IDA

It's my soul honey that's up at eighty

Hola

Publicerad 2008-05-12 15:31:33 i Ida,

Que tal?
Muy bien gracias y tú?
una cerveza porfavor!
mi madre se llama Mari.

Ja det är ungefär vad jag har lärt mig på dessa år. Inte dåligt!
Vet inte hur jag kom och tänka på spanska nu, kanske för att jag och Hanna satt och gjorde en sånhär klapp ramsa ni vet! Den gick typ coca cola pepsi cola sen en massa grejer emellan och sen något med Mexiko. Meschhhico aaah sí sí!
Idag så har vi spelat teater. Jag fick MVG fast jag bara hade två repliker, vilket helt och hållet totalt bevisar vilken outstanding jävla superstar jag är. Grattis till mig själv.

Sen så har vi haft naturkunskap och tittat på en film om aporna, då sov jag och Hanna och typ hälften av klassen. Det var skönt fast lite pinsamt att bli väckt... Hihi. Sen så blev jag pigg, det var då vi körde våra ramsor jag och Hanna. Det var kul.
Imorgon ska jag åka på hajk. Vi ska cykla i fyra mil, sen gå en mil med tält och packning. Sen ska vi slå upp tälten i skogen, dricka vatten som kommer från sjön (oroa er inte, en speciell fågelart badar i den sjön och dom badar bara i väääldigt rena sjöar, upplyste Hasse min darling mig om), men vi ska koka det också. Sen blir det till att äta lite nudlar och blåbärssoppa i ett dygn, en mysig lägereld och lite samarbetsövningar kan jag tänka mig att det kommer bli med. Jag längtar så... Speciellt när vi ska vakna alldeles fuktiga på onsdag då det ska regna, för då ska vi nämligen gå en mil tillbaka, och sen cykla fyra mil hem igen. Men det är ju inte ens hem, för vi bor ju i Mariefred. Så då tar vi tåget nemas problemas.
LOOKING FORWARD!

Nähepp nu ska jag ta och hinna med 15.31 bussen. Blir till att springa ordentligt. Så himla pinsamt när man kutar och den åker rätt framför ögonen på en. Vid närmare eftertanke tar jag den som går 43 istället.
Ska ta och leta fram mina hajk papper nu så att jag kan se vad jag ska ha med mig. Sen ska jag hem och tvätta min cykel. Sporty cykeln nr1 yeah.

See you

Extra meddelande till Madelene och Karin:
Jag saknar er!
(Jag är dock inte avundsjuk, vad går väl eran Berlin resa upp mot en Hajk ute i friska luften? Justdet..)


image314

Kommentarer

Postat av: Mikaela

Publicerad 2008-05-13 13:33:01

Haha, jaså. Är det dags för den årliga hajken nu igen! ;) Hoppas det går bra och att du inte får ont i rumpan efter allt cykande, men det tror jag i och för sig är oundvikligt, haha! PUSS

Postat av: Henka

Publicerad 2008-05-13 20:13:17

hahahaha MICKAN så sött efterbliven Puss PUsss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela