IDA

It's my soul honey that's up at eighty

a riddle

Publicerad 2011-07-22 14:31:03 i Ida,

Vilka är ni som egentligen läser min blogg fortfarande?!
Den är ju så tråkig att man hellre vill dammsuga!
Det har jag faktiskt gjort idag. I mitt rum, i köket och i hallen. Jag, Elin och Malte är nämligen själva hemma då våra föräldrar gett sig ut på segeltur. Kvar är vi, själva och oförmögna att städa, tvätta och laga mat. Men det är inga problem. Pappa har lämnat pengar "TILL MALTE!... och tjejerna". Malte har också fått ett litet matkonto på golfklubben så att han ska komma ihåg att äta. Ja vad säger man, det blir väl lite så där med sista barnet, man orkar inte riktigt. Killar speciellt också.
Idag är jag ledig och det är väldigt skönt. Har suttit och väntat med spänning på min lönespec hela morgonen för att få känna lite lycka över alla dagar jag jobbat. Men den har inte kommit?!!!!! Dom kanske inte skickat någon lönespec. Pengarna kanske bara rullar in obemärkt på kontot och utan att jag märker det rullar ut lika snabbt igen.
När jag var liten vad jag jätteduktig på att spara pengar. Hade över 1000 kr i en lång burk föreställande Big Ben. Den heter väl så, den där kyrkan i London?
Jaha, var var jag? Jag är ledig ja, det är skönt men idag är det tropisk fuktighet här så jag har spenderat mesta tiden av dagen nere i källaren. Ikväll ska jag med fler ha drinkkväll. Det ska bli kul. Har dock klädbrist, vad har man på sig när det är så fuktigt att man glänser men samtidigt har lite på känn att himlen när som helst kan öppna sig och bjuda på regn och blixtar?
Där skulle iofs mitt problem lösas eftersom att jag är livrädd för åska och kvällen fortsatt skulle spenderas inlåst i en bil. Men man vet ju inte, jag dricker ju aldrig drinkar så effekterna av det kanske får mig att vilja bada. Eller ännu värre, klättra upp och fixa med en elledning samtidigt som blixtarna far över huvudet.
Det gjorde nämligen en riddare för några år sedan och han dog. På tal om riddare alltså,  eftersom att det är riddarspel i Mariefred just nu.
Nu får det vara slutbabblat för idag. Hejdå!!
ps. har försökt göra styckeindelning nu på denna macdator i tio min men det går ej. hejdå igen

this time around

Publicerad 2011-07-06 19:38:26 i Ida,

Hejheej.
Små saker hit och dit som att gå hem i sent solsken, dricka äppeljuice ur paketet och lära sig något nytt varje dag. Tycka om och älska så mycket att man vill gråta och gråta så mycket att man vill skratta.
Upp och ner och hit och dit, bergochdalbana så det bara skriker om det. Jag vågar inte ens åka bergochdalbana, ändå gör jag det hela tiden, - hur kan det bli så?

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela