IDA

It's my soul honey that's up at eighty

a message

Publicerad 2008-09-30 10:45:04 i Ida,

Ja så var det det där med motivation igen..

Sen så borde människor ta och sköta sina egna liv först, eller inte bara först, utan alltid. Det blir bäst så. Om man klagar på andras kanske man inte tycker om sitt eget? Men vad vet jag.

Idag har jag stor lust att lyssna non stop på When I was a kid med Tiger Lou och inte prata med någon, bara lyssna.. För hur ofta får man egentligen ut något av att prata med vissa människor? Inte så ofta alls egentligen.
Bara med dem jag tycker om. Och dem vill jag inte tappa bort. Så tappa inte bort mig..
Näe.

"sometimes you get in the mood to capture something that's been lost, or something you never
you never really had"


Ha en bra dag



Those who walk across the borders and never get back,
With their heads in the clouds and their essentials in a backpack.
They will fall, they will rise,
they will stand up again and they'll tell themselves: "This is experience".

Life is for living

Publicerad 2008-09-28 22:49:36 i Ida,

Det ska bli intressant den dagen jag och alla andra kommer berätta precis allt som hänt för alla som inte vet det. Det finns så mycket som människor är ovetande om. Och så mycket vissa vet också.

Jag tror att det är bäst att inte lämna ut sig själv helt. Man skulle väl aldrig vilja gå naken varje dag och sluta att få människor runt omkring en själv att undra hur man såg ut utan kläder.
Nu syftar jag inte alls på att skriva blogg. Att skriva blogg är för mig egentligen helt totalt opersonligt. Man kan inte läsa och tro att någon är på ett visst sätt.

Det jag menar är att.. Om människor skulle veta allt om dig.. Då skulle du antagligen inte vara en egen individ. Då skulle du vara uppdelad i hundra små bitar, utan att veta vilken som var din egen. Luddigt kanske.

Om ni tänker efter så finns det helt enkelt saker som ingen vet om. Och som gör sig bäst snurrandes runt i huvudet, eller i en dagbok eller liknande.

Det är därför det är sjukt respektlöst att läsa någon annans dagbok. Det vill jag inte ens att någon ska göra när jag dör. Tror jag inte iallafall. Om jag inte ville att någon annan skulle veta, skulle jag aldrig skriva.

Vad jag ville få fram med det här vet jag verkligen inte.
Bara påminna er om att kanske inte tappa sig själv, eller något liknande.

Godnatt

.

Publicerad 2008-09-28 00:14:09 i Ida,

Ut ur skrin, från mitt bröst och till din famn
Ut ur skal, min hemlighet vågade sig bli en viskning
Som visst betydde ingenting

Du bekände du fått framtiden sänd i en dröm:
"Den är blommor, sol, explosion och evig sömn"
Och jag var full och försa' mig i en sång sällsamt banal
Och innan du stänger av;
Du är mig blommor, sol, explosion och kapitulation
Men det betyder ingenting...

My moon my man

Publicerad 2008-09-26 16:02:22 i Ida,

God eftermiddag!
Egentligen orkar jag inte skriva något extra ordinärt kul idag, men jag tänkte lämna ett litet fotavtryck i min blogg hihihi. Skämta.

Emma ska spela handboll imorgon!!!! Jag ska kolla!!!
Igår var det jättetrevligt, tack tjejer!
Får se vad som händer ikväll.

Har fan tänkt på en grej jag hatar. Människor som inte är ödmjuka. Det är helt ärligt bland det värsta jag vet! Självklart ska man ha självförtroende och självkänsla och allt det där, men det ska inte gå över gränsen. Det är då mina ögon svartnar och jag vill skrika "du är ful!!!" till personen som skryter. Sen långsamt banka in lite ödmjukhet i huvudet på människan och sedan se om den förstått.

Nog om det, nu ska jag....Städa! (:(:(:(:(:(:(:(:(:


<3

Haha. Min pappas brorsa har nyss fått barn och skickade ett mms med en bild till pappa där det stod "här är vårt barn"
Då svarade pappa:

"
     Han var lik mig! "

Och dom har inte svarat än..

Mihihi. Hejdå

Top Model

Publicerad 2008-09-23 22:19:20 i Ida,

Godkväll.
Idag så har jag haft en lektion i skolan, sedan tagit det lugnt och sen tränat. Nu sitter jag här efter att ha kollat på Top Model.
Jag hatar program där man helst av allt vill slå sönder dem inuti tvn, men fortfarande inte kan slita sig från skärmen.
Top Model är ett utmärkt exempel på ett sådant program.
För det första så vill jag döda tjejerna som oftast är +20 år, men fortfarande skriker som sjuåringar när de får ett "Tyraaaaaaaaaaaaaaaa Maaail!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Inte nog med att de får ett Tyra Mail, textat på deras tv, nej, då ska de också läsa upp det i kör, ord för ord med stor entusiasm. Tillåt mig spy.
För det andra så är 90% av de tjejerna som deltar antingen uppväxta i "the ghetto", eller från en svår och hård barndom. Jag menar, varför kan de inte bara välja vanliga tjejer med en trygg och lycklig uppväxt så man slipper se på när modellerna hjälplöst grinar inför juryn och riktigt tigger efter medlidande? Programmet är för oseriöst och utseendefixerat för att man ska börja blanda in könsstympning osv. 
I det här programmet är det även en "mullig modell" med. Haha, om hon är mullig så är jag fet. Okej om man vill kalla henne för större än de andra, som för övrigt har strl 32 i kläder, men hon är fanimej inte mullig. Det är bara töntigt.
Sedan så ska tjejerna tydligen också bli "Americas next top model".... Ha-ha-ha, har i stort sett inte sett en enda tjej ur Top Model på någon stor visning eller i en reklamkampanj. Då kommer man lite in på frågan gick det bra för dig efter programmet eller?

Allt handlar egentligen mest om Tyra Banks. Hon vill inte glömmas bort, utan ordnar därför ett program där hon dyrkas och där man visar tusen olika underbara bilder på henne. Jag kommer faktiskt inte förvånas ett dugg när det är dags för "Top Model 43".

Nog om Top Model.
Mamma ropar efter Elin när Malte ska ha hjälp med matte. Synd bara att jag är två år äldre men fortfarande inte tillkallas när det gäller sånt. Inget att gråta över, jag hjälper till när de viktiga tankarna ska fram istället.

Längtar efter helgen!




Petra & jag chillar i skogen

Ajöss

All these things that I've done

Publicerad 2008-09-22 21:35:39 i Ida,

Är på lite lurigt humör ikväll.
Har småpanik över min diskussion imorgon, men det löser sig. Som jag sa till min pappa så har jag ett citat som är som en liten ledande blinkande stjärna framför min ögon när allt ser mörkt ut, och det är att ALLT LÖSER SIG!
Oftast så gör det faktiskt det. Så länge man har sig själv, några som tycker om en, mat och lite hopp så brukar det ordna sig. Iallafall för mig, jag vet inte hur det är för er?

Idag så har det varit en ganska soft dag faktiskt. Imorgon så tror jag bestämt att det är en rätt soft dag det med. Mmm, gillar hur ordet soft "fjuar" mot läppen. Soffffffft.
Jaja. Imorgon skulle vi egentligen ha spexfoto. Men det blev tydligen inställt sa någon eldig själ till mig. Jag har tänkt på det här med roller i skolan. Vad jobbigt det måste vara att ta på sig "eldsjäls-rollen". Att alltid vara den som ska hålla i indragning av pengar till klassresor, bussresor hit o dit, information till alla i klassen om som nämnt klassfoton, att vi har inställd lektion imorgon.....Osv.
Jag själv har tagit på mig rollen som blyg blond oskyldig snäll tjej.
Egentligen är det inte riktigt så, men jag får väl försöka leva upp till det det här sista året också. Ett år till kan jag nog klara, sålänge jag inte behöver le och prata med len röst här hemma med. Då skulle det helt enkelt bli för mycket. Tack och lov så har jag inte behövt det än. Inte för att jag är den ondaste heller, det klarar Linnéa och på senaste tiden Karin(bara i ett visst onyktert tillstånd) av själva. Tack för det, jag tycker inte om att vara dum. Men inte för snäll heller.

Jaja, pladder pladder, nu måste jag börja ta ställning i OS frågan. Den är riktigt het, synd att jag egentligen inte sätter mig in mer i det här än vad jag gör, för det är faktiskt ganska intressant. Om man inte är trött och tycker att det är roligare att blogga som den superbloggare jag är och lyssna på the Killers.

Påtal om The Killers, lyssna mer för dom är ruuuuuuskigt bra.

Godnatt!

 

,

Publicerad 2008-09-22 18:09:27 i Ida,

Sitter och försöker komma på om jag tycker att Kina skulle fått arrangera OS eller inte. Rasmus hjälpte mig på traven..

Rasmus säger:

1. De fuskar (se gymnasterna)

2. Det är lätt att muta folk i Kina, det är ju kriminellt styrt.

3. GULSOT?? Det är ju världens äckligaste land.

4. I kina äter man ris.

Vet fortfarande inte.

honey you are a rock

Publicerad 2008-09-17 09:51:07 i Ida,

Jag undrar varifrån människor tror att man ska få motivation till vissa saker. Vem vill helt seriöst gå upp klockan sex på morgonen och duscha? Vem orkar göra nån nyttig frukost och sminka sig när det ändå bara blir fult? Vem orkar bry sig om vad för kläder man ska ha under dagen och vem orkar sitta och vänta på ett tåg i kyla?
ledsamt nog inte jag.. Eller jo, för jag sitter ju i skolan. Otroligt nog.

Det läskigaste är ju att även om man bara vill ligga kvar under täcket, sova, gå upp när man inte är trött längre och sen, om man känner för det, kanske åka till skolan, så går det inte. Tänk på framtiden. Betyg och saker som man måste ha för att kanske komma någonstans senare.
Jag förstår bara inte vem som orkar tänka på det när klockan är sex?

Jag avundas sådana personer som har den motivationen. Faktiskt så gör jag det. Jag avundas dem som även om de är trötta, tar tag i saker och gör dem just för att få dem gjorda, och sen är det inget mer med det.
Men jag kan inte.
Självklart kan jag vara motiverad. ....I tio minuter. Sen, när trötthet och sånt gör sig påmint, då åker allt ner i fötterna igen, och dom tänker man ju inte med. Tyvärr.

Äh, det låter som om jag struntar i allting. Det gör jag inte. Jag klarar mig. Men fortfarande, vem orkar ens vara social en onsdags morgon när det regnar ute och man känner sig som en felplacerad rymdvarelse på jorden?
Inte jag..

Evija kommer hem imorgon!

cause your thoughts and words won't last forever more

Publicerad 2008-09-15 17:35:20 i Ida,

Fan jag blir så jävla irriterad på människor som inte fattar att dom gör sina nära ledsna. Om man på ett eller annat sätt tycker om någon, hur kan man då göra något medveten ont mot den personen? Skitsamma vad det handlar om, jag tycker bara det är så onödigt. Man vet alltid vad man borde och inte borde göra, varför gör vissa det då ändå? Varför kan man inte bara inse att någon kommer må oändligt mycket sämre än vad man själv mår bättre utav en handling man väljer att göra?
Självklart finns det val man måste göra även om någon blir ledsen, men det skadar inte att vara ärlig på vägen.
Samma sak med skitsnack och dylikt om ens så kallade vänner, varför egentligen? Man är vänner eller inte, det räcker väl så? Klart att det kan ha hänt saker, men oftast så är det bara oprovocerade grejer man stör sig på. Alla har brister.

Nu låter jag som ett helgon.... Det är jag ju inte heller direkt. Men jag försöker. Det finns viktigare saker att prata om än om andra.

Nepp, nu blir det träning med Louise =)
Tack för helgen tjejer!
ajöss

SJUKT BRA!

Publicerad 2008-09-11 22:17:44 i Ida,

For a second there i thought you disappeared
It rains a lot this time of year
And we both go together if one falls down
I talk out loud like you're still around
No no
And i miss you
I'm goin back home to the west coast
I wish you would have put yourself in my suitcase
I love you
Standin all alone in a black coat
I miss you
I'm goin back home to the west coast
And if you shake her heart enough she will appear



Mmmmm små rysningar i min kropp.
Fredag imorgon!
Jag är trött...
Och är som vanligt så sjukt klantig så jag glömmer min helvetes mobil i Alexandras väska.
Men, detta kan dock vara en nyttig grej för mig.
Slipper jag ligga och spela Tower bloxx till efter tolv om kvällarna och hoppas på att något bättre ska hända...
Dock kan jag tyvärr inte skicka halv-desperata sms till Pao. Men det är bara en natt.
En natt, en natt... EN natt.
Bara det att jag behöver ett alarm för att vakna och musik att lyssna på och sms.sssss.
Jaja. Idag har det varit en bra dag.
Nu ska jag sova!
Godnatt




Jahaja.

Publicerad 2008-09-09 21:21:34 i Ida,

Har nyss läst igenom lite blogginlägg jag själv skrivit.
Och alla jävla smileysar, how come? Är det ett sätt att inte veta hur man ska uttrycka sig på? Eller är det av för att man är osäker på hur texten ser ut? Eller brist på något att skriva? Eller......
Jag vet inte. Men det var fult. Jag ska sluta. Ska bara göra en liten liten när jag verkligen känner behov av det. Är lite smileysberoende tror jag. Vet inte.

Iallfall. Jag har ledigt imorgon!!!! Mmmmmmmmmmmm. =) (den behövdes för att visa mitt välbehag.)

Sen tänkte jag på en grej. När man gick i ungefär trean, och man skulle rösta och räcka upp handen. Varför kollade man jämt på de andra och gjorde som dem? Eller, jag gjorde nog det iallfall. Kanske för att jag var lite töntig och ville vara som dom andra?
Sen så började fröknarna säga att vi skulle blunda och räcka upp handen istället. Men då, då smygtittade man! Shit vad osäkert egentligen. Och det var många som gjorde det. Stackars alla små barn som vill vara som dom populära i klassen och gör som dem och inte som dom själva vill. Det är lite synd.

Jaaaja. Nu ska jag titta på Om en pojke!

ajöss

something real

Publicerad 2008-09-07 18:39:57 i Ida,

Kli kli kli kliii.....
Myggor biter mig, hårt och skoningslöst suger dom ur allt blod jag har i kroppen och tänker inte på att jag behöver lite till min hjärna för att kunna skriva svenska. Så, ska myggorna överleva eller ska min lärare Karin bli glad? Stor fråga om små saker. Men om man ska bli vegetarian, kan man döda myggor då?
Det här med att bli vegetarian är faktiskt inget jag har kommit på plötsligt för att jag vill vara en cool indie-tjej som vill bryta mot frestelserna kebab som fyllekäk och den underbara rätten black & white. Jag tycker för det första faktiskt helt uppriktigt inte om fettigt kebab-senigt-köttstycke som rullar i ett äckligt nattkök med asmycket vitlökssås och lite sallad... Och black and white rätten, vad är det egentligen? Skäms för att säga det, men det är väl typ peppar och salt och kött? Typ?
Nåja, det är inte av den anledningen heller. Har faktiskt haft tankarna sedan jag var en liten tjej i skolmatsalen och argumenterade med min bästis Jenny som hade en pappa som var jägare.
Tänk på alla små söta kycklingar som föds för att ätas. Skulle ni vilja det?! Odlas upp för att bli riktigt fet och sedan få huvudet avhugget och kuta omkring ändå, medan elaka människor skrattar åt dig utan huvud, omkring springandes. (LÄS KARIN & PAO......) Och sedan....Plockas, stekas, ätas. Mmmmm. Nej.
Nej. Jag blir mer och mer peppad, plus att jag är ett stort fan av våran blomkålsgratäng och all vegetarisk mat i vår skola.

Det enda som kan bli svårt är nog godis.
Men i och försig, när jag kom hem idag och nöjt skulle förtära lite chips framför datorn, så stoppade min syster mig.
"NEJ! Ida! Jag skulle peppa dig! Du har ju tränat hela veckan. Ska du förstöra det nu?! Ät vattenmelon!"
Mmmmmmmmmmm vattenmelon som smakar så mycket. Men jag fick dåligt samvete och åt faktiskt inga chips. Tack Elin!

Gud, nu har jag skrivt en massa strunt så det räcker, så nu till det viktiga.
Helgen har varit otroligt mysig med mina bästa gulliga vänner som tar Pictionary på blodigaste allvar och alltid får mig att  le. Thanks!!!!

Annars har den mest bestått av jobb, men det är pengar.
Money money money, must be funny....... Mihihihi.

Hejdå!

Ps. Paddlingen från nian! Får mig att påminnas om våran hajk som ska ske inom snar framtid, närmare bestämt den 1 oktober. Ska bli kul. Stövlar, två nätter i ett tält i minusgrader och två långa dagar i en kanot. Slipper iaf cykeln. Men inte Hasse & Kerstins frenetiska tempo och vilja att komma fram så snabbt som möjligt.
Nej gud, tänk om det kommer regna och blåsa iskyla. Ska ta med mig en sådan här rånarluva utifall att. För på Smid älskas man hur man än ser ut!!!!!
Fick en klump i magen nu, usch.

but then again no

Publicerad 2008-09-04 10:21:21 i Ida,

Åoh.
Alla borde egentligen få ha en fin morgon varje dag. Idag så är det sol och jag har druckit kaffe ute och lyssnat på bruce springsteen och läst tidningen. Och mornarna är ju på något sätt orörda, och då utan några problem eller funderingar överhuvudtaget. Iallfall inte fler än dem man redan har. Så alla borde få en egen sån tycker jag, för det är fint. :)

Sen så måste jag säga Grattis till min Vp vän Emma, som får börja spela handboll igen!!!!!!
Tänk på det som betyder mest för er och som får er glada och längtansfulla och som ni känner att ni alltid behöver.
Och sen så har ni fått vara utan det i tio månader för att sedan få det igen.
Det är ungefär Emmas känsla ggr 10 =)
Jag är så himla glad för din skull och på din första match så ska jag göra shh boom fastän jag inte spelar.!!!! <3



ha en bra daaaag

=)

Publicerad 2008-09-03 22:54:57 i Ida,

Hihihih.. Mihihii...
Hhaha.

"Alla barnen gillade våren utom Smock,
för han hade allergi-chock!!!!!! "


Där fick ni ta del av min bästa humor på oerhört hög nivå.

Godnatt!

Det var aldrig ditt fel

Publicerad 2008-09-02 22:32:42 i Ida,

"Och det här är vad magen säger om dig
Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig
Det här är vad hjärnan har sagt om mig
Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig
Jag har aldrig känt så mycket
när jag är med dig"

Ååååooh det är så fint så jag vill le hela tiden! =)

Jag och Louise har varit på pilates och sedan så har vi bastat. Mihi.

Allt är inte alltid som det har varit, det kanske inte kommer vara så i fortsättningen heller, vem vet.
Men på något sätt känns det bra ändå. Det som händer händer, om det inte skulle hända så skulle det inte, förstår ni?
Jag menar att så länge något händer som man inte kan göra någonting åt, så ska det nog helt enkelt vara så. Annars så borde det inte bli som det blir.
Fast det är ju iofs inte riktigt sant, när jag tänker efter. Om någon blir sjuk och det inte går att göra något åt så känns det ju inte direkt kul att säga att det faktiskt är menat att någon ska bli sjuk.
Men jag syftar mer på..
Relationer hit och dit, känslor av många slag osv.


Funderar på att färga håret rödblont. Fint? Fult?
Ja ni =)


Känns som om det var oändligt längesen vi låg och tittade på stjärnorna i snön,-.
Och sprang när vi kastade sten på ett fönster.

kärlek!



Tjejer!!! Tjejfest snart, jag saknar det!!!!!
snarast!!!

I never said that I was brave

Publicerad 2008-09-01 22:28:51 i Ida,

Godkväll!
Har nyss varit ute och gått med Louise. Vi har pratat om en massa saker, peppat oss själva inför vår träningsstart och diskuterat studenten. Shiiiit vad kul det ska bli =)
Jag och Pao pratade också om det idag. Att om ett år, ungefär, då är vi förhoppningsvis antingen på en vit strand i Thailand, eller på ett tåg i Indien eller på snorkeltur på Sri Lanka... Eller vad som helst! Bara inte riktigt här, hemma, där allt oftast står still men är bra på sitt sätt ändå.. Men det ska bli skönt. Och sjukt kul!!!!!

Sovmorgon imorgon, skönt!
Godnatt
Joel Alme - I never said that I was brave

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela