IDA

It's my soul honey that's up at eighty

and they still walk on us like they walk the streets

Publicerad 2008-07-31 21:16:04 i Ida,

Ja jävlar ja.
Från 0 till 100 på en sekund, precis som det ska vara och brukar vara.
Sitter här i min älsklingsmorgonrock, mitt rum ser återigen ut som sitt gamla jag, alltså början till första världskriget... Sen om det bryter ut är en annan grej, kan nog ta å stoppa det om jag vill. Borde iaf.

Tylösand var härligt, här hemma lyste min vän Pao upp de första dagarna i veckan och igår låg min andra vän Karin och skickade små limerickar till mig när jag skulle sova. Tyvärr kan jag inte publicera dem här med risk för att andra skulle ta en aningens illa upp. Men IT WAS FUN =)

Snart kommer Louise hit & vi ska träffa twinsen och Linnéa, det ska bli rooooooligt. :)
Som sagt så kan vi umgås utan dundergröna saker, och tur är väl det, när vi bor här. Snart kommer hela Strängnäs kommun blomstra grönt, så inne är det med sånt just nu. Tyvärr........


För ett tag tystnade stranden................... Haaaahahahahahaha =)

with love
Ida


ps. Evija, hoppas allt är bra min vän.

DET ÄR INGEN VANLIG DAG

Publicerad 2008-07-30 17:53:50 i Ida,

Till min bästa vän, som jag gjort de sjukaste, roligaste och finaste sakerna i världen tillsammans med.
GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN KARIN!

just wanna here you say something that you believe to be true

Publicerad 2008-07-29 18:17:02 i Ida,

Saker som är jobbigt, det är såna som man inte vet hur de kommer att bli.
Eller hur de håller på att bli.

Sen, när man känner att man kanske är förjävlig, fastän man inte vill vara något annat än det. Det är också jobbigt.

Allting är som ett jävla parisehjul, runt runt och ibland så kanske man byter från gul stol till blå. Och det går för sakta och är inte ens kul.
Skulle vilja åka i en ny karusell, som aldrig stannade och som aldrig kom tillbaka till samma ställe. Vore skönt.

Det är också hemskt när man känner att man inte uppskattar allt man borde. Men jag har ingen lust

Stackars dom som stänger in sig

Publicerad 2008-07-23 11:24:12 i Ida,

Sitter och lyssnar lite på Lars Winnerbäck. Shit, längesen. Påminner mig om mycket, för så himla längesen. Det är lite kul. :)
Fan, vi drar till Tylösand imorgon!!!! Jag, Karin och Madelene satt och pratade hela kvällen igår hemma hos Madde, och ååh vad kul det ska bli!! Vi har nog inte riktigt förstått att vi kommer vara där imorgon. Imorgon kommer vi sitta på after beachen!! :) Innan vi satt och pratade om det här så tog Madelene ett litet kvällsdopp och försökte få upp sin mobil från bottnen i hamnen. Hahahaha ni skulle sett hur roligt det såg ut, speciellt när hon hängde i mina och Karins armar och vägrade att doppa huvudet.. Hahaha. Jag älskar er <3

Nu ska jag soooola!

Du säger "Det har varit rätt så tomt här,
Det är verkligen skönt att se dig"
Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"
Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med
Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
Om hur det är

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"
Du hade tid

ere efterfest på eran balkong

Publicerad 2008-07-20 03:17:53 i Ida,

Jahaja. Jag å Pao sitter här och kollar på alla burkar med proteintillskott och nässpray. Väääldigt nice. Riddardagarna har varit askul, pao har nötter mellan tänderna och det är lite äckligt.. Hon tror att pierre fortf har fest, lite sorgligt.. Hon tycker att den anonyma personen som bor här verkar väldigt mogen.. Och jag har fortf hål i strumpan...

LEDIG IMORGOOOON =)=)=)=)=) ska sova hela dagen=)

Pussisisiss

Inte skyldig nån någonting

Publicerad 2008-07-12 19:32:11 i Ida,

Jahaja.
Känns som om det just nu bara är jag, Pao och Linnéa som har spontantiteten och orken att  göra saker om dagarna och kvällarna. Resten har gått och blivit tofflor hela bunten tror jag. En aningens överdrivet kanske, men hörrni, where are yooooooou....

Sen..
Personer som ofta måste berätta om hur mycket roliga saker dom har gjort, och framhäver sig själva som jäkligt skojiga, dryga, knäppa osv med ett "inte för att skryta men..", hur är det egentligen? En osäkerhetsgrej? Inte det att man inte tycker att man själv är så rolig som man beskriver sig, för det tycker man ju uppenbarligen.. Men är det så att man liksom vill att alla ska veta det ändå, för att man kanske inte alltid visar den sidan till? Man säger det som ett "bara så ni vet" i förbifarten, ungefär. För att klargöra för alla andra att man är precis så flippad och kul som när man har gjort vissa grejer. Även om man kanske inte alltid är så. Så är man ju så!!!!!

Jag vet inte jag. Jag kanske också är så. Det är så mycket man inte vet om att man gör tills man tänker på det. Sen är det vissa saker man gör som man däremot är jäkligt medveten om, fast man förnekar det hårt. Men vissa saker måste man ändå förneka. Iallfall jag. Tror jag. Sen så inbillar man sig vissa grejer också iofs. För att man måste ju liksom tänka och vilja känna något.
Fan det är mycket som får plats i huvudet på en gång.

Sen..
När man ser en hund för första gången, oavsett om den är brun eller grå, skäller eller inte, är söt eller lite ful, så tycker man oftast om den ändå.
För alla hundar är snälla?

"But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me"


Blood brothers

Publicerad 2008-07-11 15:44:12 i Ida,

Halooo!
Har precis druckit lite protein drink som smakar cappuchino. Den är väldigt hälsosam säger min mamma.

Igår så var det en väldigt bra dag. Jag och Linniz solade vid hennes pool, somnade, vaknade och kände oss bakfulla fastän vi inte var det, och sedan så åkte vi till Strängnäs. Josefine satt på bussen och sällskapade med oss till Präntaren där hon inhandlade hårspray. Sedan mötte vi upp Pao. Vi chillade vid crepeshuset, Elin kom förbi och vi helt enkelt...... Njöt.
Sen gick vi till Coop och köpte sushi. MMMMM!!!!!!!! Min lycka går inte att beskriva när jag äter sushi. Det är så GOTT!
Sen så låg vi på gräset bredvid Riva för Josefine och Linnéa är inte 18 så vi fick hänga utanför.... Haha jag skojade bara. Det var mycket mysigare utanför. Sen så vandrade jag, Linnéa och Paulina hem till Pao för att ha supermys på hennes balkong. Vi drack kaffe och åt gurka med dip och pratade. Pao sa som vanligt många smarta saker. Hon är en riktig människokännare. Fast det bästa citatet var nog "aaa å han bara aa jag ska ju till Belgien.. Eller vadfan han kommer ifrån.." Haha ni förstår inte men jag gör det. Sen så spelade vi Bruce's skiva fyra gånger om, fortsatte prata kärlek, sände ett gulligt godnatt sms till våra föräldrar när vi kom på hur gulliga dom är, och sedan även till alla bästa Mariefredstjejer som också är gulliga och bäst.

Imorse gick vi upp halv nio och åkte till Mariefred. Pao skulle jobba. Jag & Linnéa försökte sola men det började regna så vi gick in. Nu är jag hemma. Ska åka och köpa sushi snart, det är fredag och finns på Ica. Yeeeeeeeees.

Hejdå!





Haha! Här är två bilder från när vi gick i nian! Den ena är när vi åt pizza på Berri när vi hade matte fast vi sa att vi gick på kören, och den andra är när Linn hade fest och vi åt frukost på morgonen.. DET var tider det!

,

Publicerad 2008-07-10 00:55:45 i Ida,

Got a wife and kids in Baltimore, Jack
I went out for a ride and I never went back
Like a river that don't know where it's flowing
I took a wrong turn and I just kept going

Everybody's got a hungry heart
Everybody's got a hungry heart
Lay down your money and you play your part
Everybody's got a hungry heart




Förstår ni? =)

Trapped

Publicerad 2008-07-08 00:37:38 i Ida,

Det regnar..
Det är inget kul. När det är sol så blir man glad.
När det regnar så blir man ledsen.
Don't, let the sun, be the one, to change you baby...
Vi lyssnade på min & Elins gamla soft-skiva påväg ner till Göteborg. Musik påminner en om så mycket saker så det är sjukt. Så gjorde även den skivan.


Idag har jag myst med dom andra. Sen såg vi på den Vita Masarajen. Nej fan Pao, så hette den väl inte? (:



Linnéa säger:

varför är inte kärlek som mat? det går ju att få tag på överallt


Jadu.

I'm leaving you for the last time baby

Publicerad 2008-07-06 21:49:09 i Ida,

Booooooorn in the Mariefred är jag inte meeen.
Jag är tillbaka iallfall :)

För att sammanfatta allting snabbt så.........
 -var Bruce Springsteen sjukt bra och det var sjukt mycket folk. Jag vill också bli rockstjärna och fortfarande vara sexig när jag är 59.
- Har jag köpt ett par väldigt fina mintgröna skor som stod och väntade på mig och skrek "köp oooooooss" :)
- Har vi bott i en etta åtta pers, har vart lite trångt och möjligtvis en anings irriterande stämning då och då, eftersom att vissa vill städa, andra vill stöka ner, vissa vill sova, andra vill vara uppe osv osv. Men det gick bra!
- var det roligaste på gårdagen lätt på hemvägen när jag och Fia verkligen verkligen försökte komma på vad mannen som gick framför oss hette, och provade med lite olika namn tills han reagerade. Han reagerade dock inte på något namn, utan sa vänligt att han hette Jonas. Fan att det ska vara så svårt..
- Var skrattanfallet inne i lägenheten efter det det näst roligaste, fast mindre roligt tyckte de andra att det var tyvärr..
- Har vi kollat på handboll hela dagen och jag har gråtit ett antal gånger. Usch det har bara vart så fint. Haha. Jag tror inte att ni förstår.
- Har jag, Emma, Lina och My i sann sju-tåget anda åkt bil tillsammans hem, detta har medfört många skratt, sånger och tråkiga skämt. Måste berätta en sjukt kul historia om pingisbollar för er andra sen, påminn mig, för jag dog av skratt när Emma berättade...

Det var allting.

Jag borde nu börja leva på frukt, grönsaker och vatten istället för att dra i mig16 Oreos kakor på fem minuter hem på spårvagnen om nätterna.

Puss o hej!

Rockferry

Publicerad 2008-07-02 16:12:27 i Ida,

Igår så skrattade jag så att jag grät. Jag älskar att skratta så att jag börjar gråta. Det är en av de bätte sakerna i livet.
Igår så skrattade jag åt våran sedevanliga humor som går till som så att man oftat föreställer sig saker, bygger på det mer och mer och tillslut så är det en helt igenom onormal händelse.
Det vi skrattade åt igår var Linnéas vuxenblöjor som hon har fått hemskickade på posten. Hon brukar beställa gratis grejer och det här var några av alla de saker hon hade fått. Sedan spann vi vidare från det att hon måste testa dom och ta kort på sig själv, och det slutade med att hon gick hem med någon och hade på sig den. Hahahhahaa.
"Gagagagaggagaagaaaaa" "Färdig!"
Hahahhaaha. Tack för en mysig kväll <3

Idag så har jag Louise och Linnéa vart ute och promenerat runt kl tio till Läggesta. Hade tänkt sola men det var ju stora jävla moln överallt så jag gick hem och sov. Mmmm. För jag är ledig idag! Trallalaa!
Imorgon så åker jag till Göteborg, sen ska jag titta på Bruce Springsteen på fredag. Åååh vad kul =) Sen bo med alla smidtjejer i Gbg över helgen. Mmm!


Nu måste jag skynda mig ner på stan.
Hejdåå!

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela