IDA

It's my soul honey that's up at eighty

smile, you're on tv again

Publicerad 2007-08-31 09:58:47 i Ida,

Godmorgon!
Sovmorgon tredje dagen i rad, mycket skönt måste jag säga.
Och så är det fredag dessutom, soft. Iofs blir det inte så mkt vila i helgen, för det är fullt upp med handboll. Men det ska faktiskt bli kul.

Igår satt jag och tänkte på sommaren när vi åkte hem från träningen. Började skratta för mig själv när jag tänkte på "piss off!!", bowlingklotet, vattenland, "alltså, jag har verkligen FASTNAT för dig..", "ida ida, göm mig, nu kommer bonden!!", "elin, GÅ UT UR BILEN!", "jag sätter mig i handfatet!!!!", när jag snubblade på mattan, Måns, kvällen på truls altan med massa sjömän, klubbholmen, "vilken tajming!", "vi står i kön!" osv osv. Jag vill ha det igen!

Ett tips om ni typ har tråkigt, ladda ner mando diao - you don't understand me. Sen spolar ni tills det har gått 2.30 min. Det finaste kommer nästan på 02.53, men lyssna på hela. Haha. Där får ni höra nåt fint minsann!

Hejdå

image150

I would take it right away from you

Publicerad 2007-08-29 12:10:59 i Ida,

Jag funderade på en sak igår kväll. Om man inte gillar hösten. Då går man ju vanligast in med inställningen, "fan vad jobbigt det kommer bli, jag pallar inte kyla, snö, regn, blask, läxor, mörker, ingen tid till att göra något", osv. Och det är klart att det kommer bli så då med. Att man inte pallar.
Det är som att inte tycka om en låt man har hört någon gång och sen sågar totalt, fast den är rätt bra ändå. Men inte fan tänker man erkänna det, inte någon gång. Man kan lyssna på den i hemlighet och sen när någon undrar varför jag lyssnar på den så säger jag att den visst råkade komma..

Men samtidigt.. Om man försöker då? Försöker tycka om det som kommer efter sommaren och fortsätter till mars. För att alla andra tycker att det är "ganska mysigt" att lägga sig under en filt och titta på tv och dricka te. Gå på höstpromenader och titta på alla fina färgglada löv som ligger på marken. Och vira in sig i stora halsdukar och vantar.
Fan, jag tycker inte om att titta på tv, jag somnar bara, eller så hatar jag alla på tvn som har allt. Och te är överskattat, det med.

Då lurar man sig själv ju? Jag har kommit fram till att det inte går att tycka om. Då är det så också. Varför ska alla hålla på och säga att man ska tänka på de positiva grejerna? Egentligen? Jag kanske inte tycker att det finns något positivt.
Ojojoj, nu sågar jag allt igen. Dumt dumt. Jag tycker ju om varm choklad, och kaffe är rätt gott med. Och man behöver ju inte titta på tv, man kan ju alltid prata i telefon och titta ut genom fönstret. Och lyssna på ny musik. Och vara med Caroline. Och alla andra.

Jag och Evija satt och pratade om det här igår. Och vi kom väl inte riktigt fram till något, men. Man ska kanske antingen bara tänka på allt som tid, inte årstider.
Eller så ser man det bara ur ett annat perspektiv. Inte så att man behöver tänka på det som något bra, men iallfall finna sig i det. För det finns inget att göra åt det, så länge man inte åker bort från Sverige. Och det är lite svårt.

Det är svårt att leva i nuet. Jag menar, det är sol ute och fortfarande augusti, men ändå så tänker man på allt som kommer. Ta dagen som den kommer är svårare än vad det låter som.
Men samtidigt.. Jag kanske ska sola? Det är ju sol idag. Sen om det är kallt imorgon får jag väl köpa en jacka. Eller något sånt.

Elin Sigvardsson - paper cut words

,

Publicerad 2007-08-28 18:22:01 i Ida,

Sometimes you suck pretty hard but you're the bester sister I'll ever get

image148

Vi ger er 70 minuter..

Publicerad 2007-08-28 14:37:29 i Ida,

Hehehehehehe så lät det idag när Classe tog ett seriöst snack på två min med mig, Fia, Amanda och My för att vi käkade på Ming och råkade missa bussen. Men vi tog åt oss och ska bättra oss. Hihi.
Leeedigt imorgon. Och vänta, typ leeedigt på tors med! Mohahaha! Soft. Och ingen träning idag! yes! Måste säga tack till Louise som är med mig varje kväll nästan. På träningen. I love you!

Idag så ska jag tyyyp. åka hem. med tre tåget. sen ska jag dricka kaffe med Robin eftersom att det aldrig blev av i helgen........
Sen träffa Karion tror jag.

Jag är trött. Idag dansade vi. Det var kul :)

Nääääe nu ska jag gå. Till tåget.


It doesn't matter baby cause your hair is ugly too
Gustaf Norén du är snyggast always.
ajöss

Down at the R

Publicerad 2007-08-26 15:41:49 i Ida,

Aou vad ska jag skriva. Det är så lätt ibland, ibland är det så svårt, att komma på saker.
I helgen har jag iallfall träffat Pao och Fia.
Pao som jämt ska berätta grejer som hänt, och sen, när hon kommer till slutet säger  "äehh, jag kommer inte ihåg.. Men det var iallfall kul.."
Fia, som jämt ler sitt leende och gestikulerar vilt med händerna samtidigt som hon ska berätta något. "tempo, tempo.."
Haha. Det var iallfall det mest värda på länge. Ibland förstår jag inte varför jag inte valde samma linje som er, då hade vi kunnat gått där dagarna i ända och klaga och skratta och, ja, allt sånt.

Moneybrothers nya skiva är myysig. Lite höstdeppig men bra.
 > Guess who's gonna get some tonight. Bra låt!

Jaha, kul med söndagar nu när man inte har sommarlov längre. Näe.
Och fan. Jag saknar dig. Det ska inte vara så.


Karolina Klüft. Cool tjej!

allt för idaaag.

ajöss

,

Publicerad 2007-08-25 00:34:58 i Ida,

Oh it's healing bang bang bang,

image144image145image147

I like the sweetlife and the silence..

Det är typ sommarens sista suck i etuna i helgen.
Det är det här med..

I didn't know for sure

Publicerad 2007-08-24 12:07:23 i Ida,

Hejsan!
Loa sitter och spelar bra musik just nu, det är soft. Och Frasse sitter bredvid mig och är gullig.
Det är fredag idag, hur soft som helst! Dessutom två lektioner, varav en var handbollsträning. Usch vad skönt.

Ikväll tror jag att det blir chill med Karin kanske, fast jag får väl se. Kan ju alltid hända grejer. Men jag skulle iaf vilja att det blir det =)
Igår träffade jag både henne och Carro, det var bra! Och Mickan också ja.

Funderar på att beställa lite skivor på cdon, det är jävligt mycket billigare, + att jag vill ha skivor. Det är roligare än brända.

Trååååååååååååkigt inlägg, ska gå nu.
Hejdå

morgon

Publicerad 2007-08-23 08:15:32 i Ida,

Hej!
Nu har vi börjat skolan igen, och jag är typ skoltrött. Eller iaf på att komma hem kl halv elva varje kväll pga sena träningar. Men men, man vänjer sig väl. I helgen hoppas jag på party, var längesen. Och vara med Karin, det var också längesen. Jag saknar alla redan. Caroline, kom hiiiiiiiiit!

Njae hejdå

from stormy weather

Publicerad 2007-08-20 16:50:12 i Ida,

Karin klagar på att jag inte har något påslakan på mitt täcke. Orkade inte igår. Det är tydligen alldeles blött i min säng också, från handduken. Vaaarför kan jag aldrig hålla saker ifrån min säng. Fööööör att dom inte ska ligga på golvet kanske?
Vi bakar här men ingen verkar komma på fika förutom Carro snart. Synd då då får vi äta upp alla muffins själva! Mohaha.
Första dan idag, kuuuuuuligt
hejdå!

is it cruel or kind not to speak my mind

Publicerad 2007-08-19 23:04:47 i Ida,

Hej!
Nananna they don't kill me
Hihi lyssnar på partymusik. Nåja nåja.

Så då sitter jag här igen, sista kvällen innan sommarlovet slutar. Det är mörkt ute. Klockan elva. Snart är det mörkt vid fyra. Tacka mig för att jag är å uppmuntrande ;)
Just ikväll känns det inte jobbigt faktiskt.

har träffat Karin och Madelene nu på kvällen. Vi kom på att det var ett helt år sen vi satt i Karins glashus kvällen innan vi skulle börja, och pratade om att vi inte fick sluta träffas. Ett helt år! Det har gått så sjukt snabbt ju. Men humorn satt i även ikväll. " Jag vill vara man" "jag vill ha en snopp!" (Och det är inte på det sättet ni tror.. )
Haha och den här; "nämen, ditt leg måste va fel! Det här är ju inte ditt namn! Bajs....." Hahhahaha usch vad jag skrattade.. <3

Så imorgon börjar vi med att komma några minuter försent, men dem tar nog Classe Carlsson igen med att snacka en timme längre än han borde..
Sen ska jag träffa Carro, =)

Aaaaah en harskrank på min skärm. Hänger typ döda såna i hela huset. Fräscha grejer.
Ska sova nu,
Natti

Ida

the killers - this river is wild
regina spektor - on the radio



,

Publicerad 2007-08-17 11:02:23 i Ida,

Hejsan.
Måste packa, duscha, klä på mig, packa mer. Orkar inte, vill bara sova.
Synd då Carro, nu kan vi inte ses i helgen, inte Pao och Madde och Karin heller :(
Och nästa vecka är det tillbaka till det normala då vi ses typ en gång var tredje vecka. Men det ordnar sig säkert. Men jag saknar er. Behöver er, alltid.
Måste hämta mitt tågkort, när ska jag hinna det tro.

Jag har haft kul. Otroligt kul. Vill inte att det ska ta slut, vill åka till Tylösand igen, ligga på stranden där, dricka festis och gå på after beach.

Men det finns väl någon slags charm med hösten också. Stora jackor och varma vinterskor som jag aldrig köper, och mysiga promenader som istället jämt slutar i Karins kök där all mat finns. Och regn och löv. Musik.
Mjae jag vet inte. När jag blir stor ska jag flytta till ett varmt land. Madelene och jag pratade om att flytta till typ LA. Vore ju soft. Kommer vi säkert ha råd med. Eftersom att hon jag och Karin ska starta en rörmokarfirma eller vad det var. Ni skulle bara höra idén..

Shit vad jag måste duscha nu.
Ha det bra,
Ida

Work it, make it, do it, makes us, harder better faster stronger

Publicerad 2007-08-15 12:05:48 i Ida,

Cp väder!
Karin ligger i soffan med handen innanför byxorna (det är sant), och Madelene läser tidning. Och jag sitter här. Vi tänkte sola, men ringde och väckte Karin helt i onödan för det blåser hur mkt som helst och så kommer det moln varannan minut. Tråkigt! Så nu lyssnar vi på Tylösands musik istället och längtar tillbaka. ; Mr vein ( Macken..), The way I are (allting), giftig ( bilen), young dad (chill), osvvvvvvv. Ska vi åka tillbaka?

Igår var det mys och matlagning hemma hos Elin, tyvärr var vi tvungna att dra rätt tidigt, hoppas du förlåter =)

Idag så vet jag inte vad som händer, träning, usch, sen så får vi se.

Nepp, nu får vi ta o rycka upp oss..

Karin har inte tagit ut handen.....?

 Ida

image140

Det var iallafall sol förra sommaren..

Do the parks and trees and the leaves reach you there

Publicerad 2007-08-14 00:09:55 i Ida,

Kulkulkulkulkul ijulkulkulkulijul

Telefonsamtal;

Karin: Mmm vad jag saknar min säng!
Ida: Du ligger ju i den?
Karin: ( med "hallå är du dum eller "-attityd i rösten) SaknaT! SKA-N-A-T!

hahahahhahaha
Karin som går på Europa och kan allt
Det är hon Karin
Min bästa vän (;

muuta pin - kodi

Publicerad 2007-08-12 23:56:23 i Ida,

Jag och Karin har roat oss lagom mycket med att ändra språk på våra mobiler, och finska var väl det roligaste antar jag. Därav namnet... :) Vi har suttit vid slottet och ätit pizza och allt sånt vanligt som vi gör. Mysigt i vilket fall.

Imorgon är det en vecka till skolan börjar. Sjuuu dagar. Fan vad jobbigt.
Fast jag och Karin pratade om det.. Det kommer vara soft typ ett år efter man har slutat, då kan man resa och allt det där. Men sen då? Vad ska man göra sen liksom? Jag har ingen aning.. Så det bästa vore ju om tiden stannade på det där året när man reser och sånt. Kanske. Jag vet inte, hehe.

Nu lyssnar jag på Impossible. Fin. Jag kom på att jag skulle vilja bli rockstjärna. Faktiskt så vore det jävligt coolt. Tänk er att känna att alla tusen människor står och tittar på just er för att man är så bra. Och för att man gjort musik som berör och som får folk att skratta gråta och hoppa.. Att ha gjort musik som alla skapar minnen till, som, människor gör till "deras låt", som folk sitter uppe och lyssnar på hela nätterna och känner att, fan, det är ju precis så här det är, så som dom sjunger.
Men tyvärr så har jag ingen vidare sångröst, och kan inte spela gitarr heller. So, it's impossible.. Snitsigt!

Näe, nu måste jag ta igen all sömn man gått miste om.
Men det har det allt varit värt.

Godnatt
Ida


image139

what a beautiful dream I could flash on the screen

Publicerad 2007-08-10 13:17:44 i Ida,

Hejsan.
Det var ett tag sen, hihi.
Just nu befinner jag mig i mitt hem, hur trött som helst och tänkte snart gå och sova lite.. Middag? I brist på annat äter jag glass också, men allt jag egentligen vill ha är frukt müsli. Inte äcklig kall glass, jag vill ha frukt müsli med mjölk!! Shit det är nog det godaste jag vet. Nog om müslin.

Igår så var det lite chill, blev lite sen hemkomst dock, och jag som skulle upp klockan åtta. Men fan det gick ju bra, jag sitter ju här. Ansiktsbehandling i stränkan i morse, maaw vad jag somnade. Nu ser jag dessvärre ut som ett svårt acnefall, men det skulle tydligen lägga sig efter två dar. Två dar.. Det är ju skitlång tid!!!!! Jaaja.

Nu är jobbet över iaf, hur skönt som helst!
Hemsk träning igår, tre timmar, och konditionsträningen överraskades med ett litet coopertest. Woho! Usch. Jag och Louise räknade minutrarna och dog av lättnad när träningen var över. Det första Emma säger i bilen hem är "Vad snabbt träningen gick idag!". Roligt hur olika man kan se på saker och ting.

Annars så jao. Det regnar, deprimerande. Men jag ska åka till Filippinerna i vinter, moha! Sool istället för tråkjul som är det mest överskattade i världen. Ungefär =)
Jag behöver kramas, hårt och aldrig släppa.. Det var längesen..  

Näe, nu ska jag gå. Tycker om er mest, ni vet vilka ni är.

Ida

image138

Jag vill sitta där bak igen!!

Sommar

Publicerad 2007-08-05 21:00:22 i Ida,

Ja det är det fan. Jag vill inte att en enda sekund ska försvinna. Faktiskt inte. Den här sommaren kanske inte har varit lika lättsam och problemfri som den förra. Men trotsallt så är det liksom.. Sommar.
Och jag känner det i hela mig. Jag vill verkligen inte. Jag vill inte ha höst! Det är så sjukt jobbigt att jag nästan börjar grina när jag tänker på det. Okej, jag börjar ju rätt ofta att gråta iofs, blev mobbad för det senast igår när jag berättade att jag fällde lite tårar på Peace and Love.

Men jag förstår bara inte hur jag ska klara av allting.. All träning, som just nu känns så jävla jobbigt, okej det har känts jobbigt rätt länge. Men nu är det mer nära än någonsin. Sju tåget, tidiga himla mornar, sena kvällar, Eskilstuna över huvudtaget. Det enda jag saknar är människorna, och dem kan jag träffa ändå..
Okej, My  är alltid där, hon förstår precis. Men jag vet inte..
 
Jag vill bara stanna här. Stanna tiden, solen, musiken, människorna, sommarnätterna.. Typ kör det på repeat.
Eller vad som helst, bara inte september oktober november bajs.

Jaja, det löser sig. Väl?




Now it's said and done, say goodbye to people we don't know

haha snygga bilder ovan (;

Ida

lörday

Publicerad 2007-08-04 14:40:32 i Ida,

There's so much we need to say, there's so much to understand
on my way home in the car
you held my hand
And I do remember sleeping
in the house
on your floor
with the dust
in my eye

Oh so they say
oh shut up will you
there's so many secrets
and I'm telling this one's for you

Fan. Hur bra som helst. HUR BRA SOM HELST!

Har lite ångest över att det är höst snart. Ångest. Kul känsla.  Jag orkar inte. I don't wanna feel like it's an end of a summer.. Let's not fall back to sleep like we used to. Do you remember?
Men det är sol idag iallfall. Och jag träffade Frasse igår =)
Och alla andra gulliga. 
Elin kom hem!

Puss,
Ida 

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela