IDA

It's my soul honey that's up at eighty

black spot

Publicerad 2008-04-13 00:16:47 i Ida,

Godkväll!
Sitter här och är väldigt trött efter gårdagen,den blev fan sen trots att vi tog det lugnt. Vi hade hur mysigt som helst, grillade, åt chips, godis osv, och satt och pratade halva natten hemma hos Karin. Dom som närvarade var Pao Fia Madelene Louise jag och Karin. Kvällen var väldigt somrig :) Gick upp tidigt för Karin skulle jobba.

Haha, ikväll så har vi haft lagavslutning. Vi hade olika priser och nomineringar, och av olika anledningar så fick Lina iallfall en pruttkudde.
 Efter middagen så drog jag, hon och Emma oss mot tåget och skulle åka hem. Vi var allmänt trötta och på lite roligt humör.
På tåget sitter vi ensamma med någon tjej i samma vagn, och efter lite menande blickar till varandra så blåser Lina upp sin present och sätter sig på den. Självklart så hörs ett väldigt verklighetstroget ljud från hennes säte, och vi säger "åååh Emma fyfan!!! Vad äckligt åååååh usch hur kunde du gud..," osv. Hahahahaha det var så himla roligt. Tjejen i vagnen gav dock inte ifrån sig någon direkt reaktion, så vi bestämde oss för att här skulle vi minsann ha roligt på tio tåget, och bytte vagn. Vi satte oss i ett hörn i en annan vagn där det var lite mer folk.
Lina blåser åter igen upp pruttkudden och sätter sig. Jävlar vad den lät, och fyfan vad vi skrattade. Och samtidigt så sa vi självklart "uuusch Emma inte igeeeeeeeeen.. Alltså vad åt du till middag?! Shit vad det luktar åh gud vad äckligt... Knip igen..." Emma spelade självklart med och sa "förlåt.. det var inte med flit shit vad pinsamt skratta inte.. Sluta skratta då!!!!" Under tiden när vi har roligt, så ställer sig en kille upp i vagnen och kollar ogenerat bakåt åt vårt håll, han ville antagligen få en glimt av den skyldige. Vid det andra bordet satt alla och vred på huvudena ett tiotal gånger och vi bara skrattade mer och mer.
Hahahaha, endorfiner så det räcker för länge hörrni! Sen lurade vi också mamma i bilen hem, och då skrattade vi hela vägen in till Mariefred, konstant, innan vi berättade att det inte var på riktigt. Då skrattade vi ännu mer. Nu har vi storslagna planer.
Sju-tåget, SE UPP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela