IDA

It's my soul honey that's up at eighty

My aim is you

Publicerad 2007-11-30 12:21:08 i Ida,

Jag skulle bara vilja..
Ja. Sova, sola, simma, läsa, skratta, sova mer, se fina saker och inte vakna när det är regn ute.
Jag skulle vilja.. Jobba, åka bort, flera månader, med mina vänner.. Och komma tillbaka. Som någon ny. Och jobba, och sen åka bort igen. Till Indien. Där har jag aldrig varit. 
Åh, det är så mycket man vill göra. Eller iallfall jag.


"för visst är livet nåt förjävla vackert?"

Timbuktu - ta det lugnt ibland 

Och skymningen är tidlös vacker

Publicerad 2007-11-27 15:30:55 i Ida,

Hejsan.
Mmm tisdag. Härlig dag. Har utvecklingssamtal och sen äre bara hem och ta det luuugnt:D Ska nog titta på desperate housewives med emma lina och linnea. Mys!

Imorse ringde min pappa och sa att jag skulle ringa ett nr där man kunde vinna mando diao biljetter. Men jag vann inte :(

SOOOOOOL om tre veckor!!!!! Mawww vad skönt.

Älskar er.

image198

och dig!!!! mmmmm

Don't go away

Publicerad 2007-11-26 08:08:05 i Ida,

Hejsan.
Efter en lång helg så är det  måndag igen.
Men det är en bra dag idag, spanska prov och historia är avlägset, jag börjar se ett ljus i livet igen. Ungefär.

I helgen har det iaf varit mest handboll. I fredags var jag och min vp vän Emma nere och tittade på innebandy. Sen gick vi hem till henne och deppade lite över att vi låg hemma och åt ostbågar en fredagkväll när alla andra festade. Det resulterade i att vi (eller iallafall jag) bara åt ännu mer ostbågar och blev ännu mer deppig när Daniel åkte ur Idol. Samtidigt satt Lina vid datorn bakom oss och hade stora problem med vilken färg hon skulle välja på sin nya mobil..
På lördagen så hade vi en match, spelade bra och vann. På kvällen var jag sjukt trött. Åkte ner till Madelene ett tag och vi satt och pratade, gick ner på stan och köpte choklad och gick tillbaka. Sen kom Karin, så då blev kvällen fulländad. Hon visade upp ett otroligt stort blåmärke på låret, som hon inte hade en aning om vart det kom ifrån.Haha.
Hade halv panik över min historia, men Karin hjälpte mig iallfall lite. =) Hur som helst var det mysigt. Jag tycker om er, mest.

Och igår hade vi två matcher, vann en och förlorade sista. Spelade dåligt. Men vi gick iaf vidare till steg fyra.
Seeen har det ju inte hänt så mycket mer. Nästa helg hoppas jag på något roligt, för det har inte hänt på länge.!

hejdå

,

Publicerad 2007-11-23 10:16:28 i Ida,

Times are hard when things have got no meaning
I've found a key upon the floor
Maybe you and I will not believe in the things we find
Behind the door

So what's the matter with you?
Sing me something new
don't you know that cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Arga är vi allihopa

Publicerad 2007-11-21 16:16:48 i Ida,

Hihihi Lina lägger ut fula bilder på emma på sin bilddagbok. Hhahahaha Emma är så himla arg... HJhahaha det är jättekul. Nu jobbar lina "febrilt" men skolans datorer är lite sega så hon måste ta bort den hemma... Hahahha nu loggade lina ut och emma kan inte lösenordet. Hhahaha.

jag är också väldigt arg. Jag orkar inte vara klar här längre.. Kan någon komma och hämta mig?? Och spanska är störrtttttttt.

Haha nu ska emma lägga ut en bild på Lina där hon ser ut som quasimodo. :D

Hejdå...

Haha

Publicerad 2007-11-20 18:58:18 i Ida,

Haha nu när jag länkade en grej så kan jag inte sluta. Har ju ett så kul liv med så roliga personer runt mig så här kommer två roliga länkar till ;
Det här var när jag och mina älskade vänner Emma och Lina skulle cykla hem från Läggesta. Lina ville byta cykel med Emma.. Hade tänkt att det skulle bli en avslappnande cykeltur men jao.. Dom är gulliga iaf (:
http://www.youtube.com/watch?v=PT1ngdUqGxk

Och här är Karin på toan inne hos Robin en kväll förra hösten.. Vet inte riktigt vad hon höll på med, hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=c1FBlUFmDaI


:)

And I love you, please come home

Publicerad 2007-11-20 15:23:11 i Ida,

Hejhej.
Undrar vem som ringde seriöst 25 signaler på min hemtelefon imorse när jag sov.. Kan ha varit mamma eller pappa, dom kanske ville väcka mig. Annars har jag ingen aning. Vem ringer så många signaler, ändå liksom?

Fan vad det är tråkigt väder ute.. Man vill ju bara åka bort härifrån. Förstår mig inte på dom som tycker sånt här väder är mysigt?!

Lyssnar på it takes a fool to remain sane.. Får mig att tänka på tillbaka på Ola Salo på peace and love när han höll värsta fina talet innan den här låten, på natten kl typ två. Det är sådana känslor, som man fick när han pratade, sådana man vill komma ihåg för alltid..
 
=)
http://www.youtube.com/watch?v=JSXKBjLz_3E

Medeltiden blääääääää

Publicerad 2007-11-19 16:33:06 i Ida,

Fan. Jag hatar historia. Det är det tråkigaste jag vet, alltså blä.
Jag behöver skriva h i s t o r i a   f r å g o r men jag gör tusen andra grejer för att slippa skriva.. Tex pratar med Emma, tittar i elin klings blogg, äter macka, klagar över spanskan och skrattar åt våra fraggeluppdrag. Hahhaa dom är roliga.
Nä nu ska jag plugga..........kanske.

Pusss

From now on

Publicerad 2007-11-18 20:18:17 i Ida,

Hejsan.
Sitter och lyssnar på Marit Bergman. Snyggare & bättre kvinna finns inte i Sverige!

Helgen har varit bra. Är dock trött som jag vet inte vad nu , ska snart sova.
I fredags var det chill med alla Eskilstuna brudar. Mycket trevligt och roligt. Haha nu kom jag att tänka på Amandas berättelser..
Igår var det först match som vi förlorade tyvärr, menmen. Sen chill hos Karin med bla. henne, Madelene, Linnea, Elin + några till. Myyys! Sov över hos Karion, höll på att frysa ihjäl, därför sov vi i en säng när det fanns typ två till som satt ihop med den vi sov i.
 När vi vaknade blev vi himla pizzasugna och drog till Berivan, där maten avnjöts. Sen blev det en liten promenad, träffade Louise och Siri på vägen =) Sen följde Karin mig en bit.. Och då började hon kasta bär och slog mig med pinnar. Helt konstig den tjejen, jag har fortfarande ont på benen efter pinnen. Haha men jag slog tillbaka!!
Sen match, och nu är jag här. Och ska sova snart. Klockan kvart över åtta.. :)

Veckan känns jobbigt med spanska prov på fredag, är helt ärligt sämst i min grupp.. Men jag får väl hoppas på det bästa. Ledigt på tisdag iaf :D

Näe, ska gå nu.
Ha det bra!
Kärlek

Let's try to burn brighter

Publicerad 2007-11-15 22:44:04 i Ida,

Godkväll!
Är lite trött men jag måste vänta på min tvätt. Haha få nu inte för er att jag har börjat tvätta själv, har inte lärt mig det än.. Men jag hänger upp den. :D

Haha idag skulle vi åka hem från öppet hus. Då skulle vi gå på vårt redan försenade tåg. Då så råkade jag sparka till en sten så att den hamnade på tågets "trapp grej" som man kliver på när man går in genom dörren.
Sen sitter vi och väntar, Jag My Emma och Lina. Sen hör vi lokföraren mumla något om något fel- med -någonting, i högtalarna, men att det strax är klart.
Då kom jag att tänka på min sten..
Jag frågar mina kära tågkamrater
"Hrm, jag råkade sparka in en sten typ där man går in genom dörren, tror ni den har gjort så att dörren fastnade?"
Emma Lina och My tittar på mig, på det sättet som dom gör rätt ofta, (nu-är -hon -trög -igen-sättet...) och säger saker som
"hahahaha ofta en sten Ida, eeeh ahhahaha." x3 ungefär.
SEN så ropar han i högtalaren
"det är något fel med dörrarna, så vi blir stilla ett tag till..."
Mohahaa! My och tvillingarna tittar på mig, lite häpna.
"kan det vara så Ida att din sten...?"
Sen! Hhaaha sen kommer dom till dörren jag sparkade in stenen i. Hahahha och säger
 "det har fastnat en sten!"

Jag är inte alltid så dum. Alltså det var ju dumt att sparka in stenen, men jag visste iaf att det var pga den vi stod still. Det ni :)

Hihi nu ska jag snart sova. Är på lite lustigt humör. =)

Oh sweetheart

Publicerad 2007-11-15 08:56:06 i Ida,

Hejsan!
Sjukt hur mycket trötthet spelar in på ens humör. Igår när jag kom hem så var jag så trött så att det bara kändes som om jag aldrig ville vakna mer..
Men idag, efter ovanligt många timmars sovande, så känns det mycket bättreee.

Idag är förövrigt en rätt soft dag. Har basic om ett  tag, sen lite lektioner. Träningen skippas idag för vi har någon öppethus dag på skolan, så vi måste vara här. Hur skönt som helst. Och innan det blir det kebab med alla tjejer., I like you! Blir även mer häng med dem imorgon hemma hos My. :)

Näe nu ska jag leta upp Hanna. Haha det kan ju hända att hon sitter med Frasse som frågar om hon vill gå på balen med honom. Hahhaha vad roligt det var. Förlåt jag orkar inte förklara.

Ajöss


och justja, rubriken. Shout out louds - oh sweetheart

Carpe Diem

Publicerad 2007-11-14 09:12:00 i Ida,

Hej hej hej!
Sitter just nu och håller på med styrkeprogram, ruuligt.

igår, då kom jag på en massa roliga grejer. Som gjorde mig på bra humör! Och så träffade jag Evija. Det gjorde mig också på bra humör. Och Karin och Madde =)

Jag ska börja spara pengar. Och göra tryck på tröjor. Och när jag har tagit studenten, då ska jag åka till Asien!
Till Vietnam, Malaysia, Thailand, Kambodja och Indien. Mhmmm! :D

Jag åker bort snart. Det ska bli skönt.

åh allt är bra just nu. peppp

The mary onettes - whats so strange, lost, void.
Lyssna!

Haha Lina har tappat sin ena handbollssko. Ute. Hhahaha. Emma hittar den nog idag när hon kommer hem ska du se :) Fast då kommer den isåfall vara helt genomfryst...

what's so strange

Publicerad 2007-11-12 10:44:39 i Ida,

Hej.
Sitter här och är lite smått irriterad på bussarna, men jag borde egentligen bara vara irriterad på mig själv. Vaknade tio i nio istället för åtta. Hann inte till bussen som gick tio min efter att jag vaknade upp. Jag älskar snooze knappen men ibland går det till överdrift och jag råkar stänga av larmet helt istället.
Sen när jag väl bestämde mig för att ta nästa buss, då går det ju såklart ingen. Gick alltså ner till busshållsplatsen helt i onödan. Men sånt är väl livet, nu går den snart igen.

Helgen har varit great bortsett från att jag är lite sjuk. Träffade Pao och Fia mer än jag gjort på länge, mysigt! Älskar när vi kan ligga i flera timmar och prata så jag blir trött utav att höra min röst, men ändå inte veta vad vi riktigt pratat om. Bara en som saknades..

I fredags gjorde vi också våra fraggel uppdrag, haha har inte skrattat så mkt på länge. Måste fixa filmerna så ni får se dem, Anna hur kylig som helst med sparrisar i munnen, och Emma krypandes på torget i eskilstuna tjutandes och skrikandes om mutanter. DET lyste upp i vintermörkret =)

Nu måste jag skynda mig igen, kan ju inte missa den här bussen.

Ajöss

Heartbeats

Publicerad 2007-11-11 13:23:28 i Ida,

Söndag, november, snö.
Trött, mörkt, kallt?
Skönt, mysigt, varm jacka?

Det är så läskigt, för rätt som det är så kommer man sitta där och ångra saker man aldrig gjorde. Och ångra saker man gjorde. Och skratta åt vad som hände, och lukta på något som påminner en om fina stunder, och lyssna på en låt som sammanfattar en hel höst. Eller en hel sommar, eller vinter, eller vår.
Och helt plötsligt så kommer man sitta där, och läsa dagböcker från 2004, 2005, 2006, 2007 och 2020. Och le, och gråta, och skratta, och bli generad och arg, över allt man skrivit, och gjort, och upplevt. 
Och framförallt sakna. Och vara glad. För att jag fanns där med er,





And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until its much too late
On a platform I'm gonna stand and say
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home

Stay, stay stay with me

Publicerad 2007-11-09 11:55:37 i Ida,

Hallo!
Mmm det är fredag, alltså jag är så glad.
Vi har precis avslutat coopertest och benböj och allt vad det var. Känslan efter att ha gjort det, den känslan skulle jag vilja fanns på burk i affär. Så mycket älskar jag den!

Det blir lite grejer att göra efter skolan, sen ska jag träffa pao och fia :)

Hejdå!

If I could dream away

Publicerad 2007-11-06 18:56:02 i Ida,

Hejsan.
Sitter här och lyssnar på lite ny musik. Skojigt!
Idag så har det varit sjukt äckligt väder ute. Jag nästan frös ihjäl påväg till bussen från skolan. Och det är ändå kanske bara 200 m.

Dagen började med lite bråk av the Hawias. Kul som alltid att spekulera tillsammans med My i vem som har rätt. Vi gick på tåget, börjar gå upp för trappan och Lina säger "där ska jag sitta!", och Emma sätter sig där. Lina lackar, men Emma påstår att hon hade tänkt att sitta där med. Hmmmm vem har rätt? Sen fortsatte det med kommentarer som "du är ju så jävla dum i huvudet", "bara för att du är 1.30", "du tror att du är så cool", osv.
Morgonen blev ändå ljusare på något sätt.

Sen hände inte så mycket mer under dagen.. Redovisning av damhandboll iofs. Haha fulaste på länge när vi skulle göra "inspring" i klassrummet. Men smidare är ju glidare som sagt. Eller som My sagt, för det finns ju delade åsikter om det citatet. En annan lärare skulle sagt; "det är den uppfattningen vi ska försöka jobba bort.."

Jao har väl inte så mycket mer att skriva. Jo jag hittade en gammal dagbok från förra hösten härom dagen. Åoh, det var roligt. Många sjuka och roliga grejer som gjordes då. Låg och skrattade lite för mig själv faktiskt. Speciellt när jag läste om när jag sprang över skolgården en sen natt och Karin sprang åt höger. Mer får ni inte veta.

Jag åker bort om fem och en halv vecka. Frågan är inte hur ni ska klara er utan mig, utan hur jag ska klara mig utan ER? :(

Igår pratade jag med Madelene och Karin samtidigt i telefon. Det är en rolig uppfinning faktiskt!




image184
/i

Larm

Publicerad 2007-11-05 17:09:15 i Ida,

hehehe nu måste jag skriva assnabbt för larmet går snart. kvart över! Men som emma säger så så går det som tur är igång en varningssignal först. Och classe har ju blivit inlåst en gång. Haha då kom securitas. haha classe är vår lärare.

Haha nu blir jag nervös måste gå
gå in på
fraggelfejden.webblogg.se

HEJDÅ nu går emma hihihi

Head over feet

Publicerad 2007-11-03 23:58:24 i Ida,

Godkväll.
Jag är så himla arg!!
Jag är så otroligt trött på allt snack som aldrig blir något. Allt prat om att man ska göra vissa grejer och sen händer det aldrig ändå.

Ni vet när man inte borde bry sig för att man har gjort det alldeles för mycket, och sen bryr man sig ändå? Fastän man ska sluta, och lägga saker i den andres händer. Så känns det. Och jag hatar det.

Jag antar att jag bara är arg och ledsen över att inte betyda lika mycket för någon som någon gör för mig. Don't like the feeling.

Eller så överreagerar man. Vem vet.

Annars så finns det väl inte så mycket att berätta.
Mina älsklingsjeans går sakta mot sitt slut. Mahaawwww varför måste saker man tycker om gå sönder..

Skämtet Linnéa drog igår på festen tusen gånger var rätt roligt. Någon knackade på toa dörren när vi var där inne.
Linnea svarar
- jag är inte klar!
-men vem är där inne då??
-Aaaadaaaam (grov mansröst)
(De pratar med varandra utanför dörren)- Adam.. Vem är Adam? Det var väl ingen som hette det?
(vi kommer ut, Linnea storflinar mot dem..)
-Jaha var det ni.. 
Sen körde hon det alla gånger vi var där inne. Haha det var kul då =)

Hälsade på Linnea Wärnberg idag som kom hem lite oväntat. Jättekul att se henne igen!

Lykke Li - tonight
Ska sova nu.

/i

image183

shakin

Publicerad 2007-11-01 16:20:43 i Ida,

Fan. Jag hatar mörker. Eller mest så hatar jag då det börjar övergå från ljus dag till mörk kväll. Fast klockan bara är halv fem.
Jag vill åka bort.
Och inte på träning i Eskilstuna.
Utan till sol. Och varmt och ljust.
Nu!

And I want you to know, I've got my mind made up now

Publicerad 2007-11-01 00:14:23 i Ida,

Hejsan.
Ännu en kväll har gått, och det är torsdag imorgon. Allt går så snabbt, jag vill inte det. Det är så skönt att bara göra vad man vill för en gångs skull..

Iallafall. Vad har hänt?
Matcher hela helgen, gick bra. Senare i söndags så var jag, Karin, Elin och Madde hemma hos Karin. Jag och Madde gick lite senare hemåt och upplevde lite action i Mariefred för ovanlighetens skull. Innan det var det iallfall otroligt mysigt prat vid busshållsplatsen i Mariefred by night.

I måndags så var jag, Emma, Lina och Jossa i Sthlm och tränade med alla gamla från Riks och lite andra tjejer. Trivs inte på sånt där, så det var väl som vanligt.
 Resten av kvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men men. Drömde iallfall jävligt mycket grejer.  Förskjutning, - att man tränger undan alla tankar och saker man inte vill kännas vid. Funkar när man är vaken, och sen bearbetas det i drömmarna och kommer fram. Stämmer rätt bra tror jag.

Igår så var först jag, Louise och Karin och fikade aslänge, satt och pratade om en massa saker. Sedan kom Evija, och vi gick hem till Karin. Satt där hela kvällen och en bit in på natten och drack kaffe och pratade. Jag och Evija promenerade sen hemåt och tittade lite på stjärnorna, och kunde inte somna förrän sent eftersom att vi hade så mycket att prata om. Ni vet "godnatt", "godnatt"................................."Alltså har du tänkt på...." "aja, godnatt"..........
Never stop liksom. Feelgood-dag på hög nivå iaf!

Idag åkte vi in till Etuna ett tag och sen åkte vi hem åt varsit håll.
Jag åkte till Mickan och träffade Matilda, Elin och Madde. Karin kom lite senare. Vi åt och pratade. Som vanligt alltså, haha. Nej men det var jäkligt trevligt!!

Och nu sitter jag här, ska nog sova snart.

Snart är det jul, sen är det semester, sen skola, sen vår och sen är det som det ska vara igen.
Som för en fjäril en sommardag. =)

cold and frosty morning there's not a lot to say
about the things caught in my mind
and as the day is dawning my plane flew away
with all the things caught in my mind

and I wanna be there when you're coming down
and I wanna be there when you hit the ground

/
i

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela