IDA

It's my soul honey that's up at eighty

tonight I have to leave it

Publicerad 2007-04-29 00:32:33 i Ida,

Hemma från Göteborg igen och det gick helt okej, kom trea. Mysiga två dagar som bestått av mycket sömn måste jag säga, men det är väl så det blir när man är med My. Haha misstolka mig inte, jag gillar att vara med My. Hon är en av de bästa jag vet!
 
Idag har jag varit med Madelene, och vi åkte in till stränkan ett tag på kvällen och träffade lite tjejer. Det var soft.  Har kommit på hur mycket jag saknar våra myskvällar tillsammans med Karin som sker alltför sällan numera. Men jag antar att det kommer med sommaren. Eller jag vet att det kommer då!

Snart är det valborg och det känns lite stressigt med tanke på att det inte finns några särskilda planer!! Men jag hoppas att det löser sig, vilket det brukar göra.

Annars är allt soft och bra, soligt är det också och det gör mig glaaaaaad.
Finns mycket musik just nu som är soft med, shout out louds nya skiva som elin kirrade är jäkligt bra.
Sen sam's town skivan är fortf cooooolish och låtarna visit to vienna med sahara hotnights och always love med nada surf.
Mikaela fyller arton på måndag, sjukt tufft!! Grattis i förskott ;) Hoppas även att det går bra förej på teoriprovet!

Nepp, nu ska jag sova! (eftersom att jag inte gjort det hela dagen!)

Btw så är soft ett soft ord. Det finns liksom inga synonymer till soft, det är bara soft helt enkelt. Därför jag använder det så ofta så att ni veeeet!

gonatt

hate will get you every time

Publicerad 2007-04-24 22:25:37 i Ida,

Hey!
Idag är det en soooolig och bra dag. Träffade Madde och Karin nu på kvällen, välbehövligt och roligt som alltid :)

Jag har blivit tagen, ooouh så jag måste göra den här roliga grejen =)=)=)

Regler:
Varje "spelare" börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren fem nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter att det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mera information.


Sex sanningar/egendomligsa saker med mig själv:
- Jag är sällskapssjuk, jag måste typ ha kontakt med personer ungefär hela tiden. Rätt jobbigt
- Om jag skulle välja bland rätt mycket viktiga grejer här i världen och musik skulle jag lätt välja musik
- jag är blyg
- mitt humör är typ jämt som vädret
- jag tänker FÖR mycket och har ungefär alltid beslutsångest
-  tiden räcker ofta inte till för allt jag vill göra
- låttexter är jävligt bra grejer, typ alla rubriker och sånt jag använder är från texter i olika låtar

Oj sju:P

Hmm jag utmanar
karin.burhard.blogg.se
Hahhahaha för du har ju en blogg!
hehehe.

Nu ska jag sova.
PUSSS!

it's something unpredictable

Publicerad 2007-04-23 19:31:53 i Ida,

Åh vad jag vill ha sommar! Nu nu nu!
Jag orkar inte med den här våren just nu när det inte är sol.. Man blir glad av sol, man behöver sol.. Så varför skiner den inte??
Jag vill att det ska vara Juni.. Gå upp när man vill, åka och sola och bada med de andra, grilla på kvällarna, åka båt, spela kubb, spela kort, midsommar.. Doley's, skratt, dans, brunhet, flipflops, linne, blont hår och lov.. Jag vill ha det så som det var, att jag knappt hann vara hemma för att jag gjorde så mycket hela tiden och åkte hit o dit med min cykel.. Lyssna på time of your life, techno, tälta, gå på after beach, ha sommarfys, inte jobba någonting alls..



Ge det till mig, nuuuuuuuu!!





Always love

Publicerad 2007-04-19 22:35:14 i Ida,

Fan vad glad jag är idag. Det är sjukt härligt :)
Skolan gick snabbt, styrketräning på morgonen, sen matte, lunch, natur och spanskaprov hehe. Smart att ha en vikarie som inte kan svenska på ett prov. Haha jag och My tittade ut genom fönstret och låtsades prata om vädret när vi i själva verket frågade varann hur man bildade meningar med simplemente i.

Sen blev det lite stränkan och sen åkte jag hem med Karin.

Efter det så kom Emma Lina och My hem till mig och satt och pratade i köket. Det var soft, I just can't get enough... Of you!!

Det är fredag imorgon, yesyesyes vad skönt! Och nästa vecka är det gbg tors fre, sen är det valborg och det = ledigt. Usch vad bra jag mår. Jag vill ha sommar nuuu, och åka till tylösand!!

SOVAAAAA.

Well here we go again...

And you don't give a damn a damn a damn

Publicerad 2007-04-18 21:15:39 i Ida,

(detta är visst från igår kväll, blev inte publicerat)

Tjaaaaa!
Nu äre så att jag ska blogga lite såhär på kvällen, för jag har inget bättre för mig. (spanska räknas inte som bättre, bara mer nödvändigt)

Jahapp, vad har hänt in my life då? Joooo i måndags då var jag i skolan, kulijul. Sen åkte jag hem. Sen så städade jag. BRA IDA, BRA IDA, BRA IDAA! Sen kom Calle hit, vi kastade lite frisbee hihi jag var bra. Sen så gjorde vi inget särskilt faktiskt, lyssnade på p3 i nåra timmar och sånt. Sen idag så vare chill, sen åkte calle och sen så var jag hemma och pluggade lite. Sen kom Karin! Hon var röd och söt och hade med sig salta grejer, isch. Vi satt i köket ( HEHE ) och samtalade lite, sen så pratade vi lite mer och så följde jag henne hem. Det var soft........

Jag är uttråkad, orkar inte bry mig om alla problem och sånt nu faktiskt, ska nog ta och sova. Och drömma lite. Hahhahaha nu kom jag å tänka på Karin;

"ida, vad håriga ben du har!"
"Karin, det är inte mina ben...."
"Höhöhöhöö näää det är alex-andras ben! höhö. Men tänk om du skulle ha så håriga ben! Hahhaha!"
(Karin fortsätter att smeka benen) Hrmmmm?

haha det var kul o somrigt.

Har kommit på att jag ska bli en positiv människa! Och sluta med ironi, det är inget kul egentligen. Hahaha nu kom jag å tänka på chorizos på ica. Hahhahha M&K, det var kul. Hhaha.
Jag är övertrött. Vet faktiskt ärligt talat inte vad det beror på, för jag sov mkt inatt, imorse, lunch och middag. Tröttsjukan kanske.

Nae nu ska jag gå!
Och sova.

Adios amigos we're not staying here another da-a-a-a-ay!

Gullig!

Hemma

Publicerad 2007-04-15 15:00:53 i Ida,

Hemma igen, usch vad skönt. Har varit på Riks sen i torsdags. Alltid lika kul att träffa skåningen och de något tröga göteborgarna=) Annars har det varit rätt jobbigt bara, hade mycket hellre legat hemma och solat och umgåtts. Men men, det kommer tid till det nu, har ju fan hela sommaren och våren på mig =)
Och nu, nu saknar jag Karin jäkligt mycket så jag känner att jag måste ta min racer-blåa -älsklings- cykel och susa ner för backen till henne lyssnandes till "vi kommer och dööööö samtidigt du och jag". Det = lycka!

Hejdå!

10onde

Publicerad 2007-04-10 19:17:41 i Ida,

Tja.
Sitter här och äter mychoice kakor. Förfärligt goda. Ska snart dra ner till min älsklingskarin och prata lite allvar. Haha eller inte, brukar inte bli så mycket sånt. Men ibland så.

Idag har förövrigt varit en mycket skum dag. Har känns som om jag åkt bergochdalbana mest hela tiden och jag mådde mest illa i nerförsbackarna. Men med hjälp av mamma och lite klädhandling samt telefonprat med en gullig person så blev allt lite bättre iallfall. Och nu hoppas jag på att Karin gör allt ytterligare lite bättre. =)

Japp, hejdå.

Shout out louds - tonight I have to leave it
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!

at least we know how to play

Publicerad 2007-04-09 13:42:18 i Ida,

Kul med måndag, kul med skola imorgon.. Fast fan, det roligaste av allt måste väl ändå vara att det är snö ute! Vit vacker snö såhär i april, känns så himla roligt. :):):)

Nepp, det suger. Och den här dagen suger. För jag kommer bara sitta här i mina älsklings mysbyxor och inte göra någonting förutom att försöka att inte äta mackor. Sen kl fem typ kanske jag och Madelene går och tränar. Sen ska jag gå hem och ha ångest över att jag måste gå upp klockan sex imorgon och att det är riks snart. Vilket jag verkligen inte pallar.

Men positiva grejer finns ju såklart alltid. Tillexempel kvällen igår =) Alla gamla tjejer hemma hos Linnea. Nästan bara en massa gamla minnen som togs upp, oj vad jag skrattade!, haha.
Gick hem vid kanske halv två, Carro sov hos mig och åkte nyss hem. Japp.

Näe, kanske skulle ta o rycka upp mig lite nu. Göra något kul!
Ajöss

All my senses

Publicerad 2007-04-03 19:43:09 i Ida,

Hey.
Lov, bra soft. 
Inte så mycket händer här just nu. Sitter och pratar med Caroline. Det är mysigt o bra, och hon får mig på bra tankar. Hon är bäst. Har alltid varit och kommer alltid vara. Sådetså!


Take me away son; wash all the years' son
Away with the tears of my youth
Today I'm sober, today I'm clean
Today I feel like I'm stuck in between

To shot some aliens for kingdom and glory
For welfare and for life itself..

Can you read my mind

Publicerad 2007-04-01 16:53:08 i Ida,

Hallow.
Sitter här och äter mjölk och müsli i solen. Jag är allmänt trött och har ont på och i huvudet. Men annars är allt bra.

Gårdagen var faktiskt rolig. Började med att jag och Karin gick runt och väntade på att klockan skulle bli mycket. Och så åt vi sushi. Känns som om det kommer bli vårt nya fredagskäk! Hehe ja, för vi åt det i fredags med. 

Ett tag kom Madde över, hahahahahahahahahaa! Vi öppnar dörren. "Tja. vet ni?....." "Och liksom, hon är som en bodybuilder!! Påriktigt!" Hon gick efter ett tag åter hem igen efter sin lilla "promenad".  Iallfall, sen kom Louise och Carro till oss. Så pratade vi lite, fixade oss och väntade på Madelene. Sen kom hon, så drog vi till Maddes gamla hus och gjorde iordning lite där.

Sen fortsatte kvällen med att alla kom, rökte vattenpipa, drack, pratade, lyssnade på soft musik osv. Sen åkte lite folk hem, vi andra gick till Karin Bernadottes house, där hon redan ute på trappan utbrast " Vilka vill ha mackor med sylt på?????" Såklart att alla ville ha det.

Kvällen slutade med att alla gick hem runt två och jag, Karin, Carro och Tobias gick och la oss.
Imorse vaknade jag vid halv nio av inte allför ljuva toner i öronen, städade lite och satte mig ute i solen med Karin och Carro. Tobbe drog och kom tillbaka med Pierre och Douglas, och vi allihopa väntade tålmodigt på att Berivan skulle öppna. Sen åkte vi dit och käkade med mycket skratt. ( purjolöken, dildon och snigeln....) Sen hem till Karin, mer skratt och isbitar, sen åkte alla hem. Snabbt sammanfattat även om det här blev hur långt som helst.

Med andra ord en väldigt lyckad och mysig kväll, tack alla som var där!

Jag har lov, lov lov lov... :)
Nu är jag som vanligt helt jävla rastlös och sällskapssjuk, gaaaaah vad jobbigt. Måste ringa någon.

Ajöss

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela