IDA

It's my soul honey that's up at eighty

Tralala

Publicerad 2009-02-21 16:55:28 i Ida,

Tjenare.
Dagen hittills har varit mycket mysig. Har vart och tittat på handboll i Eskilstuna i sällskap med Monica mfl. och Petris och Fia. Göksten vann, det var roligt. :)

Ikväll blir det lite födelsedagsfirande i form av tjejfest hos Karin.
Den största frågan just nu på denna inte alltför planerade dag är hur jag ska få kontakt med Karin, som är kvällens lägenhetsvärd.

Ni vet när man ringer någon och personen är väldigt frånvarande, och man får en känsla av att man har ringt mitt i en sexakt eller något liknande.
Precis såhär har det varit en tid när man har ringt till Karin.
Jag skulle mer än gärna acceptera situationen om Karin som nämnt ovan just hade sex, vilket man lätt kan tro.
Men så är tyvärr inte fallet. Efter att ha frågat frågan "vad gör du egentligen?!" tre gånger och fått svaret "är lite upptagen" med tre minuters mellanrum så börjar man undra. När man sedan tillslut får fråga på skarpen och anropa Karin till den riktiga världen i två minuter, så får man ett litet svävande "jag spelar.." tillbaka. Hahahahahaha!! Förstår ni? Hon har inte sex, utan hon spelar wow. Om det nu stavas så?
Det jobbigaste med det här spelet är ju tydligen att man inte kan pausa, och det är förklaringen till varför det i vissa fall verkligen inte funkar för Karin att socialisera med verkligheten.

Keep up the good work så kanske du kommer till den nivån du aldrig nått förut!

Nuu ska jag fixa mig lite iordning.

Godkväll!



Vem kunde tro att vi två en dag skulle splittras av ett simpelt ej verkligt dataspel?
Men jag har insett nu, att redan på den här bilden så sluter Karin ögonen och drömmer sig bort i THE WOOOORLD OF WARCRAFT....

Kommentarer

Postat av: Elsa

Publicerad 2009-02-21 22:05:02

Hej Ida! Ville bara säga grattis på födelsedagen. Har inte ditt nummer när jag bytt mobil, annars hade du fått ett grattis-sms såklart :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela