IDA

It's my soul honey that's up at eighty

till morgonen kommer

Publicerad 2011-03-25 14:15:22 i Ida,

Jag har dammsugit för att inte höra alla alternativ
jag har sprungit för att springa bort från alla saker som håller fast mig lite
jag har lyssnat på musik för att försöka känna något som någon annan gör och inte jag
jag har sovit så jag kan drömma om andra saker
jag har jobbat så jag inte bara behöver lära mig själv något
men det fungerar inte ju

You remember me when the west wind moves

Publicerad 2011-03-22 20:59:37 i Ida,




Åh. Sitter och lyssnar på den här blödiga låten, ingen aning om varför. Men jag vill bara att alla jag älskar mest i hela världen ska sitta här bredvid mig och krama mig. Och att dom aldrig ska försvinna eller vara besvikna på mig eller sakna mig. För jag vill aldrig sakna dom och jag vill inte att dom ska försvinna från mig eller jag från dom.

Det är synd att det finns så mycket vi ska klara av så att vi glömmer bort och inte riktigt hinner vara med varandra och att vi ska behöva välja. På någotvis blir det ju lite så fastän man inte vill..

vååååååååår

Publicerad 2011-03-21 18:56:25 i Ida,

Hola alumnos!
Haha nejdå. Klart jag menade Hola Amigos! Ni är ju inte mina elever direkt. Även om jag skulle kunna lära er ett och annat. Jag har nämligen huvudet på skaft. Något jag dock inte kan lära er är ihopsättning av maträtter. Min nyss uppätna middag blev inte alltför delikat. Men jag kan laga köttfärssås, och lax i ugnen. Ring för tips!

Men något jag skulle vilja lära er lite om är ju det här med beach 2010, 2011, 2015 osv i oändlighet. Varje vår hetsar ju alla och ska börja träna och bli snygga till stranden. Och "usch det kommer aldrig gå" och "ojojoj nu ska jag bli fit så jag kan visa mig i bikini".
Okej, jag kan hålla med om att jag säkert droppat den kommentaren någon gång. Men alla som säger och försöker med detta varje år? Jag förstår inte riktigt?

Därför att från ungefär september-maj ser man sin kropp i spegeln varje dag. Eller visar den i kläder. Eller för sin kille/tjej. Eller för eventuellt andra människor. Hur står man ut då då? Varför ska man bli fit just till stranden och inte tänka på hur man ser ut resten av året?

Självklart är det ju inte så att man ska hets-träna och banta under alla 365 dagarna. Det ska man ju aldrig göra. Men jag tycker att det borde ju inte vara så svårt att hitta någon typ av balans året om. Så slipper man hetsa. Måste ju vara skitjobbigt.

Nog om det.
Jag är så glad idag! Igår satt jag och Rasmus ute i bara linne i solen och även om det har blåst idag så har det varit varmt. Jag längtar tills jag får ha bikini på mig!!!!!!!!!!!!

Dem vi blev och de vi aldrig var

Publicerad 2011-03-13 20:55:24 i Ida,

Antagligen var drömmarna inte tillräckligt genomtänkta under alla de där nätterna vi pratade om vad vi skulle bli, vad det skulle bli av oss. Dig mig och hon och han. Vi kanske inte höll varandras händer tillräckligt hårt och någonstans mellan alla nätter, dagar och månader kom någon och tog våra händer och ledde oss i en annan riktning.

Kanske är inte något för evigt, hur ska man veta det egentligen när man aldrig varit där framme där Evigt lagt sig och vilat för att vänta på något.
Det är så mycket som dyker upp som plockar isär oss bit för bit tills alla bitar är på olika platser och man själv inte vet vilken del som är störst eller hur man ska samla ihop dem igen.

Jagande lyssnar man på toner och röster som funnits där vid sidan an länge och samtidigt försöker man dansa som man alltid brukade göra, men stegen känns så obekanta. Man kysser som man gjorde förut men det känns inte likadant även ifall omgivningen är exakt den vi drömt om.

Bilen åren och tiden går mot utsatt mål därför att det är dit alla ting på något sätt strävar efter att nå. Även om musiken sjunger till hjärtat om att det finns andra vägar som inte upptäckts än så vill man för allt i världen inte köra fel. Och absolut inte för långt så att tiden och åren försvinner innan man hinner knäppa med fingrarna och bensinen är slut..

hosthost

Publicerad 2011-03-02 19:57:43 i Ida,

Ligger här och håller på att dö av hostattacker. Nåja, nästan i alla fall. Är hungrig också, ajajaj.

Jag hade tänkt skriva ett litet negativt inlägg som det kanske har varit många av den senaste tiden.

Men sen så ringde Pao och "ville bara berätta om sina pms-besvär". Då blev jag glad. Glad över att jag har någon som ringer och bara vill berätta något sådant. Att man inte behöver dra hela "hur är det vad gör du och det var såå längesen vi sågs" pratet. Jag hoppas att vi alltid kan göra sådant, att vi inte behöver prata oss över den där "inte-setts-på-länge"-väggen. Sedan kom jag på några till jag kände lite extra kärlek till;

Petra som jag spenderat dagen med. Jag älskar när jag kan prata om vad som helst och hon exakt känner igen sig och kan prata lika mycket tillbaka.
Min mamma som är så förstående och fin och snäll mot mig hela tiden.
Och Rasmus, även om jag just nu är irriterad över att du inte skyndar dig så mycket som jag tror att du skulle kunna så att vi kan fixa mat, så älskar jag dig. Älskar när du tittar upp över min axel på morgonen och gör frukost till mig. Eller när du bäddar in mig så här(se bild nedan) i täcket för att jag inte ska frysa.
Puss på er, ha en bra onsdagskväll!

Om

Min profilbild

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela