IDA

It's my soul honey that's up at eighty

coffee

Publicerad 2012-03-29 20:01:37 i Ida,

Hej hallå här sitter jag med en brinnande mun. Jag har försökt laga någon typ av chili con carne. För er som inte förstår spanska betyder det chili med kött.(färs).

Nåväl den blev ok. Får en 5a. Något som får en 10a är sparris som jag brukar steka. Mmmmm vad gott det är. Och champinjoner. Och mozarellaost. Vilka plötsliga cravings? Jag kanske är gravid? Pappa du ska bli morfar! Hahahahahahha... Åh det lät ju jättekul. Morfar Magnus och mormor Mari. Passande. Men ni får vänta ett tag till är jag rädd.

Något annat skoj jag har funderat på så här om kvällarna? Hmm. Jo! Kaffemaskiner. Jag tror helt ärligt att kaffe blir godast i antingen en vanlig hederlig kaffebryggare, eller i en sån här riktig:



Aa vad kallar man den? Nåväl där man pressar och maler och så själv. De här maskinerna dock, tror jag bara alla säger är så braaa och ger sååå gott kaffe för att det är lite hippt:
 

Ja det är i alla fall min åsikt. Jag och Hanna diskuterade nämligen detta häromdagen!
En annan sak jag kom att tänka på när jag läste en artikel om bla. feminism och genusdebatten, var mitt dagis. Det var fint och kul och bra på alla vis. Men genus? Hahaha. Minns än idag hur vi stod i en ring där killarna fick bocka och ta emot en blå-blommig sittdyna och tjejerna fick niga. Gullegull.

Hejdå!

söndag

Publicerad 2012-03-18 16:53:34 i Ida,


HEJ!
Såhär har jag känt mig i några dagar:



Trött (Måste kanske kolla blodvärden o liknande saker), omotiverad, irriterad, ensam osv. 


Har funderat lite på varför och som alltid kommit fram till att det är som det är när jag alltid funderar. För mycket. När inte heller Rasmus, min lilla motpol är hemma och kan berätta vad jag borde göra istället för att tänka så, hitta på för att inte tänka si och inte oroa mig så mycket så har det varit lite krisigt i mitt huvud:





Men nu är det i alla fall söndag vilket på något förunderligt vis känns skönt. Jag ska på Laleh med Emelie och är nöjd för stunden. Btw diskuterade vi ju häromdagen det här med att ta kort på sig själv i webcamen. Skämmes på mig... Dock antar jag att ni saknar min vackra uppenbarelse så ni fick ett litet bildspel. Hejdå!



Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela