IDA

It's my soul honey that's up at eighty

måååndag

Publicerad 2011-05-30 20:44:59 i Ida,

"Skriv i din blogg Ida!" "Har du skrivit i din blogg nu?" "Nu då?... Nu dååå?"

Rasmus frågar dag ut och dag in... Så här får du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





För du är det finaste jag vet (:

love out of lust

Publicerad 2011-05-27 15:50:26 i Ida,

Sitter och funderar på om man ska ta en springtur eller inte. Jag sprang iofs igår. Och jag kan göra det imorgon istället för idag. Finns bara ett problem och det är att jag inte vet ifall jag kommer att vara bakis imorgon. Vill inte vara det men om de andra kommer dricka mycket vin ikväll kommer väl jag också göra det. Grupptryck, usch vad hemskt!

Näej så farligt är det inte, jag gillar ju att göra det. Men jag gillar inte att vara trött och seg och så hungrig att jag vill äta upp hela kylen dagen efter. Hmmmhmhmmhmmm.

Jaha, tiden springer fram(liten ordvits där påtal om att springa) och man hinner inte riktigt tänka efter. Haha nu när jag skrev något om ordvits så måste jag berätta min omedvetna ordvits jag gjorde när jag vikarierade i en en tvåa jag haft ett par gånger. De hade fått larver för ett tag sen som man föder upp tills de blir puppor och sedan fjärilar och efter det släpper man ut dem. När vi under en lektion jobbade med larverna var det några som inte riktigt satt på sina platser och tog till vara på sin arbetstid. Jag drog då till med den smarta tillsägelsen "Sluta LARVA er!!!"

Oooooj vad hånad jag blev där då. Man måste tänka efter innan man talar.

Nåväl var var jag? Tiden ja. Det känns lite sjukt att jag kanske flyttar till Umeå efter hösten. Det är så LÅNGT dit!! Och så. Men igår pratade jag och Rasmus om det och kom fram till att vi skulle vilja ha en katt. Jag, Rasmus och en liten katt vid namn Lasse Kongo. Det ska han heta, även om det namnet tydligen kommer från filmen "Torsk på Tallin" som nästan är den sämsta jag sett i hela mitt liv. Men Lasse Kongo är ett roligt namn tycker jag. Rasmus tycker också det.

Trevlig helg!

don't cry

Publicerad 2011-05-16 20:24:02 i Ida,

Med alla utslagna blommor så kommer nostalgi och rinner över och in i ögonen. Det finns så mycket idéer om hur man vill att livet ska vara och vad man kanske borde göra istället. Tiden är nu och man borde göra det roligaste som finns istället för att bara ha det neutralt. Neutralt känns aldrig roligt och ibland känns det som om omgivningen undrar varför man inte är någon annanstans, nu när man kan vara det. Varför är jag inte i Indien igen? Varför jobbar jag inte i Australien eller träffar människor längs stränder i ljumma stjärnklara nätter?

Men är det inte alltid lite så? Man vill vara där man inte är och när man väl är där så längtar man lite tillbaka igen? Det kanske inte riktigt handlar om att man ska vara och göra det som verkar ligga i topp över saker i livet.

Jag kommer ihåg hur jag ville vara bredvid dig varje natt när jag var borta. Och väl hemma efter några veckor kändes det som jag faktiskt hade kunnat stanna i flera veckor till. Och igår när jag träffade någon som betyder så mycket för mig och som tänker och säger saker som jag också gör så fylldes jag med kärlek upp till hårfästet. Det behövs inte så mycket mer än två röster och något att sitta på för att vara nöjd.

Det handlar nog inte så mycket om var man är i världen eller vad man gör. Det handlar om vem och vilka man är med. Kombinationen av vänskap, kärlek och familj kan nog inte riktigt mäta sig med milslånga stränder och andra dofter än Sveriges. Självklart kan man möta just de där människorna på vägen där ute i världen, om man inte mött dem än.

Men jag har mött dem allihop. Jag behöver inga fler och jag tror inte att jag riktigt kommer hitta några som prickat så rätt som de har gjort.

,

Publicerad 2011-05-09 09:58:50 i Ida,

Hejsan!
Blev en ledig dag idag vilket ger mig lite ångest men samtidigt är det soligt ute så det är lite skönt med. I helgen har jag tittat på handboll, varit på koutsläpp och varit ute. Och massa mer.
Måste verkligen städa min garderob och kanske rensa men jag orkar inte. Det är lite såhär med garderober:http://janford.se/2011/05/02/det-kanns-liksom-i-magen/, och det gör det hela mycket svårare. I alla fall för mig. Speciellt när det handlar om att slänga eller på annat sätt avlägsna grejer därifrån. Jag får ju ångest av att bara välja schampo eller vilken färdigblandat woksort man ska ha till middag. Hur lätt är det då att bara förvisa grejer ur garderoben..
Annars så flyter allt på och vädret gör en lycklig och man slipper tänka på allt för mycket saker.
hejdåå

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela