IDA

It's my soul honey that's up at eighty

the naked truuuuuuuuuuuuuuthhhhhh

Publicerad 2010-09-09 18:54:45 i Ida,

Imorgon är det freeedag...
freeedag....
freeedaaag.....


Älskar fredagar!

Jag har egentligen inget kul att skriva här....

Förutom att jag idag såg på Tyra Banks show och då var det ett antal amerikanska mammor som hade debatt med varandra. De debatterade om huruvida det var ok att duscha med sina barn eller ej, och om det var ok att visa sig nakna för varandra. De som var emot detta menade att man måste ha lite blyghet i kroppen och att det är en privat sak att visa sig naken, även inom familjen.
?!?!??!?!?!?!??!?!!?!?!??!!!?!?!?!??!?!!!!!!

NU förstår jag varför sam-tjejerna på Rekarne aldrig ville duscha med oss. Även varför alla som gick i B i grundskolan nästintill duschade med handduk när vi bytte om samtidigt. Det var helt enkelt deras mammor och pappor som talade om att usch och fy, sin egna kropp kan man inte visa för vem som helst inte. Helst bara för dig själv, knappt det. En mamma på Tyra Banks show hade till och med sagt åt sin dotter att hon inte fick vara naken på sitt rum. "why are you naked, get dressed!!!"

Jaaaaa. Tur att pappa brukar lämna soporna i kalsonger när grannarna är ute. Jag har aldrig haft problem med att duscha tillsammans med andra.  Visst, jag skulle kanske inte gå naken på stan frivilligt, men ja. Annars kommer jag inte på några jobbiga situationer jag upplevt i det sammanhanget. Tvärtom faktiskt.



Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2010-09-10 11:18:01

Ja - va säjer man? Dom har allt en del knäppa grejer för sig over there. Så pryda att det inte liknar nå´t. Tyra Banks show - har jag sett några gånger - ganska förskräckligt program faktiskt. Tyra själv inte minst. Men trots allt har hon ju lyckats komma fram rejält.

Bra att Magnus har kalsingarna på sig ute vid soptunnan iaf. Det finns ändå gränser...

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela