IDA

It's my soul honey that's up at eighty

2010

Publicerad 2010-12-30 13:12:14 i Ida,

Har sitter jag pa nastan andra sidan jorden och funderar over aret som gatt! Det ar nyar imorgon och jag och de andra har varit pa "systemet" har i Hikkaduwa.
Jag lag och tankte pa for nagra dagar sedan vilket bra ar 2010 har varit!

2010 startade faktiskt pa den har platsen dar jag ska fira ett nytt ar, och vilken plats skulle kunna vara battre?
Sedan tog jag korkort, hade jobb nastan hela tiden, hade en jattebra sommar och efter det akte jag ivag till Indien och efter det hit. Alla dessa saker har varit sa rooooliga!
Men det jag uppskattat mest under 2010 ar att jag traffat vissa manniskor som jag har kommit att lara mig sa mycket av. Med hjalp av dem och allt runt omkring kanns det som jag pa nagot vis mognat tre ar, men inte pa ett trakigt satt. Jag har lart mig massa om mig sjalv, kant mig behovd och uppskattad. Det har varit jattekul!
Vet inte om detta ska bli ett klyschigt inlagg, men det kanns som att det redan ar pa god vag sa..

Jag har blivit kar ocksa! Och det var ganska langesedan sist. Eller jag vet inte riktigt om det finns nagot sist, jag vet inte om jag riktigt har varit bekant med den kanslan forut. Inte riktigt pa det har viset i alla fall.
Inte bara i Rasmus har jag blivit kar, utan i Indien, i manniskor i varlden som inte ler i onodan men som alltid hjalper till om man ber om det.
Och sa tror jag att jag har blivit en aning kar i mig sjalv ocksa. Under 2009 undrade jag lite vart jag befann mig och var jag skulle gora av mig sjalv. Just nu kanns det som att jag vet precis var jag ar och litegrann var jag ska ocksa. Det kanns bra!

GOTT NYTT AR TILL ALLA ER DARHEMMA!

Vi ses snart!

God Jul

Publicerad 2010-12-24 11:56:57 i Ida,

GOD JUL till alla er dar hemma!
Idag tanker jag extra pa min familj som ar lite halvt utspridd men som ar allra bast i hela varlden!! Aven till mormor morfar farmor och farfar och resten av min slakt, god jul!!!!! Alla ni ar bast!
Hmm nu blev det visst valdigt manga jag ville saga god jul till. Alla vanner dar hemma, Emma Lina speciellt!!!
Och sist men inte minst, god jul Rasmus, tack for julklappen imorse, den var bast :)

Jag alskar er!

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela