IDA

It's my soul honey that's up at eighty

måndag

Publicerad 2012-04-30 16:06:35 i Ida,

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/existentiellt/hogkansliga-pejlar-in-vagor-i-luften_7074009.svd

Denna artikel var en av de mer intressanta saker jag läst på länge. Läs den så ni förstår vad jag skriver om!
Jag känner igen mig så tydligt i vissa saker som står. Eller så kanske jag bara inbillar mig, vad vet jag? Vissa saker som skrivs tycker jag i alla fall händer mig rätt ofta.

Typ när vår granne skällde ut oss i tvättstugan för att vi drog ut tre minuter över tiden. Får sådana obehagliga känslor i kroppen när människor skäller på en för sådant som egentligen inte behöver skällas på. Mår jättedåligt.

Eller när vår lärare Ulrika förra veckan sa att vi i klassen verkade lite trötta och oengagerade och att vi skulle tänka på det till nästa gång. -Tyckte så synd om henne och hade dåligt samvete i typ två timmar efteråt.

Eller när jag såg en livekonsert med The Ark härom veckan och sista låten var "calleth you cometh I". Usch vad jag började gråta, det var så fint!

Och igår när jag såg på ett naturprogram och man fick se världen från fåglarnas perspektiv. De hade typ satt fast en kameror på olika fåglar tror jag. Så himla fint. Skulle verkligen vilja vara en fågel om jag fick välja ett djur.

Hur är det för er?
Glad valborg!

Hört på Pressbyrån

Publicerad 2012-04-18 09:11:44 i Ida,

Två tjejer och en kille i 15-16 års-åldern står bredvid mig vid tidningshyllan på Pressbyrån och läser upp rubriker och citat från olika tidningar.

Den ena tjejen läser upp ett citat från ett tidningsomslag sagt av en kvinna; "Jag är kär i en 20 år äldre..... Kvinna"
De andra två vännerna svarar; "Eh ja, det var ju.... Speciellt"
Den ena tjejen säger till killen; "Ska inte du gå bort dit? (Pekar mot hyllan där alla porr-och biltidningar finns)
Killen; "Vad menar du?"
Tjejen; "Jag tänkte att du nog gillar hyllan där borta mer än den här, hihi".

stresssss

Publicerad 2012-04-16 17:01:35 i Ida,



Hej!
Ser ni?! Inte kaffekoppen, utan min hand? Och mitt ansikte? Har dessa två saker samma färg?! Nej! Min hand är ju likblek och mitt ansikte är rött. Jag tror att det beror på att jag har varit ute och gått med min vapendragare Emelie i två timmar idag. I soliga Umeå. Sen när jag kom hem så smög sig brännan på.. Nu du Elin! Nu är jag snart ifatt! Även om det nu ska bli snö imorgon men den lilla detaljen måste man ignorera..

Ojojoj, den här veckan är så FULL med saker! Därför har jag skaffat en kalender. Anna tyckte att jag såg mycket viktig ut idag när jag tittade efter en tid i kalendern till att skriva vår examination. Idag ska jag tillexempel till Bris, imorgon ska jag gå i skolan och skriva på kontrakt för en ny lägenhet (wohooo! vi har fått en!), på onsdag ska jag på en intervju, på torsdag ska jag vara med på någon utbildning för att kunna nolla nya studenter i höst... PLUS att jag ska laga mina hål hos tandläkaren. Ajajaj.

Men sen är det fredag! Då blir livet lite lugnare igen. Nu måste jag rusa. Hejdå!

music when the lights go out

Publicerad 2012-04-15 01:10:54 i Ida,

God natt god natt!
Här sitter jag och orkar inte gå och lägga mig. Några vänner har precis åkt hem och jag sitter och tittar på Indien-bilder. Fick en plötslig längtan efter värme då det varit snöstorm här idag. Igen. Men nu tänker jag att det borde vara den sista innan sommaren. Så det så.

Annars så mår jag braaaa men saknar alla där hemma lite. Saknar alla som känner mig. Hmm ja det där lät ju lite självklart men när man sitter och tittar lite på internet så slår det mig hur många som jag har känt i hela mitt liv. Min familj, min släkt, mina kompisar, mina kompisars föräldrar. Ja men typ hela Mariefred? Jag är ju så känd?
He-he, nejdå. Men jag har ju på något vis under alla 22 år jag levt gett en liten egenskap av mig själv till alla dessa människor. Några som vet vad som är "typiskt Ida" och som tänker på mig när de ser och hör och känner saker. Det är ju ändå lite fint, är det inte?

Tro nu inte att jag är sentimental, som jag brukar vara om kvällarna. Jag är riktigt glad faktiskt, bara lite funderig sådär. Känner lite kärlek till alla jag känt så länge. Och självklart till dem jag har lärt känna på senaste tiden.

Nu fattas bara riktig vår så Emelie kan ta med mig på alla Umeås uteserveringar och att vi kan anmäla ett lag till brännbollsyran. Och sen så är det soooommmaaaaar. Wohohooooo!

Nu ska jag sova, är alldeles för trött. Måste ju också förbereda mig för att ta hand om Rasmus som kommer vara bakis imorgon, män har ju en tendens att bli liiiite ynkliga vid sådana tillfällen.
Men först så vill jag säga grattis till mig älskade pappa, du är den bästa pappan man kan ha! Grattis grattis grattis! (klockan är ju trots allt efter tolv, vet inte vilket klockslag du är född på dock? Farmor?)

Godnatt!

happy

Publicerad 2012-04-04 09:17:59 i Ida,

MORNING MORNING!
Åh det spritter i min kropp just nu. Vet inte vad som hände? Hur blev jag så lycklig? Funderar över massa faktorer och vågar inte ändra på något. Hmm lät ju lite konstigt. Men exempelvis att äta godis. Det har jag inte gjort så mkt den senaste veckan. Kan det vara därför jag är så lycklig?! Eller vad är det annars? Jag är i alla fall jätteglad och det luktar sommar här inne i vår lägenhet. Tyvärr blev det ju snöstorm ute i söndags men jag tror nog att det kommer börja smälta bort snart igen. Hoppas!!

Påtal om lägenhet så vill jag ha en egen lägenhet nu! Vill inreda den på mitt sätt så att den blir färgglad blommig och fin. Jag ska ha massa växter som hänger och så ska jag ha hyllor i regnbågsfärger. Och lite till. Ni som nu undrar vad Rasmus tycker så kan jag tala om att det är inga problem. Han tycker det jag tycker är fint är fint. Kan bara hoppas att han är villig att ta ner Scarface-tavlan i vårt nästa hem. Nåväl.

Påtal om godis. Jag var hos tandläkaren för någon vecka sen. Och hade TVÅ hål?!?! Jag har aldrig haft hål i en endaste tand ju? Jag blev jätteorolig. Det är därför jag inte har ätit så mycket godis. Vill ju inte få fler hål!! Jag ska dit och laga dom om två veckor. Är jätterädd för den där bedövningssprutan. Men det går säkert bra.

Jahaja nu var det inget mer jag hade att delge. Ha en så bra dag, nu ska jag till Willys. Hejdå!

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela