IDA

It's my soul honey that's up at eighty

Alona beach

Publicerad 2007-12-26 09:40:55 i Ida,

Hejhejhej!
Nu sitter jag har igen, klockan ar fyra pa eftermiddagen. Vi kom hit till det har stallet i sondags. Vi flog fran forra stallet till Cebu som ar staden har liksom. Det var lite laskigt i planet, eftersom att dom ar skitsma och skakar i varje luftgrop som finns. Dessutom kandes det som att vi hade ett privatplan, da vi var typ familjen och fem till pers.
Nar vi kom hit var det iallafall lite av en besvikelse. Efter att ha last mkt om det har stallet sa levde det val inte riktigt upp till forvantningarna. Dessutom var vi trotta efter en lang batresa och en annu langre biljettko innan, helt sjukt hur lang tid det tog. Nar vi kom hit i sondags sa hittade vi ett litet stalle att bo pa, det ar iallfall fint. Sen markte vi att vi hade en transvestit till servitor ocksa, sa vi vet inte om vi ska kalla honom sir eller nagot annat. Det ar da inget negativt, tankte bara namna det hehe.

Haha, pa kvallarna sa gar det runt barn och sjunger for alla gaster som ater pa alla resturanger. De forsoker saklart tjana pengar. Sa i sondags sa borjade de sjunga for oss vid vart bord, och vi tyckte saklart att pappa skulle ge dom lite pengar. Nar de direkt slutade sjunga sin julsang och fick nagra pesos, sa gled dom ivag till nasta. Da kom vi pa att dom nog inte hade sa daligt med pengar trotsallt. Sen kom dom tillbaka flera ganger, och da borjade dom sjunga "we wish you a merry christmas, we..." nar dom borjade sjunga pa "we" sa pappa bestamt "NO!". Haha det later inte sa kul, men hanns tonfall och valdigt seriosa ansiktsuttryck var kul da.

Jahapp. i mandags sa var det ingen sol, men vi akte till en o och snorklade. pa hemvagen sa kom det delfiner, dom hoppade och gjorde snurrar o grejer i luften, sjukt sota!!!

I tisdags var det sol och moln, och da borjade vi tycka om stallet lite mer. Allt blir mycket finare i solen. Vi lag bara pa stranden hela dagen och det resulterade i att de flesta forutom jag och Malte, som darmed maste erkanna oss som valdigt duktiga och erfarna turister, brande sig sa dom sag ut som kraftor. Man tror inte att solen tar sa mkt nar det ar moln, men det gor den allt.

Idag har vi vart och kollat pa "Chocolate hills", hoga kullar i Cebu. Sen kollade vi pa smadjur som heter Tarsier djur. Tror jag att det var.Och lite andra grejer. Imorgon ska vi ga upp sjukt tidigt och aka bat och sen bil till en o som heter Malapascua.

Saknar er dar hemma, kanns som om jag missar en massa grejer!! Hoppas att det inte ar for mkt =) Nar jag kommer hem sa hoppas jag pa mariefreds promenader, party och smagodis, for det finns inte har!!!

Hejda salange!

Boraqay

Publicerad 2007-12-21 11:00:37 i Ida,

Hejsan!
Tankte uppdatera lite, hehe.
Kom hit till den on vi ar pa nu, Boraqay, i onsdags morse. Efter att ha vantat pa flygplatsen i Manila hela natten sa var vi ratt slut. Hade inte atit sa mycket heller, efter att vi avskracktes nar Elin papekade att det fanns "roll around dog", pa resturangen pa flygplatsen, vad dom nu menade med det. Jag och Elin trodde starkt att det var hund, medan mamma o pappa forsokte overtyga oss att det sakert var korv. Ni vet, hot dog, -dog. Da kom vi fram till att det kanske tillomed kunde vara hundkorv!! Naja, nog om det.

Har ar det jattefint, och vi har bara tagit det lugnt och solat och badat de senaste dagarna. Lite svart att sova fortfarande, man vaknar mitt i natten och ar installd pa att ga upp. Det har inte hant sa mycket mer, det ar bara allmant underbart och skont och soligt. Vi ska nog aka vidare pa sondag, Elin och Mamma borjar bli lite irriterade pa alla manniskor som ar har. Dom gillar ju lugnare stallen. Jag tycker daremot att det ar soft, men det spelar inte sa stor roll. Om vi aker till andra oar langre ner sa blir nog snorklingen battre, sa det ar ju nagot att se fram emot.

Jaja, nu ska jag ga och ata middag.
Ha det sa bra salange, jag saknar er!
Love

Hong Kong chingalong

Publicerad 2007-12-18 08:39:10 i Ida,

Hejsan!
Nu sa ar vi framme pa Hong Kongs flygplats, antligen. Det ar lite svart att skriva utan de tre svenska bokstaverna som inte finns har!
Iallafall sa har allt gatt bra. Flyget till London gick fort, aven om jag var sjukt nervos innan vi startade, sa bade Elin och Mamma fick halla mig i handen.
Val i London sa at vi lite och sen sa vantade vi pa planet hit. Resan till Hong Kong gick bra, lite skakigt i borjan eftersom att vi satt sa langt bak i det JATTELIKA!! planet. Det var en lang resa, tog nastan tolv timmar. I slutet borjade jag starkt att misstanka tre kineser som gick runt runt i planet och gav menande blickar till varandra. Jag bad Elin att kolla bak varannan minut, och hon svarade latt irriterad att dom GJORDE STRETCHOVNINGAR!!! Och inget annat. Sa jag bestamde mig for att sluta overbevaka dem och forsokte sova. Som Malte sa innan vi gick pa det planet, - We are surrounded by chineses!
Helt ratt.
Det sov en sjukt gullig filippin-pojke bredvid mig pa min axel!

Vart plan till Manilla gar tjugo i fem, sa jag och Elin ska snart ga bort till gaten. I Manilla kommer vi fa vanta till typ kl sex pa morgonen, och vi landar kl atta pa kvallen. Sjukt lang tid, eftersom att vi inte har nagonstans att bo emellan. Forhoppningsvis finns det nagot typ av vilorum!

Jaja, jag ville bara beratta att jag inte har kraschat an.
Saknar er!
So long


Ps. Det ar 25 grader har, och da ar vi bara i Hong Kong..

KARIN

Publicerad 2007-12-16 16:05:03 i Ida,

image224Ida älskar Karin och Karin älskar Idaimage225image226image227förlåt Ida för att jag tappade din mobil i mälaren, men jag hoppade faktiskt i efter den, med kläderna på:)

shakin

Publicerad 2007-12-15 19:24:19 i Ida,

Hejsan!!!
Snabb update!
Igår blev det party med Pao Fia och Linnéa. Mycket nice. Slutade hemma i käraste mfred och sov hos Madelene. Vaknade av att julia kom och hoppade i vår säng, och tvingade ner oss till stan. Där fikade vi och sen kom Karin. Sen kom sötaste Linnea! Hon var brun och fin och hängde med oss ett tag. Sen skulle jag till farmor men hon var sjuk så vi fick vända. Nu sitter jag här och ska packa o lite grejer.
Jag åker på måndag!!!!!! Jag kommer sakna er förfärligt. Men jag kommer ha det sjukt bra också. (om jag inte störtar eller råkar ut för "samurajer" som Elin uttryckte det. Hon menade talibaner.)

Jajaja hejdå!!!

Whirlwind reaper

Publicerad 2007-12-13 09:30:26 i Ida,

Hejsan.
Sitter och väntar på att åka till tandläkaren. De andra är och väntar på att dom ska ha basic så jag sitter här helt ensam.
Men vad är så farligt med ensamhet egentligen?
Jag har tänkt på det. Vissa känner obehag så fort dom lämnas ensamma någonstans, tvingas gå och hämta mat själva eller bara måste åka ensamma till skolan på morgonen. Varför då?
Jag menar. Jag är själv rätt ofta, men jag känner mig inte direkt ensam någon gång. Det kanske handlar om att man vet att man inte är det. Fast, jag vet många som verkligen inte är ensamma men som ändå har behov av att alltid ha med sig någon. Kanske helt enkelt en bekräftelse-grej, att visa för alla att man inte är ensam. Jag tycker om att vara ensam, ibland. Stänga in sig med musik i öronen och bara gå och tänka på allt i världen. Det är skönt.

Jahapp. Snart är det helg. Fan det ska bli jäkligt skönt. Och jag kommer behöva packa sommarkläder! Känns lite sjukt. Fast bra!!

Hoppas på att Madelene och Karin hade roligt igår! Men om jag känner er rätt så har ni alltid roligt, när ni är på sånt humör. Jag har iallfall varit med när vi har haft riktigt kul! Såg på något töntigt program om vad man hade för lik i garderoben. Tanken slog mig att när jag också är trettio så kommer jag har förfärligt många roliga grejer att berätta. Och dom roligaste hittills har jag upplevt med er, bland annat =) Kanske tjatar en aning om vattenland och bowlingklotet, men det var för jävla kul helt enkelt! Även stenkastning och andra saker hör till. I like you.

Näe nu måste jag hinna med bussen.
Hare bra!

Kärlek

And I'm talking to myself at night because I can't forget

Publicerad 2007-12-12 12:25:35 i Ida,

Heeeyyyyyy.
Jag orkar inte plugga mer. Psykologin får gå som det vill gå. Bläsh.
Efter idag är iaf allt jobbigt i skolan över. Och efter imorgon efter vår träning är precis allt jobbigt över!!
I helgen hoppas jag på mycket mys med alla :)
Imorse träffade jag sötaste Matilda på stationen! Det var roligt att se henne. Efter det tänkte jag på Borlänge hela vägen till munktell. Väl där var det chill på absolut högsta nivå av mig, fia, amanda, anna och petra.  Sköööööönt!

Usch jag har inget roligt att skriva just nu. Tråk. Jaja.
Hejdå!

And I've got a feeling nothing's ever gonna stop us now

Publicerad 2007-12-10 16:56:37 i Ida,

Hejsan.
Jag sitter här på smid, helt helt själv. Lina har lämnat mig för Spicy hot och jag orkade inte följa med. Men Louise kommer hit alldeles strax så det är lugnt. Men det är lite läskigt ändå. Det är så tyst.

Jaja. Helgen har iallfall varit den mysigaste på länge. Fick lite tid med Madelene och Karin, mest värt. Vi såg på Skönheten och Odjuret, och började gråta. Men den var så söt. Mickan och Emma sällskapade även med oss efter ett tag, very nice indeeeeed.

Jaja. Haha igår såg jag på en gammal film. Det var bla. en liten bit av en gammal match. HAHAHA säger jag bara. Ni måste se den, gamla ifk mariefredare =)

Idag har det inte hänt något särskilt kul.. Just nu så är jag faktiskt inne i en sommar-längtan period. Känner på mig att det kommer bli så sjukt bra. I sommar!

Ledigt imorgon. En vecka kvar. Just nu är livet rätt soft.
I HAVE TO SAY!

Herrå

,

Publicerad 2007-12-09 17:42:06 i Ida,

image221


Take the time to make some sense
of what you want to say
and cast your words away upon the waves
and sail them home with acquiesce
on a ship of hope today
and as they land upon the shore
tell them not to fear no more
say it loud, and sing it proud today

and then dance if you wanna dance
please brother take a chance
you know they're gonna go
which way they wanna go
all we know is that we don't
know how it's gonna be
please brother let it be
life on the other hand
won't make us understand
we're all part of the masterpla
n

Jag har letat för din skull

Publicerad 2007-12-08 13:03:33 i Ida,

Hej.
Igår så hade vi myskväll. Det var mysigt. :)
Dock vann fel tjej i Idol! 
Efter Idol gick jag Madde och Linnea hem. Eller Madde gick hem till sig och jag och Linnea hem till henne. Väl där hade vi en nostalgi kväll måste jag väl säga.
Vi lyssnade på våra gamla skivor från alla sommrar vi varit i Tylösand och på Öland..
Det är så mycket minnen, alltihop. Alla låtar som hör ihop med en massa grejer..
Himlen är oskyldigt blå.. Då satt vi på bryggan i Hallstahammar och sjöng. Och sen The Hives. Haha, dom satt vi och lyssnade på i husagnen, så högt som det bara gick.
Haha, och Lukas låtar. Vi kan fortfarande alla rörelser till låten. Det är roligt. Ja. Gud så mycket vi gjort.!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog ner och hälsa på Madde och Alexandra som jobbar. =)
Regn.. Usch.

Mando diao - gold, misty mountains

HEJDÅ!

image220

Theo & Billy?

,

Publicerad 2007-12-07 10:37:47 i Ida,

Ps. Om jag hade en sån här man skulle jag aldrig stänga ögonen, tvinga honom att sjunga för mig dagarna i ända och vara allmänt lycklig hela tiden.
Nåt i stil med
"you make me laugh you make me shiver,
Isn't that a fabolous thing?"
(även om det är björn som sjunger den biten.)
image219

ds.

Hey, don't lose your spirit

Publicerad 2007-12-07 10:00:52 i Ida,

Hej.
Vet inte vad som händer just nu, allt är så snurrigt.
Men ikväll blir det iallfall idolmys med alla tjejer! Träffa Madelene som jag inte gjort på jättelänge! Och jag hoppas att Linnea inte heller väljer att sitta hemma!!!

Idag ska jag åka till Sthlm. Är in desperate need of lite kläder iallafall.
Och det är tio dagar kvar. Till värme och sol.
Igår var jag i stallet med Elin. Faktiskt så har jag varit där två gånger den här veckan. Det är mysigt! Man blir så lugn där.
Jag vet inte. Den här veckan har varit så olik alla andra.. Och jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Alltså, den har inte varit så bra. Men det kan hända att det blivit så för att jag vet att det inte kommer fortsätta såhär nästa vecka, så jag vill inte ens vänja mig vid tanken. Möjligtvis. Har ingen aning. Och det är onödigt att spekulera i.

Tänkte hälsa till Evija. Du om någon vet ju hur allting är och kan vara, och vem tänker inte likadant.. Om inte du? Så ha en bra dag =)

Sen till Karin som står ut med mina terror sms. Thanks.
Och till Emma, som genomled värsta dagen på länge igår med mig. Haha. Tunga salamikorvar+dåligt väder+allt annat var inte roligt.

Men nu är det helg och fredag. Ny dag nya tag!

Hey,
Don't lose your spirit
Feel all alone
But it's there if you need it
Seems like you're not getting anywhere
But don't give up, you're almost there

Seems like you're not getting anywhere
But don't give up, you're almost there

Caesars - spirit

The way we are

Publicerad 2007-12-05 13:01:28 i Ida,

Sitter här och är nostalgisk medan jag läser en massa gamla bloggar som Madelene har skrivit.
Jag saknar henne och Karin något fruktansvärt just nu, kom hit!! Jag har inte skrattat ordentligt på flera dagar känns det som! Och vet ni vad som behövs? Våra skämt! Våra skämt om Karins telefon, om gurkor, om "nämen det här är ju inte ditt namn! Du heter ju bajs...", våra skämt om lillen och om salamis på Ica. Snälla kom hit!

Jag vill ha sommar med er.. Sommar hos Truls i hans hus, lyssnandes på Marcus Fagerwall, sommar på Karins brygga, i hennes kök, i Tylösand.. I Tylösand med er, med vårat lilla tält, våra nattliga påhitt och våra asgarv åt allting.. Jag vill sitta uppe hela natten, och prata.. Och sen komma på att vi kanske skulle dra på fest.. Eller sova.. Eller varför inte köpa godis, eller laga mat?

Jag vill promenera runt i Mariefred, med er.. Ta en sväng in på Ica, säga att jag inte vill ha något och sen komma ut med smågodis och digestive och brieost..

Haha, jag vill ha midsommar med er, och Svante och alla de andra (;
Jag vill klaga på vädret, planera sommaren, åka till Hulstfred, lyssna på panic at the disco som suger men ändå.. Allt det här vill jag göra med er, just just nu!!!!!! I miss you. Kom ihåg det!


image216

My song is love..

Tralalala

Publicerad 2007-12-04 19:37:03 i Ida,

Hejsan.
Känner att jag måste ut och springa. Spritter i kroppen. Ska göra det strax.
Idag har det varit en jobbig dag. Beeptest och andra tester. Fastän vi slöade som vanligt så hann vi med beeb. Jaja skönt att det är över!

Har träffat Karin också :) Vi åt godis och sen skulle vi kolla på film.. Det slutade med att vi somnade.. Jaja det var mysigt iaf.

Hejdå!

image205

Kväll

Publicerad 2007-12-03 22:35:30 i Ida,

Åoh, jag är på så bra humör just nu!!!
Softaste låten, planering inför helgen (redan!), ingen träning, jag var i stallet, jag var ute och gick med Linnea..
Sitter och pratar med Karin också, hon är orolig över sin blivande hårfärg. Vi kommer inte vara dom blonda längre =( Madde har ju också börjat lämna oss.. Jag blir alltså den enda kvar. Haha skoja. Det är inget stort problem. Faktiskt inget alls.

Jag är rädd. För att flyga!!
Det är hemskt. Och jag ska flyga typ fem ggr på bara resan ner. Vet inte riktigt vad som är värst.. Att man kan störta (när man tänker på hur planet egentligen kan hålla sig uppe i luften,) blir ju inte heller bättre av videon i början - "om vi skulle störta, gör så här...".. Eller alla läskiga utländska män med turbaner som ser ut som talibaner redo att ta fram röda band och pistoler när dom rotar i sina väskor.. Eller blodproppar som man kan få... Fast jag ska få låna stödstrumpor av Karin. Jag kommer se ut som en pensionär.. Jaja. Det löser sig.

Ska sova nu.
Natti
Wycleaf Jean - sweetest girl
Blir så glad!!!

gold

Publicerad 2007-12-03 13:10:51 i Ida,

Tjaaaaa.
Sitter och ska skriva om genterapi. Idag ska jag åka hem från skolan. Ingen träning:D
Nu lackar my för att ingen säger prosit när hon nyser. Det är aldrig någon som säger prosit!!! Mohaahahaha.

Jag åker bort om två veckoooor!

Ajöss

Hahahaha. Nyss:
My : Atjooooo
...........................................................................
My: HALLÅ???!!!
...........................................
Ida, Fia, Anna mfl: ....Prosit!
image204

sommar

Helgen som gått

Publicerad 2007-12-02 16:56:17 i Ida,

Hejsan!
Ska strax ner till Linnéa och äta.
Blir en snabb resumé av helgen som gått.
Fredagen tillbringades ett tag med Caroline hemma hos mig. Mys, hade inte sett henne på hur länge som helst! Sen blev det chill med min familj + mormor och morfar och kusiner till idol. Var så trött så jag gick och la mig rätt tidigt.
Match igår, gick bra och vi vann. Sen hem, otroligt stressigt till tåget mot Eskilstuna. Jag och Lina kom fram, åkte bussen till skolan och försökte hitta hem till Hanna. Det gick inte så bra, så efter ett antal samtal för att fråga om vägen så fick hon komma och möta oss. Haha. Jag vet att jag har vart hemma hos Hanna och blabllba men jag kom inte ihåg vägen iallfall.
Väl där var alla söta tjejer. Partyt började, och kortspel, dans och skratt förgyllde vår kväll =) Åkte ner på stan ett tag, där jag inte riktigt vet vad vi gjorde. Slutade iaf med kebabhuset ett tag tsms med Loa Alm och de andra, men sen drog vi hem till Hanna igen. Åt asmycket choklad, eller iallafall jag... Sen sov vi.
Orkar inte dra alla roliga grejer som hände osv, men kul hade vi!!! Tack tjejer! <3

Idag kom jag och Lina hem rätt tidigt, mötte söta Pao med en korv i handen på bussen. Haha.
Sen så har jag träffat KARIN :) Vi gick runt lite på julmarknaden nere i Mariefred. Mys! Sen övningskörde jag och nu ska jag ner till Linnéa.
VÄRD HELG MED ANDRA ORD!
Bilder kommer lite senare.
Ajöss

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela