IDA

It's my soul honey that's up at eighty

chillin

Publicerad 2007-06-26 12:26:44 i Ida,

Snart så åker vi till Borlänge :D
Fett soft ska det bli!!!!

Måste dock börja packa kanske, sen ska vi hinna med att åka och handla och lite mer saker. Jobbigt men kul. Kul blir dock inte att gå upp typ 06.00 imorgon, long time no see liksom.

Hoppas också på bra väder för då kommer vi vara asbruna när vi kommer hem vilket inte är mig emot alls!! :D

Igår var det förövrigt chill hemma hos Madelene med henne, Karin och My. Och så lite sjömän som hälsade på, hahaha. Scmack scmack My!

Näe nu måste jag gå ut i solen, men fan ha det så bra så ses vi på söndag :D:D:D:D:D


tackohej

we're not making any handshakin' deals

Publicerad 2007-06-24 17:00:00 i Ida,

Hejsan!
Idag är det sol, och det är likamed att man är glad :)
Kom prec hem från stan där jag träffade Elin och Mickan. Har pratat lite om peace&love. =) Shit nu är det bara två dagar kvar!! SKa bli sjukt roligt o härligt o värt på alla sätt och vis!!!

Igår var den sugigaste dagen på länge. Tur att det är söndag. Haha i vanliga fall skulle det också suga men det är ju sommarlov så det gör inget =) Snart kommer det bli så att man inte ens vet vilken dag det är, vilken vecka eller om det ens är helg eller inte. Det är skönt.

Annars så har inget särskilt hänt tror jag. Jag saknar My! Och Caroline!



( En bild från när jag och Madelene dansade runt midsommarstången nere på midsommarängen. Vi kände oss som små barn i tre låtar. Sen gick vi, hihi. )



Adioooos amigos we're not staying here another da-a-a-a-a-ay!

Det kommer jag lyssna på om några dar =)

HEJDÅ!

normandie

Publicerad 2007-06-23 13:35:59 i Ida,

Idag är det en sådan dag man vill dra täcket över huvudet och fortsätta att sova. Trots att det inte går. Jag vet inte, men det känns som att allt bara kommer vända på nåt sätt. Det kanske behövs rannsakningar och allt sånt för att något ska bli bättre än det varit på länge. Jag tror iallafall det..

Jag tror att man inte ska hålla inne saker. Det är alltid lättare att vara två och bära på något. Även om den ena fortfarande får anstränga sig lite mer..

Ojojoj, psyko snack. Hur var det M? Vi skulle väl vara en bit över 25 när vi skulle börja hålla på med sånt här. Inte 17. Då ska man vara glad och sorglös och inte tänka så mycket. Så var det..
Man behöver inte må dåligt i sig själv, det räcker med att andra gör det för att man ska göra det själv..

Bara man kommer på sig själv innan man är långt långt nere. Då tror jag att allt ordnar sig. Precis allting. 
Haha det är ju tillomed sommar. Ut i solen ska man, fastän det inte ens är sol. Så då ska man väl iallfall låtsas, kanske.

Let's sail away to the beaches of Normandie.

Karin & Madelene. Ni vet, jag vet, vi vet. Jag älskar er!



 

Midsommar

Publicerad 2007-06-22 10:17:33 i Ida,

KUL ATT TA NÅGONS MSN LÖSENORD OCH ÄNDRA!!!!! Jävla cp människor. Ofta man har så tråkigt liv och gör nåt sånt. Kul att ha en massa överspecialiserade program som kan göra nåt sånt. Fan vad töntigt jävla datanördar. Usch.!!!!!! Så alla som jag hade på msn kan ju skriva sin msn på kommentarer, för sånt kommer jag inte ihåg tyvärr!!!

Glad midsommar på alla förresten :) Förutom dem som snodde min msn!!!!!!! Cpn!!!!!!


Hejdå!

IT IS DAYS LIKE THESE I BREATHE

Publicerad 2007-06-21 11:17:17 i Ida,

Godmorgon!
Jo det är precis vad det är, en god morgon! Vaknade nyss, har inte haft sovmorgon på några dagar. Mmmm vad skönt. Och nu är det fucking slut med jobb och tidiga mornar och tidiga kvällar, nu är det bara chill och sommar så mycket det kan bli!!

Idag ska jag träffa Madelene, klippa mig, hälsa på My och Mickan nere på Fredmans och sen måste vi väl antagligen planera lite för midsommar känns det som. Haha. 

Igår så träffade jag My Emma Lina Mickan och Karin på kvällen, satt och pratade vid hamnen. Mysigt. Märks när man inte umgåtts på länge, då skrattar man åt allt. Haha. Kommer sakna Emma och Lina som åker bort i TRE VECKOR!! Shit vad jag kommer sakna dom! Dom där tvillingarna är ju alltid överallt och oftast där jag är med, och nu kommer dom vara gone and away. Skumt. Menmen dom kommer ju tillbaka såklart. :)

Synd att det inte är sol idag dock, hade behövt lite brunhet men det kommer väl. 
Måste bara påminna alla om att jag åker till Peace and Love på onsdag! YEAHYEAHYEAH!

Ringeling till Madde blir det nu. 

Jag älskar dig pappa!

HEJDÅ!

image80

Haha Lina My & Linnéa. Fan vad fula ni är!!!:D
 

'

Publicerad 2007-06-19 22:02:44 i Ida,

Stick around your neck and see what it can bring
Lonely stands the butcher on the ground
Little angel fly, fly among the stars
Jupiter will comfort you with love

So who are you gonna follow
Are you going out somewhere
Can it be the new thing money enough
Where's that hat you loved once
Let us spoil it for a day
Bring 'em in she said just for a day
Just for a day

On the way to you between busy moon
Crash beneath a window left in bloom
The days are few my friend and winter comes again
Clap, clap and the boy is to lose

So who are you gonna follow
Are you going out somewhere

Can it be the new thing money enough
Where's that hat you loved once
Let us spoil it for a day
Bring 'em in she said just for a day
Just for a day

Bring 'em in she said
I said just bring 'em in she said
Ringing bells in Saxton and Oakland bringing you home

image79


Mando Diao - ringing bells

Just ikväll är det det finaste jag hört.

Sol

Publicerad 2007-06-18 21:24:39 i Ida,

Hej på er!
Shit vad jag är trött, man blir trött av att jobba. Även om man bara sitter still i en kiosk (;

Aaa iallfall så känns det som det händer rätt mycket just nu, fast jag tror fan inte det gör det egentligen. Har jobbat sen i torsdags, jobbigt jobbigt. Studentskivor blev det ett par i tors på kvällen iaf, Mickan var supersöt =) Sen åkte jag och Karin vidare till Eddies, kom på att vi behövde en fyndig present på fem min, och vad vore inte mer oss än att köpa... En hamburgertallrik? Jomenvisst, det gjorde vi också. Och han blev glad. "Den satt fint på natten". Kan jag tänka mig!

Nu är det iaf sol igen, det gör mig på mycket bättre humör =)

Igår så var jag med Karin, vi hade det så kuuul som vanligt. Hehehe. Nejdå det hade vi allt, hon ville spela tv spel och då ryckte jag ur sladden och då började hon slå mig ( ???!?!?!?!?!?!???) , så då slog jag henne med. Hahahaha med alla kuddar! Och så nyptes jag. Hhaha. Där fick hon. :) Sen gick vi ut och chillade i Marietown och var så coola som bara vi kan vara. Sen åkte jag hem. Hälsade på Madelene nånstans emellan allt det där också. Allting ordnar sig!

Jahapp, funderar på att dra ut och springa lite i det nu så fina vädret. Skulle känna mig jäkligt bra iallafall =)


Razorlight - I can't stop this feeling I've got

Hejdå!

Tralalala

Publicerad 2007-06-14 17:00:05 i Ida,

Tjabba!
Sitter här och laddar ner my arms keep missing you, haha den påminner mig om Roberts bil ner till Emil med den låten på högsta volym. Man vill dansaaa.

Igår så var det lite chill med först Eddie och Robin på grillen, sen kom Mickan och då åkte vi runt lite i hennes bil, hehe. Sen åkte vi hem till Karin. Karin och Robin käkade korv. Intressanta saker att veta sådär. Det var i vilket fall som helst soft. =)

Jao iallfall så har jag jobbat idag, rättså lugnt. Nu är jag trött och måste pigga upp mig för jag ska på studentmottagningar, Mickan och Eddie tog ju studenten idag!!!!!!!!! Grattis :)

Annars så är livet bra, jag ska på festival snart :D Mando Diaaaao och Marit Bergman och Tough Alliance och massa bra!!!! :D

Haha kom och tänka på en rolig sak som en vän till mig gjorde (nämner inga namn) när han var lite dragen. Han skulle promenera hem till sig på natten, och gick då förbi en fårhage. Då fick han för sig att vad gulligt det skulle vara att klappa på fåren. Så han gick in i fårhagen, försökte vara ett med fåren och visslade på dem. Där stod han rätt länge och visslade hela tiden samma vissling medan han lockade på dom gulliga fåren. Tyvärr tror jag inte att dom kom fram till honom. Hahahaha men jag hade förjävligt gärna velat se denna syn, hahhaha. Kul grej sådär (;

Näääää nu måste jag ta o gå.

HEJDÅ! :)




gulligulllll

shakin'

Publicerad 2007-06-13 15:40:08 i Ida,

Hello!
Jaha, då var det sommarlov då. SOMMARLOOOOOOOV :)

Gårdagen började med avslutning i skolan. Sång i aulan, vissa lät bra, vissa mindre bra!!!!! Förstår inte hur man vågar sjunga ännu en gång när man redan gjort bort sig på julavslutningen. Att dessutom välja bed of roses och att ens försöka sjunga refrängen... Hahahahhaaha jag höll på att dö. Det gjorde alla andra också.
Jaja, det var trevligt i vilket fall som helst..

Sen när vi hade slutat, så drog vi till Tuna park för att fixa lite grejer, sen hem till Anna. Väl där var alla otroligt hungriga så vi började laga mat och åt och hade det mysigt. =) Sen chillade vi lite, sen åt vi efterrätt, sen så gjorde vi oss iordning och sånt. Sen lite förkrök och sen åkte vi till Linda där resten av smid ettorna skulle vara. Där blev det mycket dans och allt sådant.
Måste väl medge att det inte var alltför kul att sova.. My och jag tyckte att det var en utmärkt idé att sova i ett rum där det luktade hur mkt hund som helst. Men det gick ju bra....... =)

På morgonen gick vi ett gäng till bussen, jävligt långt men rätt skönt att gå. Hann med till tåget och nu är jag hemma. Det är skönt. Ska fan aldrig klaga på Mariefred, har kommit på hur mycket jag tycker om denna mysiga lilla underbara stad!!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se. Ska jobba imorgon. usch. Men jag är pank så att..

Jag vill ha frukt müsli!! Och så vill jag inte känna någonting och sola och bada och leva! Det börjar nu!!




Rooney - shakin'



Har inga bilder från själva festen än, men hemma hos Anna innan var det iallfall minst lika roligt :) 

to lean on

Publicerad 2007-06-11 18:57:49 i Ida,

Hejhejhejhejhejhej!
Idag är det en solis dag som det har varit ett tag nu. Måste säga att jag trivs mycket bra med det. Och imorgon så slutar jag skolan :D:D Sommarlov, fyfan vad härligt. Eftersom att de senaste dagarna har varit så ansträngande.. Haha. Nä men igår var jag ute och gick med Mickan, mysigt prat =) I lördags var jag med Madelene och senare gick jag ut sent med My runt i Mariefred. Mycket givande prat med dem båda iallafall!!
Idag har jag mest chillat och vart med My. Mymymymymymymy hihi. I like you.

Nää men ikväll ska jag nog träffa de andra iallfall. Yepp..

Tråkigt inlägg........................................................


Jag ska på festival snart! Jag har aldrig varit på festival! Fan vad kul det ska bli när jag tänker efter. Och jag har tänkt efter hela dagen:D Jaag längtar. Men först är det en lång och hård tid av jobb... Nädå inte så lång men dagarna där uppe går så oändligt sakta. Jag vill typ mest av allt bara ha kul hela tiden!! Men det ska jag ha, jag ska fan ha deeeet =)
Och jag ska till Tylösand också:D party hela natten party hela dagen hela eftermiddagen hela förmiddagen hela tiden dygnet runt twenty four seven...Ungefär va! Och musik och sol och tylösandstrand och AB (after beach) YEAH!

Nu ska jag gå å duscha och typ sminka mig, det var längesen. Det är kul att göra grejer när man inte gjort det på länge. Så sen, när dom som träffat mig dessa dagar utan smink och dusch ser mig, kommer dom säga; Ida, YOU ARE BACK!

Oh yes I am, for sure...

The new me liksom. Haha nä inte riktigt, jag vet inte va jag håller på med. Men det är kul i vilket fall som helst.

Nu ska jag somsagt duscha. Har kommit på en sak, jag skulle vilja ha en radio eller liknande i duschen. En duschradio. Tror att det finns. Måste kirra! Haha nä men det vore soft. Då skulle jag lyssna på typ...
Let's go to new york city, let's go watch som shooting stars
let's kiss everlasting kisses let's go steal som fancy cars
let's do it cause we want to
let's do it cause we can
let's laugh our heads of and let's do it once again....

och sen använda duschen som mikrofon!:D
aja nu iallfall. dusch.

HEJS!

c'mon let's pretend

Publicerad 2007-06-09 18:32:31 i Ida,

Hejpåer!
Idag var det Ångans dag. Påminde Madelene mig om när jag vaknade imorse, själv hade jag ingen aning, hehe. Det var iallfall väldigt mycket folk och väldigt varmt så efter ett tag la vi oss på Karins brygga iallafall. Bad och sol och vatten. Mhm mhm not bad at all!

Det är sjukt egentligen. Jag kommer ihåg den här tiden så himla bra från förra året. Alla förväntingar, nya saker, nya människor och allt annat. Jag tror att det var då allt förändrades. Precis då, förra sommaren. Om det har blivit till det bra eller sämre har jag ingen aning om. Kan tänka mig att det är både och.
Det var en trygghet att ha allt det man hade innan. Alla dem man hade innan. Allt vi gjorde, allt som alltid var som vanligt.. Men fortfarande skulle jag inte haft så sjukt kul som jag faktiskt har haft, om inte den där sommaren hade ägt rum.

Och nu är det nu igen, fast ett år senare. Haha hur hade jag kunnat gissa det i höstas, att det skulle gå så snabbt? Det var ju nyss det var kallt, nyss mina converse var genomblöta av snö, det var ju nyss man bara ville ligga inne och sova. Nyss vi hade alla tusen chillkvällar och nyss det var januari och 20 minus.

Och jag vet inte. Men på något sätt så är det inte med samma pirr i kroppen som bara vill sprängas sönder till ett enda fyrverki som jag vaknar med varje morgon nu. Men det är ganska skönt, på ett sätt. Det som händer händer. Allt ska bli skitkul. Sommar är bra. Man tänker oftast inte så mycket. Man blir glad av ljuset. Det är vetenskapligt bevisat. Alla är bruna, glada, somriga och så härliga och gulliga man kan vara.
Jag ska försöka vara det med. Eller jag ska försöka att alltid vara Ida. Det är det viktigaste. Fastän det är rätt svårt ibland..

To make a mountain of your life is just a choice
But I never learned enough to listen to the voice that told me
Always love
Hate will get you every time
Always love
Don't wait 'til the finish line



NÄR MAN ÄR UUUUNG VILL MAN BLI HÖÖÖG

ja jag kan uppfattas som en aning schizofren kanske (;

på vissa ställen vill man bara stanna..

You didn't even see how my tears ran

Publicerad 2007-06-08 09:27:48 i Ida,

Hejsan.
Sitter här och har lite halvpanik över mitt sista prov idag, kan hända att det går jäkligt mycket åt skogen. Men fan det är jobbigt att pluggaa, det känns redan som om vi har sommarlov ju.

Underbara dagar i veckan iallfall, otroligt somriga! Och igår så badade jag, Karin, Lina och siri för första gången :)
Det var faktiskt inte så kallt!

Ikväll blir det studentmottagning hos Robin och sen  händer något efter det hoppas jag.=)




sommar

möt mig där båtarna rullar ut

Publicerad 2007-06-06 10:42:00 i Ida,

Hej :)
Sitter här i bikini och dricker vatten, ska snart sola. Får se om det blir hos Linnea idag igen eller om det bli här hemma. Här hemma steker man dock ihjäl sig pga att det inte blåser på något vis alls och att jag tyvärr inte har någon pool i närheten. Men det löööser sig. Allt löser sig!

Chill igår måste jag medge, mer sommarkväll kan det ju inte bli!!!:D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaao jag är glad, jag ska nog lyssna lite på ted gulligull och dricka mer vatten och ringa till någon. Japp.

Ajöss på er

En midsommarnattsdröm

Publicerad 2007-06-05 16:11:11 i Ida,

Hejpåer:)
Idag har varit en soft solis dag hos Linnea vid hennes pool. Självklart tillsammans med henne, My, Emma, Lina och Siri! Bad och sol och allt sånt. Mmmmm:)

Och nu är det inte skola på två dagar, jävligt härligt!

Ett litet problem är var jag ska få alla mina pengar ifrån men det ordnar sig. Det brukar ju göra deeet.

Ikväll blir det chill och öl ute någonstans, usch vad bra allting är. Och det är sommar liksom =)

Förövrigt så finns inte så mkt att säga, mer än att jag är väldigt röd i ansiktet. Haha det är inte fint men det blir väl brunt sen hoppas jag.

Nu ska jag gååå och träna om ett tag

Pussssssssss <3

Monday morning call

Publicerad 2007-06-04 10:46:10 i Ida,

Iiiiih nu är det inte långt kvar, inte långt kvar alls!
Sitter och planerar lite med tjejerna här i skolan, och det kommer minst sagt bli hur chill som helst på skolavslutningen! Och på tors! Mmmmmmmmmmmmm jag längtar.

Helgen var okej, i fredags träffade jag Karin först, längesen så det var mysigt. Sen satt jag och Johan och pratade på hans altan och käkade nappar, det var inte helt fel det heller. Mycket gamla minnen =)
 Lördagen bestod av glass på stan med Linnea, My stod i kiosken nere på fredmans. Hhehe =)
Sen drog jag hem, sen käkade jag och Linnea på berivan, sen åkte vi till henne och då kom Siri My och Kim och senare Lina. Soft kväll det med.
Jobb igår, var det tråkigaste på länge, men pengar är ju pengar.

Idag är det soligt, man är glad, allt är hur bra som helst, jag vill typ hoppa runt och skrika men det går inte men ändå! Och vi har bokat peace and love biljetter. Fan, det blir av ju!!!:D Mando diao och alla andra mmmmm :)

Onödigt att vara i skolan förresten, typ inga lektioner och vi sitter bara och tar det lugnt. Det är iofs soft, men man skulle ju kunna sitta hemma eller typ sova eller sola eller något sånt!

Jajajaja, nu ska jag gå

sommaaar

sommar

Publicerad 2007-06-02 17:50:06 i Ida,

Är det faktiskt ute idag :D

Ida<3 sin blogg Haha.

Hahaha en rolig sak är faktiskt människor som tar kort på sig själva när dom "sover" och sen lägger ut och skriver "åh vad jag somnade gott i solen"
hahahahahaha det är ju så kul för att man ser armen när dom tagit kortet hahaha

mys dag idag med linnea på stan nere vid my i glasskiosken, nya arbetarn! Haha

nu ska jag gåå
hejdå

imagine

Publicerad 2007-06-01 23:40:59 i Ida,

Ojoj, två inlägg på en dag. Inte dåligt av mig alls. Men jag känner för att skriva, det är så jävla roligt ibland.

Kom hem från en promenad / sittstund mot betongklumpen med Karin. Vi pratade om livets mening. Eller så var det så att jag försökte göra det och karin satt och sa saker som alla innehöll ordet bajs. Närmare vill jag inte gå för jag tycker tyvärr inte att sån humor är kul. Hahaha jo det gör jag, men jag erkänner inte. Det är ungefär som att karin aldrig ............................ in public ni vet. Fast vi vet ju. Att hon gör det.

Iallfall. Jag har tänkt på det här med skitsnack. Varför egentligen? Och fördomar. Varför det egentligen? Jo såklart för att det bygger på något. Jag gick med någon häromdagen på gatan och så gick det en kvinna med en sånhär stor kjol. Och reaktionen från den här personen var direkt "dom stjäl ju allting ...." osv. Jag har faktiskt aldrig tänkt tanken. Däremot har jag såklart tänkt liknande tankar om andra människor. Det är inte det att jag sitter här och försöker vara djup och tro att jag kan en massa saker om grejer jag inte kan. För det kan jag inte.

Men jag är bara lite rädd kanske. För man kan vända på saken. Hur ser folk på mig?! Jag är blond för det första. Vänta, hur tänker jag om blonda tjejer? Jo, jag vet precis hur jag tänker om de flesta. Antingen så hatar jag dem för att de är så snygga och ser så dryga ut, eller så tänker jag att det är ännu en som vill vara och se ut som alla andra.

Shit, tänk om folk verkligen tycker att jag är blåst, opersonlig, ytlig, vill vara någonting och är precis som alla andra. Jag tycker det är hemskt, för jag är fan inte sån. Jag är inte alls som alla andra, jag vill inte vara som alla andra. Jag menar, de flesta är ju inte som alla andra. De är bara sig själva, right?

Om det vore så ja. För jag vet exempel på folk som inte alls är sig själva, som anpassar sig alltför lätt till personer de anser är av högre rang än dem själva och automatiskt blir sådana som de. Det är hemskt. Tro mig jag vet.

Och tänk om folk sitter och tänker nu, att shit, jag trodde det enda hon Ida gjorde var att sola solarium varje vecka och skratta åt konstiga grejer med hon My. Så vill jag inte att det ska vara heller.

Jag vill bara vara Ida, och jag vet att jag är det, för dem som känner mig. Men det tar nog ett tag att lära sig vem jag är, hur jag är osv. Det gör det kanske med alla, eller? Eller visar alla sitt riktiga jag första gången de pratar med personer? Det gör inte jag iallfall. Jag blir fan ombekväm i sådana situationer. Det är bara jobbigt, och jag blir tyst istället för att ens försöka prata. För att jag tänker på något sätt att jag har dem jag har hemma, och jag orkar inte vara social mot den här jag aldrig mer kommer träffa, typ. Det är inte det att jag är blyg. Eller jo, inför vissa, de som granskar mig. Det är jobbigt. Att leva upp till något som ska vara bra, sen är man inte det.
Men ibland pallar jag bara inte prata. Sjukt, skulle tex Siri säga. Haha jo kanske..

Nä fan, skulle kunna fortsätta hur länge som helst, och det här fick inte ens nåt bra avslut. Så jag kan ju nämna att jag nyss åt upp ett halvt mango sorbet -paket, och ska nu gå över till min kära granne Johan. Längesen jag träffade honom, ska bli trevligt.

Godnatt

When sheeeeeee

Publicerad 2007-06-01 10:47:43 i Ida,

Hej!
Sitter i skolan och njuter av att jag nyss gjort klar mitt dataprov som gick bra. Haha eftersom att jag är en sån begåvning i just datakunskap så vad hade man väntat sig liksom..

Igår var det en seg dag, jag saknade Carro en massa faktiskt. Saknar oss och våra prat och skratt och godiskvällar. Försökte tvinga in henne med bussen in till mig vid halv tio men det var kanske lite sent (;

Så jag tillbringade kvällen vid datorn ungefär, och skrev svenska. Och så skrev jag en grej om vad vänskap är  till mamma som skulle ha den i sin klass. Haha när hon läste den så började hon gråta och pussade mig på huvudet och sa "tack gumman det var fint skrivet". Haha vilken poet man är minsann.

Laddade också ner musik hela kvällen, dock blir datorn där hemma asseg av Limewire men jag erkänner inte att det är pga det för jag vill ju ha musiiiiiiiiik ffffsss!

Har haft ovanligt många sovmornar den här veckan vilket har varit jävligt soft. Eller ja, sovmornar för mig iallfall, till minst sju :)

Elin har också bokat biljetter till Peace and love, yes!!!!!!! Ska bli jäkligt roligt!!
Sommar ska bli skönt överhuvudtaget, usch vad skönt det ska bli.

MUSIC:
Do you know - enrique iglesias
over 'for it started - caesars palace
we're going to die the same time... - animal five
florence valentin - pokerkväll i vårbygård
come give me love - ted gulligull

maybe I'm amazed at the way I really need you...

HEJDÅ!

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela