IDA

It's my soul honey that's up at eighty

hmm

Publicerad 2012-02-28 12:04:58 i Ida,

Hellooo.
Sitter här och drömmer lite. Hittade en blogg av en frilansjournalist som skriver om hur man lyckas som just detta. Blir lite sugen på att försöka. Önskar att jag var en jättedriven och framåt människa. Hur ska man veta vad man vill och vad som är bra och inte tro. Funderar lite på det idag. Annars så är det soligt och fint här i Umeå. Jag saknar er i det andra hemma dock!

Nu ska jag fortsätta att läsa Simmels essäer.. Finns ingen plats för att drömma när man läser dom inte.
Ajöss

sugrör

Publicerad 2012-02-22 11:40:14 i Ida,



Godförmiddag på er!
Här sitter jag med ett vattenglas och sugrör. Varför undrar ni kanske? Jo, min kost den senaste veckan har mest bestått av mackor, godis och semlor. Det är gott men kanske inte så hälsosamt. Det blir så där i rapport-tider. När man bara sitter och skriver och blir stressad och får panik och måste lugna sig med.... Mackor.
Jag har ju även fyllt år och vi bakade semlor och fikade. Ja det har varit en god vecka.

Men nu är det slut! Måste sockeravvänja mig. Därför dricker jag nu vatten. Och det är godare med sugrör. Nu vet jag att Rasmus kommer skratta när han läser det här. Därför att jag efter varje helg ska sluta äta godis...

Men nu måste man tro på mig. Jag menar allvar. Måste bli piggare. Blir så trött när jag äter massa bröd och godis och inget näringsrikt.

Annars då? Spanat in min utväxt? Jättesnygg. Jag är alltså inte blond egentligen. Och jag har inte råd att gå till frisören heller. För här i Umeå är det dyrare än alla andra ställen jag varit på. Det kostar runt 500 kr bara att klippa sig. Hör ni hur det låter? Jag ska klippa mig själv istället.

Jaja nu måste jag gå. Ha det så bra och tack för alla grattishälsningar, grattiskort(mormor o morfar, mamma o pappa) och alla facebook-grattis. Tack tack tack!!
kraaaaaaaam

ETT RIM

Publicerad 2012-02-13 21:58:12 i Ida,

Godkväll!

Här sitter jag
glad som en dag
jag har nyss druckit lite fil med bär
som är gjord av en jag håller väldigt kär
filen och bären är mixade
efter lite trixande

Har jag berättat om när jag
en dag
råkade göra ett misstag?
Det var jag som skulle blanda fil och bär
och inte han jag håller kär
dock råkade jag i mixern glömma en sked
och mixern med ett smattrande ljud avled
men jag misströstar ej
Ånej
Ty nu finns det en ny mixer i vårt kök
Och smoothiesarna blir så goda att ni borde göra ett besök

GODNATT

,

Publicerad 2012-02-12 13:40:08 i Ida,

Solen hälsar på och dansar runt i rummet. Kastar ljus över dina ljusa ögonbryn och lockar med d-vitamin om vi bara går ut. Gå, ber jag snällt. Kanske med en aning grumliga ögon och svag röst säger jag det. Tro inte att jag ska tro att du kommer stanna. Det är inte ofta någon stannar och ger en värme för evigt. "You and me we were the pretenders" sjungs det, och ja det var vi va? Någon gång där om nätterna förstod jag inte alls allt vad det innebar att vara några år äldre än 17.

Det känns som att jag kommer på att det inte går att hålla på så där, som jag gör ibland. Hit och dit och vara glad och ledsen varannan kväll. Ibland varannan vecka och ibland inte ens det. Men det är så mycket som jag aldrig har tänkt på förut, mycket jag lär mig och mycket som känns stort att greppa. Intressant men stort, och jag vet inte var jag ska göra av det. Faktumet att jag varit ganska så själv ett tag nu, utan några att vara helt trygg med och kunna falla tillbaka på när det behövs. Det är lite imponerade men samtidigt lite sorgligt. För ibland vet jag inte vad jag känner eller vad jag vill eller vad jag är. Och det är så svårt att veta, när ni inte är här. Jag vet att ni är där, men ni skulle behöva vara här. Även om jag fyller 22 om en vecka och två dagar.....

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela