerad 2010-07-22 10:27:23 i Ida,

Heeeeeeeej!
Hörde ni min glada hälsning? Det jobbar en jättegullig tjej på mitt jobb som är så där genomglad hela tiden. När man anländer till kiosken så säger hon glatt "Heeej Ida!!" som om jag vore värsta guden. Jag avundas henne lite, jag vill också vara så där glad och trevlig. Ska fråga henne om lite tips.

Nu ska jag snart till jobbet, skoj! Elin springer runt och gör frukost och Malte sover, som vanligt. Jag försöker hitta lite info om Harskrankar, vad deras funktion egentligen är. Men det står ingenstans, så jag antar att det är just så. Dom har ingen funktion!! Förutom att vara så himla äckliga och ritscha runt på alla mina väggar när jag ska sova. Det går inte att jaga dem heller för då flyger de i 180 km/h rakt mot en. USCH!!!

I helgen är det riddardagarna, varför är jag inte taggad? Jag har blivit ganska tråkig, kollar bara på film, jobbar och äter glass. Dags för ändring!! Fast jag tycker ju om det lite också, det som är det värsta. Ska i alla fall sluta med glassen. Och filmen. Inte jobbet, då blir jag fattig.

På återseende!




Uuuuuuuuuuhhsshhhhhh

i will always be your soldier

Publicerad 2010-07-18 20:33:28 i Ida,

Fan. Jag älskar det här, fast jag hatar det också.

Nej, älska och hata är två starka ord! Gillar och ogillar på samma gång är väl en bättre förklaring.

Jag ser på en fin film just nu fast hemsk.

Igår var Karin här. Tänk vad många somrar och höstar och vintrar vi tillbringat pratandes i min säng. Lite skumt att tiden går så fort när man tänker på det. Men samtidigt skönt att det alltid kommer vara som vanligt. Om du är glad är jag glad och om du är ledsen är jag ledsen. That's how it iiiiiissssss......

Usch vilken tråkig söndag jag har.
Hejdå



Hon i sin tur avgudar varenda liten del av mig, uppenbarligen...

the riddle

Publicerad 2010-07-17 19:21:50 i Ida,

Hmmmmmmmmmm. Mmmmmmmmmmmm. Jaaaaaaaaaaa. Haaaaaaaaaaaaaa.
Här ligger jag och chillar som den chillare jag är! Hur är läget med er alla där ute? Bra hoppas jag såklart som den genomsnälla människa jag är!

Igår var jag Linis och Hannis och drack öl på Håpes eller hur fan det stavas. Det enda jag kan tänka på när jag hör det namnet är HP-sås och det får mig vidare att tänka på när jag och Paulina jobbade på det bästa caféet i stan, Fredmans! Varje morgon skjutsade jag henne på min pakethållare ner dit och när dagen var slut vandrade vi hem till mig igen och sjöng duett a la Moulin Rouge. En liten parentes bara så där.

Det var i alla fall mysigt igår, Fia kom lite senare, och resten av DT var saknade! Dock drack Lina öl för alla så oroa er behöver ni inte, vi hittar saker att kompensera er med hela tiden. Nej det gör vi inte alls det, jag skojade!

Blir rätt irriterad över att vissa människor har blivit så äckliga! Faktiskt, blir riktigt äcklad när man hör vad som händer och sker. Usch, väx upp lite mer!

Annars dåååå? Jorååååå. Det är fint. Fint fint fint fint fint hihi.

pussssss

PS. Är så trött på den HÄR FRISYREN:


DS.

fint

Publicerad 2010-07-14 20:44:42 i Ida,

I'll never be your beast of burden
My back is broad but it's a hurting
All I want is for you to make love to me
I'll never be your beast of burden
I've walked for miles my feet are hurting
All I want is for you to make love to me

Am I hard enough
Am I rough enough
Am I rich enough
I'm not too blind to see

I'll never be your beast of burden
So let's go home and draw the curtains
Music on the radio
Come on baby make sweet love to me

Am I hard enough
Am I rough enough
Am I rich enough
I'm not too blind to see

Oh little sister
Pretty, pretty, pretty, pretty, girl
You're a pretty, pretty, pretty, pretty, pretty, pretty girl
Pretty, pretty
Such a pretty, pretty, pretty girl
Come on baby please, please, please

I'll tell ya
You can put me out
On the street
Put me out
With no shoes on my feet
But, put me out, put me out
Put me out of misery

Yeah, all your sickness
I can suck it up
Throw it all at me
I can shrug it off
There's one thing baby
That I don't understand
You keep on telling me
I ain't your kind of man

Ain't I rough enough, ooh baby
Ain't I tough enough
Ain't I rich enough, in love enough
Ooh! Ooh! Please

I'll never be your beast of burden
I'll never be your beast of burden
Never, never, never, never, never, never, never be


I don't need no beast of burden
I need no fussing
I need no nursing
Never, never, never, never, never, never, never be

,

Publicerad 2010-07-12 10:46:09 i Ida,

And the wolf said to the child
fear not fear
we are both wild

bidipidipidbi

Publicerad 2010-07-11 21:26:58 i Ida,

Som någon annan skulle sagt, "kyl mig"..
Är så VARM! Det går inte över. Men jag klagar inte, jag konstaterar bara. Eller hur Emma?

Igår åt vi en massa tacos och slog vad om tid på roliga vis. Jag älskar oss, vi är bäst. Annars har helgen varit bra och mysig och somrig.

Mjaaa finns inte så mycket att klaga på helt enkelt. Idag kom mamma och pappa hem också. Elin hade glömt att vattna blommorna i helgen så dom hade visst dött.. Annars klarade vi oss bra själva!

Hejdå!

forever ago

Publicerad 2010-07-08 22:09:37 i Ida,

Nej jag har verkligen försökt för mycket
för länge och för snällt
Timmarna rinner iväg och minuterna med
I kapp med solen och träden och alla skratten
Tillsammans med tvns brus och sömnens skönhet
och allt annat
Som finns här och hos dig
Känn dig inte träffad nu
Och inte du heller
För det här är inte till någon

"This is not the sound of a new man or crispy realization
It's the sound of the unlocking and the lift away
Your love will be
Safe with me"

bon iver - re: stacks

spirits in the night

Publicerad 2010-07-08 13:16:00 i Ida,

Ah jag är så varm. Kaffe och sol tillsammans är ju sjukt varmt. Jag försökte göra sådant där iskaffe en gång, men det blev inte så lyckat. Kan bero på min otålighet (heter det så?) som resulterade i att det blev ljummet kaffe med is. Det skulle liksom ligga två timmar i kylen!! Någon förberedare har jag heller aldrig varit..

Ledig idag, skönt! Dock jobb hela helgen, mindre skönt. Och huuur ska lilla Maltis Paltis klara sig om både Elin och jag jobbar? Aaawww hur ska Malte klara av att komma ihåg att äta helt själv? TUR att han snart börjar på SMID. Där får han lära sig lite kost och näringslära, kan behövas. Åh jag vill också börja på smid igen. Avundas honom lite.

Annars flyter allting på nästan som vanligt och solen skiner. I helgen funderar vi på att ha tex-mex fest men eftersom att vi än inte planerat något så kommer det nog sluta som vanligt.
"Äh vi lagar bara tacos och dricker öl"
"Oj nu åt vi hemma, vi dricker bara öl"
"Woops systemet stängde två idag, då får vi ha filmkväll istället!"

Haha neejdå. Nu ska vi allt planera. Har dock lust att lägga över fixar-rollen på någon annan. Pao? Emma? Lina? Karin?

Hmm... Vem ska jag utse.. Pao jobbar.. Emma jobbar.. Karin är som vanligt inte lätt att få tag på.. LINA blir det. Hon är ledig på lördag. Ska skicka henne en liten att-göra lista.



Detta är inte alls ett arrangerat kort. Vi satt där och sen stod kameran framför oss och så klick!, Fastnade vi så där naturligt och fint!

40 day dream

Publicerad 2010-07-05 23:14:50 i Ida,

Den liksom slår emot en, direkt och på ett vis chockartad när man kliver rätt ut. Rätt ut i långt långt iväg bland andra färger och dofter och människor. Värmen känns inte som hemma, den tränger in och stannar under huden och man inser att den kommer stanna där tills man kliver in och tillbaka igen.

Det där, det går inte riktigt att beskriva med ord, även om jag brukar gilla att försöka. Doften.. Jag tror att det luktar lite som varm bensin blandat med tusen människors olika dofter. Ni vet när man går hem en svensk sommarnatt och drar ner luft i lungorna och in i näsan. Det är friskt men luktar sommar. Så doftar det fast inte friskt. Och när det där friska inte riktigt finns så känner man allting så mycket mer. Avgaser och havssalt och kryddor man inte kan namnet på. En känsla av att alla har bråttom men egentligen inte.

Det går inte att sätta fingret på. Men jag längtar till det. Jag vill kliva ut i det där och aldrig kliva in igen. I alla fall inte på ett bra tag..

summernights, you know what we do we're just keeping it tight

Publicerad 2010-07-04 11:01:42 i Ida,

Åh åh åh åh jag älskar sommar.

Det är på något vis som om ingenting kommer ikapp en, inte ens erkännanden av att det möjligtvis var bättre när vi satt på min altan för fyra år sedan än igår. Det är ändå så bra, allting är alltid bra när det är varmt och man kan cykla överallt och göra lite vad som helst. Nåväl, det blev ingen tältning i Karins trädgård men vi är trots allt lite äldre nu. Hehehehe nejdå.

Nu ska jag åka båt!
PUSS

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela