IDA

It's my soul honey that's up at eighty

yesman

Publicerad 2009-11-28 19:08:19 i Ida,

Hon är den som är min partner in crime och som kan göra precis lika omoraliska saker som jag utan att det svider någonstans i hjärtat.
Hon är den som alltid har så mycket att berätta för mig men alltid snubblar på målsnöret och glömmer bort det viktigaste i själva berättelsen.
Hon är den man kan övertyga om att Vengaboys sjunger "we're going to eat pizza" istället för "we're going to ibiza".
Hon är antagligen den enda man kan april-lura att det ligger ute en sexvideo med henne medverkande i på sidan www.sex-nåååånting -kommer-inte-ihååg.....se.
Hon är den som gör tre emos till sina bästa vänner under en sen kväll påväg hem till Tosterö.
Och det finaste av allt..
Hon är den som till 100% alltid tycker att jag ska göra som jag vill och känna som jag vill, även om det kanske inte alltid är det bästa.
                                            

Wheels

Publicerad 2009-11-26 12:46:02 i Ida,

Så fort jag tittar på "Paris Hiltons best friend" börjar små bubblor koka i min kropp och spykänslor att framkallas.
Hur kan man ens få göra ett sådant här program?
Ja, jag förstår att det är underhållning, dock på väldigt väldigt låg nivå. Jag förstår att hon säkert får göra precis vilka program hon vill, därför att hon är känd och är rik.
Men hela idén och hur programmet är utformat tycker jag är helt vrickat.

Tänk på yngre tjejer eller killar som ser på detta program. Tänk om de allvarligt tror att det är sådär man får bästa vänner? Att man ska fjäska för den som står högst upp på statuslistan. Att det bara är den ena som ska anpassa sig efter den andra. Att bara en ger och den andra tar. Att man kan bli bortvald bara för att en annan ger Paris en finare present.

Hur kan man få framställa vänskap på det sättet?
Självklart förstår jag att det bara är gjort just för underhållning och för att man kanske ska tycka att det är ett patetiskt och overkligt program.
Men ändå.

Om man vände på hela programmet så skulle Paris Hilton vara den första som åkte ut.
Usch.

every single one's got a story to tell

Publicerad 2009-11-19 23:45:38 i Ida,

"you can hide neath your covers and study your pain, make crosses from your lovers throw roses in the rain. waste your summer prayin in vain for a saviour to rise from these streets"

"and one day we will die and our ashes will fly from the aeroplane over the sea. but for now we are young let us lay in the sun and count every beautiful thing we can see. love to be in the arms of all i'm keeping here with me."

"and if you ever see me without home you know that's cause I want it so I just like, to live a little lustful life"

"hold me, scratch my shoulder. fold me, sue me, watch me going mad.. I said I'd die for you"

"and i'm dreaming bout times, times that are gone, times when i lived alone in my own land called ochrasy"

"sometimes you get in the mood to capture something that's been lost or something you never.. you never really had"

"let me fly, man i need a release from this troublesome mind, fix my feet when they're stumbling, well you know it hurts sometime, you know it's gonna bleed sometime"

"i wouldn't want you to want to be wanted by me, i wouldn't want you to worry you'd be drowned within my sea, i only wanted to be wonderful and wonderful is true - in truth i only really wanted to be wanted by you."

"don't know why i can't locate this feeling that i would rather be with you. it makes no sense while crying out loud- that i may love you"

"No I don't want to battle from beginning to end, I don't want a cycle of recycled revenge, I don't want to follow death and all of his friends"

"Leaves are fallin' down on the beautiful ground
I heard a story from the man in red
He said "The leaves are fallin' down
Such a beautiful sound
Son, I think you'd better go ahead
But you always hold your head up high
'Cause it's a long, long, long way down
This town was meant for passing through
Boy it ain't nothin' new
Now go and show 'em that the world stayed round
But it's a long, long, long way down

You better run for the hills
Before they burn
Listen to the sound of the world
Don't watch it turn
I just want to show you what I know
And catch you when the current
Lets you go"


♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

hotmale.com

Publicerad 2009-11-09 23:15:32 i Ida,

Godkväll!
Har nyss ätit tre skedar Cartedooor smultronglass och en näve popcorn. Nu tänker ni säkert på alla gånger jag har nämnt "beach 2010". Men hela grejen med detta mål är att unna sig. Inte för mycket och i lagom mängder. Om detta av någon anledning skulle gå utför så har jag och Louise en reservplan, nämligen "val 2010". Det som är bra med den planen är att vi kommer flyta väldigt bra när vi badar i sommar.

Jahaja. Nu lät jag inte alls sådär mysig som vissa gör i sina bloggar. En näve popcorn relaterar man väl snarare till sådana människor som är med i programmet Ullared som jag och pappa tittade lite på tidigare idag. Men ni som känner mig vet ju att jag har lite svårt för hela soff-kärleks-ljus-te-vi föralltid-grejen, så det passar väl kanske.

Ibland önskar jag faktiskt att jag var en aning mer.. Strukturerad. Hade lite bättre tålamod med saker och ting. Det är ju liksom alltid sådär med mig.. Att jag aldrig riktigt kan bestämma mig.. När jag nästan har sparat ut håret så klipper jag lugg, när jag har en detoxvecka så äter jag kakor till frukost och när jag ska vara sur på människor så blir det istället jag som först skickat små förlåt-sms. Men men.

Mhmm.. Jag och Louise har lite diskussioner på msn angående olika typer av människor i vår tillvaro. Det finns vissa vi skulle vilja hjälpa på traven. Speciellt en människa som nog skulle bli både lyckligare, mindre våldsam och lite mer sig själv. Vi har därför kommit på en alldeles utmärkt idé som denna person en dag kommer tacka oss för, även om den nog tyvärr för stunden snarare skulle polisanmäla oss. MEN, det vore ju i och för sig inget nytt hot, he-he.

Det vore ju bara mycket lättare om alla började vara sig själva lite mer! Dock undrar man ibland var vissa tappade bort sig själva och istället liksom.. Flöt ihop med någon annan. Nej jag får dåligt samvete nu.
Louise, jag ska göra en kärleksskiva och baka cupcakes, sen kommer jag upp till dig imorgon bitti med frukost på sängen.
Det blir bra va?

blood bank

Publicerad 2009-11-07 16:37:56 i Ida,

Alla människor går med nedböjda huvuden nu, som om de försöker gömma sig för mörkret. Jag tror inte att det går att gömma sig, jag kom på det igår när jag låg i min säng och idag har jag blivit så glad fastän det har varit så mörkt. De fina människorna på mitt en-dag-i-veckan-jobb har skrattat hela dagen åt svenskans konstiga grammatik och sagt att min magar kurrar. Ena stunden berättar de om krig och flykt i skogar och nästa sekund skrattar de åt att de inte kan skriva på vårt språk. Sådana gör mig glad när det inte finns så mycket ljus överallt.

Jag vet inte om du känner det men jag känner det och jag blir ledsen över att det inte alls är sådär.. Sådär som jag inte ens kan förklara längre för jag har glömt bort hur det känns och hur det var och hur det till och med luktade. I och för sig har jag bytt parfym men jag borde ändå komma ihåg det för det luktade alltid på samma sätt när vi var påväg ut genom dörrar och trappor. På tal om det så var jag i ditt gamla trapphus för några veckor sedan och det kändes lite konstigt att jag praktiskt taget var där varje dag för två år sedan. Men allt ändras jag vet det.

Igår köpte mamma en deodorant till mig som jag hade i somras och idag så har det luktat precis som sommar hela dagen. Det är lustigt med dofter vad de påminner om saker, jag tycker om det fast samtidigt inte.

 Om jag fick ge någonting till någon just nu så skulle jag ge en stor sol till hela min familj därför att vi skulle bli mycket gladare då. Det skulle nog alla i och för sig bli i världen.
Nu lyssnar jag på Can I hold you one last time och det vore inte helt dumt faktiskt men allting går ju inte att få här i världen.

Nu ska jag springa bort allt spring i benen och inte tänka på något, bara springa springa springa. Det är skumt att det ibland är det bästa som finns och ibland det värsta, beroende på hur jobbigt det är att andas. Men känslan efter är nog det bästa jag vet i alla fall tror jag, synd att man måste springa för att känna den..
Man kanske borde uppfinna någon slags gas som innehåller de endorfiner man blir hög på när man har tränat. Ja vad vet jag, det kommer säkert gå någon gång i framtiden om inte världen går under 2012 som Mayaindianerna har förutspått. Det är lite läskigt faktiskt tycker jag..

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela